Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
А може би убиецът в момента е от "добрите" и никой не го подозира, защото той самият участва в разследването?

Това го нищим от първи епизод. 😃

# 391
Абе ние вече сме го познали убиеца - 100%! Grinning Grinning Grinning

# 392
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Moмичета,чак утре ще гледам епизода.Някоя от вас ще може ли да го преразкаже на две,на три в спойлер.Благодаря.

# 393
  • Бургас
А може би убиецът в момента е от "добрите" и никой не го подозира, защото той самият участва в разследването?
На това му се вика извращение 😂

# 394
  • София
Уф, супер. Знаех, че е живо детенцето. Simple Smile Най-вероятно само е паднало в дупката. Но трябва да е видяло нещо, да видим...

# 395
Много се радвам за детето. Харесва ми Диана.

# 396
И аз много се радвам за детето, някак си ми олекна. Че с тая Милошевица вече всичко можеше да се очаква.

Тази вечер Краси за първи път ми стана съмнителен. Едва ли е той, но...

# 397
Дано нищо лошо не се случи на Диана.

# 398
Мия нищо много оглежда голия Асен. Whistling

# 399
  • София
Краси си е основен заподозрян за мен, както и Асен. В смисъл това са моите двама основни заподозрени, но всичко може да стане разбира се. За нито един заподозрян няма кой знае какви улики сред нас. Две момичета пуснаха интересни кадри с гривната и хипито дето сега ще води Диана в Дяволското гърло. И той е заподозрян. Интересно ми е сега какво ще открият двамата в зловещата пещера.  Confused

BaDBluEeYeS,
Милошевицата доколкото знам няма голямо участие тук. Основния сценарий е на Евтим.

# 400
  • София
Този тъпак дали не остави Диана сама в пещерата? А и тя може ли да е толкова глупава да ходи с непознат в пещера и то знаейки, че има сериен убиец наоколо (или поне си мисля, че знае покрай майка си). Откриха трети труп или по-скоро останки от него разпилени из гората. Жена, приблизително 20 дни преди другите убийства. Мия каза, че убийството е станало от страст и набързо, не е почерка на убиеца. Но дали не е началото. Пчеларят абсурд да е убиеца, но и той знае нещо...

# 401
Тази Диана не е нормална.
Тази серия беше доста страшна.

# 402
Диана как може да е толкова глупава да излезе сама посреднощ и то в гората....
Не е пчеларят мисля.

# 403
Всичко води към Филип за мен.

Изпусна си нервите, показа емоция - досега играеше слаб, страхлив, но сега започна да изважда спотаени чувства - гледа подозрително екипа, опълчи се на баща си, не послуша брат си ........

А за Мия - дали Диана й е истинска дъщеря????  Единствената им връзка е бил бащата!!!!

# 404
  • Пловдив
Младите са самонадеяни, не е чудно, че Диана така излезе, афектирана от постъпката на майка си. По-скоро ми е чудно Миа с какъв акъл я оставя съвсем на самотек, ако бях аз, по хиляда пъти щях да я проверявам Flushed
Хабер си нямам за убиеца, не мисля, че е пчеларят, не е и Асен. Може и още да не сме го видели, не знам...

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 23:15 от Нина Тодорова 625503

Общи условия

Активация на акаунт