🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 3 /18.03. - 01.04.2019/

• 25 849
  • 680
  •   1
Отговори
# 540
И само да вметна. Знам, че Рачков не го харесват много хора, но всъщност той прави цялото шоу. Страшен импровизатор. И голям пластик!😆

# 541
Еее ще чакам Рамщайн, Бон Джоуви и... Азис. Определено другата седмица ще е по-интересно.

# 542
  • Испания
Бебо как се раздава зад камерата...Joy

Одрал е кожата на баща си, но Маги е по-хубав /за мен/.

# 543
Милко как ще имитира Папи, това ще бъде имитацията на сезона Joy

С големи очаквания съм за хубав концерт следващата седмица. Лека вечер !

# 544
  • 221B Baker Street
Не мога да повярвам, че гледахме песента на победителя тая вечер...
Бебо как се раздава зад камерата...Joy

Одрал е кожата на баща си, но Маги е по-хубав /за мен/.
Еее, Маги си е Маги...Heart Eyes

# 545
  • Испания
Дичо ще бъде Andrea Bocelli
Петя Буюклиева ще бъде Валя Балканска
Константин ще бъде Taylor Swift
Тита ще бъде Азис
Мария ще бъде Веселин Маринов
Деси ще бъде Rammstein
Михаил Калайджиев ще бъде Papi Hans
Стефан Илчев ще бъде Bon Jovi

# 546
Деси Добрева като Рамщайн? #Crazy #Crazy Коя песен ще пее?

# 547
Май за първи им стигна времето.   Simple Smile Радвам се за Стефан, но е куриозно, че спечели с най-неубедителния си образ. Нямам търпение за следващия концерт.  Party

# 548
  • 221B Baker Street
Аз обожавам Рачков и Зуека, шоуто се крепи на тях. Всички мрънканици и тук, и във Фейса относно водещите са ми меко казано досадни. Представям си каква скука ще е, ако са други водещи и изобщо, ако друг продуцент го прави това шоу. И с нетърпение чакам Вергов като жури! Grinning

# 549
Деси Добрева като Рамщайн? #Crazy #Crazy Коя песен ще пее?

Du hast

# 550
А коя песен на Тейлър Суифт се падна?

# 551
Тази вечер най-много ми хареса бутонът на късмета. Както и подсказките за следващ сезон на X Factor.

# 552
  • София
И само да вметна. Знам, че Рачков не го харесват много хора, но всъщност той прави цялото шоу. Страшен импровизатор. И голям пластик!😆
Импровизатор на простотии, идеално му отива да забавлява гостите на Софка(както се похвали). Не знам защо сценаристите му позволяват такива волности, но познавам доста хора, които ненавиждат шоуто заради Рачков.

# 553
  • Испания
Аз обожавам Рачков и Зуека, шоуто се крепи на тях. Всички мрънканици и тук, и във Фейса относно водещите са ми меко казано досадни. Представям си каква скука ще е, ако са други водещи и изобщо, ако друг продуцент го прави това шоу. И с нетърпение чакам Вергов като жури! Grinning

+ 1

Резултати от анкетата:

# 554
Естествено, че Зуека и Рачков са важна част от шоуто, но не мисля че трябва да се обиждат хората, че не ги харесват. За мен проблема им е в мярката и то основно на Рачков. Но сигурно и той не е виновен, все пак има да запълни 3 часа, в които има само 8 изпълнения. Просто шоуто е безсмислено дълго.

Общи условия

Активация на акаунт