Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 428
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Пчеларят каза, че не чува добре. Аз също мисля, че в промото той удря Асен с летва. 

# 376
И на мен ми се видя леко неадекватен този пчелар. А в промото категорично той удря Асен. Не ми се вярва обаче пчеларят да е убиеца. Макар да е възможно да е видял нещо. Асоциацията ми за него е с жената с дънера от ТП. И тя не беше много с всичкия си Wink и живееше сама на отдалечено място в гората. Та тя беше чула нещо. Може и нашия пчелар да е видял/чул убиеца 🤔.
Все си мисля, че в началото на първи епизод има нещо, което не виждаме, пропускаме. Имам предвид кадрите в гората, в тъмното, когато излиза хижарят и лаят кучета.

# 377
Пчеларят е най-малко подозрителен за мен. Напада Асен, вероятно защото е помислил, че ще му краде кошерите.

# 378
Вече сме на 5ти епизод, времето лети, почти го преполовихме Simple Smile

# 379
Убийството на Каракехайов ми изглежда добре замислено и с послание, а у пчеларя не виждам такива заложби.

# 380
Убийството на Каракехайов ми изглежда добре замислено и с послание, а у пчеларя не виждам такива заложби.

Според мен, пчеларя ни го подмятат само за заблуда, както и повечето заподозрени. Мисля, че е някой който още не сме виждали.

# 381
За мен убиецът също не е показван досега и е забъркан в много канали и сделки вк. и с прокурора.

# 382
# 383
Е надявам се да наблягат на разследването, не на любовните сцени Joy

А снимката е стара мисля

# 384
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,и според мен много наблягат на пчеларя като удобен евентуален убиец,но разбира се,няма да е той.Прекалено плоско би било.

# 385
Аз не мисля,  че пчеларят  е убиецът. По- скоро, че може да е чудовището от гората в детските глави.  Продължавам да съм на мнение, че ако са изградили добра  интрига,  то убиецът трябва да е някой, когото не бихме заподозрели.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 18:28 от Phenix

# 386
Аз не мисля,  че пчеларят  е убиецът. По- скоро, че може да е чудовището от гората в детските глави.  Продължавам да съм на мнение, че ако са изградили добра  интрига,  то убиецът трябва да е някой, когото не бихме заподозрели.
Подкрепям. Макар че, то не остана герой който да не сме заподозряли 😂.
Само да не се окаже някой, когото ще покажат за 30 секунди в предпоследния епизод. Или направо в последния. Такъв развой би бил разочароващ за мен.

# 387
То за нас няма как да е неочакван, защото само да се появи някой и веднага е заподозрян! 😂

# 388
  • Street of Dreams
На мен би ми харесало, ако покажат убиеца в последния епизод.

# 389
А може би убиецът в момента е от "добрите" и никой не го подозира, защото той самият участва в разследването?

Общи условия

Активация на акаунт