🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 3 /18.03. - 01.04.2019/

• 25 839
  • 680
  •   1
Отговори
# 600
Аз предпочитам също по- ретро парчета. Новите изпълнители  са повечето еднакви и нито ги различавам едни от  други, нито знам какво пеят. 

# 601
Айде сега, вие па не знаете ли, че МадонЯта е любимата певица на пишман стилистката Кремена. Как няма да присъства в шоуто на мъжа и Grinning

Ауу това не го знаех. Сега като се замисля обаче тя си гони точно образа на Мадона от 80те с бельото на показ, пачките и русите къдрици.

# 602
Mari_Mar Огромно благодаря за пореден път ! Hug
Следващата седмица най- после ми се струва, че ще бъде интересна.

# 603
  • София
Ауу Деси няма как да се справи с Рамщайн просто. Въобще не знам кой би се справил с тях. Толкова ги харесвам, че май ще слушам с половин ухо, че ще ме боли сърцето.

# 604
Ами то кой да подбира песните освен Маги и семейство, все по техен вкус и стил. Но вече 7 години едни и същи изпълнители с едни и същи изтъркани песни се въртят - Мадона, Марая, Бритни, Ала.... винаги включват и Азис за смях, а май и Таркан всяка година се пада на някой. Малко да сменят репертоара трябва, нека да е ретро, но поне да е ново( непято в формата) ретро Mr. Green
По същия начин вярвам, че водещите, особено пък Рачков, се лигавят с позволението и одобрението на Маги, колкото и да се прави, че не е съгласен с поведението им на моменти. То това си е по сценарий и в случая той куца - тъпи смешки, нормално да бъдат и така изиграни - нещо се изчерпват вече. Но пък са добри в това да изглеждат, че все едно всичко е импровизация. Laughing

# 605
Е, много ясно, че "смешките" са по сценарий. Без тях предаването би било с продължителност час и половина, наай-много - два. Повече "смешки" - повече реклами, логично е. Simple Smile

# 606
Не съм от редивно списващите, защото и не мога да проследя всички предавания, но май и Слви Т. го няма за имитаране.
Миналата година имаше ли го.
Нали сега се говори, че Слави платил на Ьтв, за подновяване на договора, след слуховете, явно не е било само слух, че на мястото на шоуто му ще сложат господарите.

# 607
Билян@, Слави се падна на Златка Райкова миналата година и тя не се справи изобщо. Пя със Зуека Дулсинея.
Аглея, аз също много харесвам Рамщайн, но понеже Du Hast хич не ми е любима песен, някак си ще го преживея. Но ми е чудно Деси какво толкова ще имитира. На живо в нея Тил Линдеман няма особени характерни движения, а и не ми се вярва да ѝ позволят да стреля с лък или да го върти в кръг с излизащи от него искри, нито пък да направи номера с телефона, да го хвърли във въздуха и той да гръмне. Официалният клип пък е още по-неподходящ за имитация, защото там Шнайдер заема централно място.

# 608
Направо се чудя Адел как така още я няма?

Рачков преди време ми беше много забавен, но откакто смешките станаха просташки и вулгарни, ми стана много досаден. Зуека все по-малко се включва, явно и той не е ок с тази насока. Знам, че са им по сценарий, но могат и по-свеж хумор да вкарат сценаристите, явно съвсем са се изчерпали.

# 609
Ауу Деси няма как да се справи с Рамщайн просто. Въобще не знам кой би се справил с тях. Толкова ги харесвам, че май ще слушам с половин ухо, че ще ме боли сърцето.
Калин Врачански (когото не харесвам иначе) беше доста сполучлив Тил. А иначе, от настоящата селекция участници и аз не знам...

# 610
Аз искам някой да направи Антилопата на Тита. Още ми е смешно , когато си спомням хита на Софката. Наскоро си го и пусках.
Тази година няма много участници със самоирония, все възвишени такива едни.

# 611
И на мен ми липсва разнообразие в образите. Не съм гледала всички сезони стриктно,  но това което съм гледала е много еднообразно откъм изпълнители, а и песни.
На мен ми се гледат Роксет, например. Или Стинг, Брус Спрингстийн, Ерос Рамацоти. Нещо такова.

# 612
И на мен ми липсва разнообразие в образите. Не съм гледала всички сезони стриктно,  но това което съм гледала е много еднообразно откъм изпълнители, а и песни.
На мен ми се гледат Роксет, например. Или Стинг, Брус Спрингстийн, Ерос Рамацоти. Нещо такова.
Ерос Рамацоти го има всеки сезон, търпение 😂

# 613
Така ли? Малеее, срам ме е, толкова съм и гледала. Кой го имитираше в предния сезон? Уж бях по-редовна, но нямам и най-бегъл спомен.

# 614
Така ли? Малеее, срам ме е, толкова съм и гледала. Кой го имитираше в предния сезон? Уж бях по-редовна, но нямам и най-бегъл спомен.
В момента се сещам за Ненчо и Геро

Общи условия

Активация на акаунт