🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 3 /18.03. - 01.04.2019/

• 25 846
  • 680
  •   1
Отговори
# 555
Ох, отдъхнах си. Това ми е една от песните им, които най-малко харесвам и някак си ще го преживея, но няма начин да докара блендата на Тил Линдеман.

# 556
Не съм фен на Веско Маринов, даже обратното на негов фен съм, но малко грубичко ми се стори това с Аквамен-а.

# 557
Шоуто е "Като 2 капки вода", а не Зуека и Рачков шоу. То бива бива, ама прекалено. И Маги да не се прави лицемерно на възмутен. Ако е, може да ги озапти много лесно. На мен лично ми развалят удоволствието от шоуто. Предпочитам да го гледам на запис, че да превъртам.
Интересно ще ми е журиране на Вергов.

# 558
  • 221B Baker Street
Не съм фен на Веско Маринов, даже обратното на негов фен съм, но малко грубичко ми се стори това с Аквамен-а.
Те тия шеги с Веско не са от вчера. Хората вицове са измислили с него. Просто Аквамен е нашумял сега, та покрай него и Веско да намаже...

# 559
А коя песен ще пее Стефан на Бон Джоуви? Май само на него му се усмихна късметът от бутона на късмета като гледам останалите Joy Joy

# 560
Livin' on a prayer ще е песента🤘, доколкото чух. Много яка песен, много любима🖒.
Du hast - също много любима🤘!
Много съм доволна, както се вижда, другата седмиза ще е диво!
Радвам се за Стефан, най- после го оцениха това момче😊

# 561
Те тия шеги с Веско не са от вчера. Хората вицове са измислили с него. Просто Аквамен е нашумял сега, та покрай него и Веско да намаже...
Известно ми е, че шегите и вицовете с Веско не са от вчера, дори той самият се иронизира по този повод, но някак грубо ми се стори.

# 562
  • 221B Baker Street
Аз се притеснявам за имитацията на Бон Джоуви, не мисля, че Стефан ще се справи, а го харесвам.  Стефан де, а Джон ми е такава слабост, че никой не е достоен да го имитира. Като Фреди и Майкъл Джаксън...

# 563
Изобщо не виждам какво ще попречи на Стефан да се справи с образа на Джон Бон Джоуви (и на мен ми е любим).
За тази вечер - пак беше най-близко темброво, но в пеенето не беше перфектен, а танците бяха тотал щета. Все пак се радвам, че спечели, време беше.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 09:23 от Flo Ann

# 564
И да си кажа, не разбирам защо повечето пишещи тук недолюбват Деси. Според мен се справя доста прилично и ми е сред фаворитите за челната четворка. Като човек също ми допада - изобщо не е надменна, както смятат някои, а е супер пряма и земна. Не се превзема като някои от другите участници в шоуто (да не цитирам имена, че ми е неудобно) и нито веднъж не е показала, че е разочарована от оценките, които получава. Именно от началото на сезона мнението ми за нея рязко се подобри.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 07:44 от Flo Ann

# 565
  • София
Връщам се да прочета вашите впечатления, но първо да напиша моето мнение.
Не знам дали усетиха, че недооцениха Стефан в предишните предавания, но сега това му беше жив подарък. Нищо общо с Бритни Спиърс. Фалшиво пеене освен това.
Също така не разбирам какво толкова хвалиха гримьорите - специално с Деси много се изложиха, прическата й беше в стил соц леля, не Глория Гейнър. Някоя възглавница за уплътнение трябваше също да подложат.
Абсолютно недоумявам предните позиции на Дичо в това предаване /пак според журито/ - далеч, далеч от Дони.
Според мен най-добре се справи Милко, след това Мария. Но с Мария прекалиха много, тази вулгарност я няма в клипа на Мадона. Много ме издразни Фънки с трите точки за Милко, но подозирам, че това е за стимул на скандала и рейтинга.

# 566
С Мария изобщо не прекалиха, това беше единственият начин да излязат от ситуация. Ако беше в леглото само с един мъж, както е в клипа, това го прави много интимно и още по-неудобно за нея. Тя нямаше да го изиграе. Не защото не може, а от задръжки.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 08:02 от Flo Ann

# 567
Не ми харесва как Дичо си прави образите - винаги си е усмихнат. Това си е маниер на Дичо, но някакси на образите, които имитира не им подхожда - и Сашо Роман беше с по-разтворена уста и Дони вчера, и предишните му образи.
Радвам се, че Стефан е победител, макар и с не най-доброто си изпълнение. Искрено се зарадвах като получи първата си петица от свой колега - Деси, а после и от Милко. Ще ми е любопитно да го видя в образа Джон Бон Джоуви.
Петя... ми не се справя тази жена с нито една от задачите си. Не ми харесва, не е за това шоу.
Тита продължава да ми харесва. Голям смях ще е другата седмица с имитацията на Азис. Коя песен ще трябва да изпълни?
Оооо и с Милко ще се посмеем с неговия Папи Ханс. Скоро си мислех, че всички имитатори са певци, а все още не се е паднало да се имитират един друг. И ето почнаха с "най-големия" певец...

# 568
  • София
Чакам Вергов с нетърпение. Heart Eyes Другата седмица как ще я изтърпя Саня за жури не знам. Поне песните ще са интересни. Интересно ми е Петя как ще се справи с народна песен. Стефан не съм сигурна дали ще успее да имитира Джон Бон Джоуви. Милко като Папи ще е голяма пародия.

# 569
Това предаване не мога да следя, когато го излъчват, гледам сега на запис Петя. Не е имитация. Най-добре ѝ се получи, когато пя като Лейди Гага, всъщност пя много по-добре от оригинала тогава.
Стефан е и имитатор, и певец, но още не съм видяла снощното му изпълнение. А Папи е още само актьор, има глас, но нужда от уроци по пеене, каквито май в предното предаване стана ясно, че взема.

Общи условия

Активация на акаунт