Отношения?

• 7 343
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
много мислиш
ако момъкът ти харесва, целувай го, спи с него и т. н.... поне няколко пъти
после мисли кой какви намерения има
може на теб да не ти хареса и да не пожелаеш той да е около теб

а ти харесваш ли го всъщност?
и какво искаш? той да е влюбен в теб, за да спиш с него?
или искаш ти да си влюбена в него, за да спиш с него?
не ти разбирам терзанията
оцени факта, че не ти е наобещавал разни неща, а е бил искрен с теб

и пак казам - ако някой на 20-на години ми каже на втора среща, че има сериозни намерения към мен след като ми е подържал ръката, ще се чудя хахо ли е и какво точно не му е наред
Не искам да ме използва, това е всичко, дали ще имаме сериозни отношения или не, не знам. Харесва ми да го прегръщам, харесва ми да се държим за ръце, но до какво  ще доведе това не знам 😁 приятно ми е като сме заедно, разсмива ме. Не бих легнала с него, просто смятам това нещо за важно нещо и искам двустранни чувства, не просто привличане, секс както се вика може да правиш и с някоя от чалготеката .. Попринцип винаги съм искала да имам сериозни отношения, не такива от типа "за спорта" или "еднодневки", но явно и за това не попадам на нищо сериозно, защото го искам 😀...

# 16
използването за секс е взаимно
на такъв ранен етап каква "сериозност" точно търсиш?
въпросът ми не е риторичен

# 17
На този етап просто искам да излизаме и да се опознаем, явно от нещата, които той ми казва, пък прави се обърквам

# 18
много обременяващо поведение. аз ако бях на негово място, щях веднага да си набия камшика.
какво значи да те използва, какви са тези глупости? не можеш ли просто да си правиш кефа, пък каквото стане.

# 19
  • Бургас
Сега да "преведем" разговора между двамата:
 - Нали няма да спиш с мен и да ме зарежеш?
 - Не знам, преди да съм спал с теб, искам ли нещо повече.
Авторке, с "дай ми предварителни гаранции и обещания" към кое да е момче на неговата възраст, ще са до там нещата.  А пък от някой много "сериозен" и готов, може сама да искаш да избягаш след някоя и друга среща...

# 20
Ето, много добър съвет, за секса. Прави го само така, както на теб ти харесва, без никакви изпълнения и без да се раздаваш. Тогава няма да имаш чувството, че си използвана. (даже, обратното Blush)

# 21
  • Агент под прикритие
много обременяващо поведение. аз ако бях на негово място, щях веднага да си набия камшика.
какво значи да те използва, какви са тези глупости? не можеш ли просто да си правиш кефа, пък каквото стане.
Естествено, че можеш, само че ако си лягаш с всеки още на първата среща, човека с малко повече мозъчно вещество ще си направи някои изводи.

Ето, много добър съвет, за секса. Прави го само така, както на теб ти харесва, без никакви изпълнения и без да се раздаваш. Тогава няма да имаш чувството, че си използвана. (даже, обратното Blush)
Доста лекомислено изказване. Проява на неуважение към човека отсреща. "Поне като ще губя, да не съм валат"

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 10:38 от NexusBGN

# 22
Естествено, че можеш, само че ако си лягаш с всеки още на първата среща, човека с малко повече мозъчно вещество ще си направи някои изводи.

кой говори за това, къде съм споменала, че трябва да си ляга с всеки? не знаех, че кефът се изразява само в това. да се отпусне, че бая спечена ми се чини. не може ли просто да се държи нормално и нещата да се случват естествено? как да знае какво иска човекът, като не я познава.
а и честно казано отдавна адекватните хора не си правят извод за човека от това на коя среща си ляга. чудо голямо станало, точно тези с повечето в-во го разбират това.   

# 23

Доста лекомислено изказване. Проява на неуважение към човека отсреща. "Поне като ще губя, да не съм валат"
Ами не, не мога да си правя кефа, не съм такава да спя ей така с някой, не го чувствам за правилно най-малкото. Пък и какво ще спечеля? Кеф? То тоя кеф мога и с някой друг да го имам ако ме кефи външно, не е в това въпроса.

# 24
Извинявай ама умрях от смях. Искал сериозни отношения ама не знаел дали може да бъде сериозен. Затова предлага прости отношения и те държи за ръка.

За мен - човека иска да те вкара в леглото, след което да се оправдае, че все още не е готов на сериозни отношения и да си бие камшика.
Много вероятно Simple Smile Ако авторката обаче все пак иска да му даде шанс, какво толкова... и така да стане, на по 20 са...
Той знае, че няма да си легна с него 😀 дори и да го харесвам, просто ми изглежда твърде елементарно
Е то май дискусията тук приключва, той очевадно иска секс( а дали само секс това вече само той си знае), а ти.... няма да му пуснеш и така Grinning

# 25

кой говори за това, къде съм споменала, че трябва да си ляга с всеки? не знаех, че кефът се изразява само в това. да се отпусне, че бая спечена ми се чини. не може ли просто да се държи нормално и нещата да се случват естествено? как да знае какво иска човекът, като не я познава.
а и честно казано отдавна адекватните хора не си правят извод за човека от това на коя среща си ляга. чудо голямо станало, точно тези с повечето в-во го разбират това.   
Хаха, ами нека съм спечена. Защо трябва да съм като 90% от хората, които имат секса за един кеф просто, без да влагат нищо?

# 26
  • На топло в неговото сърце.
От гледна точка на физиката,идеалната жена е,жената без съпротивление......

# 27
Извинявай ама умрях от смях. Искал сериозни отношения ама не знаел дали може да бъде сериозен. Затова предлага прости отношения и те държи за ръка.

За мен - човека иска да те вкара в леглото, след което да се оправдае, че все още не е готов на сериозни отношения и да си бие камшика.
Много вероятно Simple Smile Ако авторката обаче все пак иска да му даде шанс, какво толкова... и така да стане, на по 20 са...
Той знае, че няма да си легна с него 😀 дори и да го харесвам, просто ми изглежда твърде елементарно
Е то май дискусията тук приключва, той очевадно иска секс( а дали само секс това вече само той си знае), а ти.... няма да му пуснеш и така Grinning
То е ясно, че иска секс. Рядкост са тези, които да не искат в днешно време, въпроса е дали иска нещо друго 😀

# 28
Ами не, не мога да си правя кефа, не съм такава да спя ей така с някой, не го чувствам за правилно най-малкото. Пък и какво ще спечеля? Кеф? То тоя кеф мога и с някой друг да го имам ако ме кефи външно, не е в това въпроса.

т. е. си от жените, които правят секс по задължение и за да не избяга сериозният?

би бил доста ненормален, ако не иска секс
само не разбирам защо ти не искаш Wink

# 29
Сега да "преведем" разговора между двамата:
 - Нали няма да спиш с мен и да ме зарежеш?
 - Не знам, преди да съм спал с теб, искам ли нещо повече.
Авторке, с "дай ми предварителни гаранции и обещания" към кое да е момче на неговата възраст, ще са до там нещата.  А пък от някой много "сериозен" и готов, може сама да искаш да избягаш след някоя и друга среща...

😀😀😀 разсмя ме, ами поприпцип е така, просто не искам да съм му развлечение, това е

Общи условия

Активация на акаунт