Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 476
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Щом Асен е успял да потресе толкова зрители значи е страхотен актьор Христо, не че не го знам де. 😁 Мен лично рядко нещо може да ме потресе, гледала съм всякакви неща. Като дете ме беше потресло от Сър Антъни Хопкинс, от тогава ми е един от любимите актьори.

Иначе не се вглеждам и толкова в несъответствията, все пак е филм. Кой знае колко такива има и в чуждестранните филми, ама там не можем да ги хванем.

# 511
Братя Чанови

# 512

Изобщо не си приличат ☺

Сигурно ли е ,че са от един баща ...

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 08:39 от araselia

# 513
  • София
Аз все пак не мисля, че е Асен. Ако беше той и се съмнява, че Пчеларят знае нещо, щеше да го убие и потули някъде и да не си усложнява живота. Поне мойта логика е такава де, знам ли ги сценаристите... Grinning

# 514
Аз все пак не мисля, че е Асен. Ако беше той и се съмнява, че Пчеларят знае нещо, щеше да го убие и потули някъде и да не си усложнява живота. Поне мойта логика е такава де, знам ли ги сценаристите... Grinning
Ако мотивът му е, че раздава справедливост, не би убил някого за всеки случай.

# 515
  • София
Ако убиецът е Асен нямаше да казва на Мия и Филип, че у пчеларя има нещо подозрително, да иска да го задържат или да направят обиск на къщата. Не би рискувал да попаднат на някоя улика, която да насочи разследването към него. Напротив, би отклонил вниманието от пчеларя. Поне аз така си мисля Simple Smile

# 516
Ако убиецът е Асен нямаше да казва на Мия и Филип, че у пчеларя има нещо подозрително, да иска да го задържат или да направят обиск на къщата. Не би рискувал да попаднат на някоя улика, която да насочи разследването към него. Напротив, би отклонил вниманието от пчеларя. Поне аз така си мисля Simple Smile
Не намирам логика в това. Ако е Асен, точно ще иска да отклони вниманието от себе си. Но според мен тук е въпрос на разсъждения, т.е. ако Асен смята, че раздава някаква справедливост, то убийствата са добре обмислени, а не импулсивни. Затова и също не би убил някой просто така. Каква улика може да има у пчеларя срещу Асен, като те двамата не работят в тандем? По-скоро Асен надушва, че пчеларят е направил нещо нередно според него и естествено чувството му за "справедливост" го кара да се връща, да дълбае, да изкопчи нещо и евентуално да прецени пчеларят за "наказване" ли е.

# 517
  • София
Ами точно защото, ако действа хладнокръвно няма да рискува. Но той точно това направи, искаше да арестуват и разпитат пчеларя и да претърсят бараката му.
Каква е логиката да се връща и да го разпитва - само да раздава справедливост?! Едва ли.. Убийствата са добре измислени и поне за сега между тях има някаква връзка. Ако са планирани от Асен той няма да започне да убива наред всеки, който с нещо е сгрешил. Това не се връзва с образа на интелигентен, хладнокръвен и добре обмислящ убийствата психопат, какъвто според мен ще е убиеца.

# 518
Е, прекалено явно става да е Асен. Не така процедират в този жанр филми.
И това с тормоза на пчеларя уж да изглежда, като убиецът Асен да разбере какво знае онзи и дали знае нещо и да си разчисти следите.
Имах подозрения за Асен, но категорично не е той. Поне за мен.

# 519
  • Street of Dreams
Някой помни ли какви бяха дрехите, които горяха? На мен ми се сториха шарени и женски.
Пчеларят нещо може и да е направил, но да му реже вените Асен, защото му бил съмнителен и горял дрехи, е меко казано прекалено. Но вече всичко очаквам от този филм - абсолютно нито една сюжетна линия не ми е достоверна дори малко.

# 520
На снимката двете братлета са като красавицата и звяра.
Май и в този сериал няма да дочакам да ме впечатли играта на Карамазов. Доста от мъжете се справят по- добре и правят по- автентични образи.

# 521
Убиецът задължително ще има личен мотив. И по всички правила на жанра, няма да е герой, който през цялото време, изглежда твърде съмнителен за голяма част от зрителите. Mоже да ни е познат герой, може като върнем лентата назад да видим, че е имало улики, водещи към него, но като цяло почти до края би трябвало да остане извън подозрение. И не би трябвало да е някой от разследващите (хайде, поне от главните), те са винаги от добрите, те трябва да разплетат историята, в противен случай вече има голяма доза фалш или навлизаме в друг жанр.

# 522
Асен е с най-психопатско поведение и ми е най-антипатичен от всички. Няма да съм разочарована, ако сценаристите са му измислили достоверен мотив и той да е убиецът.

# 523
  • София
Асен е с най-психопатско поведение и ми е най-антипатичен от всички. Няма да съм разочарована, ако сценаристите са му измислили достоверен мотив и той да е убиецът.
Споделям мнението ти. Даже ме учудва, че толкова зрители му симпатизират.

# 524
На мен ми е чудно защо Хипаря проявява такъв интерес към Деана. Не мисля, че просто я харесва и се закача. Има нещо и вероятно е свързано с драмата, за която каза Карамазов.Предполагам, че драмата е свързана с Мия.

Общи условия

Активация на акаунт