АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 325
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Аз с моята ИР се отпуснах малко нещо в последните седмици... беше ми добре захарта, ендото иска обременяване да правя към 26та седмица мисля, че беше, сега съм 22ра и с кг не съм надолу, но не съм и много нагоре спрямо началните ми..
Утре съм на ЖК и ще видим сигурно ще пусне изследвания пак, че не е пускала скоро, но аз си знам че ще е нагоре стойността, защото си позволявам да хапвам повече от "забранените" храни.. Blush
За усещанията -усещам си го бебето, но не постоянно, но то е 450гр, според мен и няма как да рита толкова отчетливо още... от къде таз сила.. Joy

# 196
А колко кг сте качили ориентировъчно до сега от старта? Аз съм доста слаба и за 18+3 съм качила 3 кг и половина, но самият ми корем е доста изкочиш напред, а не ям кой знае колко и малко се отчайвам Sad

# 197
  • София
Аз искам да питам момичетата, които са на диета заради гестационен диабет - как сте с килограмите? Аз съм още един надолу и пак ми наближава време за ЖК и отново се филмирам. Ама идея нямам как да ям повече - като съм спряла сладки и тестени неща и карам на треворляци и меса, колкото и да се насилвам, не мога да се тъпча.
Аз съм 1 кг. нагоре за последните 10 дни (иначе за последните 6 седмици, в който съм на режим, бях смъкнала около 4 кила) и съм много недоволна от този факт, защото не съм променила количеството и вида на храната. Отделно и бебето върви 1 седмица напред по размери, та трябва явно да огранича калориите /досега ограничавах само въглехидрати и не смятах калории/. Аз освен треволяци и меса, ям и доста други зеленчуци, варива, плодове, сандвичи с Вита за закуска, супи с по малко картофи и фиде, ядки - не че се тъпча, но съм лакома и си върви храната. Гледам салатата ми да е 500-1000 грама, за да се заситя откъм количество и оттам насетне добавям мръвка или варива или нещо друго, за да не ми престърже стомаха след половин час.

# 198
Аз бях +5 ,сега съм +3.5 кг от началото. Отчитам като голяма грешка отпускането първите 2 месеца,уж много плодове ,ама след като почнах да качвам се усетих,че плодовете реално са си захар и явно от тях качвам повечко. Но и имах страшен апетит до края на януари някъде ,добре че после се нормализира, иначе не виждам как ще се вместя в 10 кг ,които док ми отпусна да края Rolling Eyes

# 199
Връщам се от втората ФМ, добре са малките мъже, 231 и 236гр., кръвотокът е супер, абе идилия Blush Единият е по-голям дивак и вместо ляв и десен, вече са горен и долен. Бяха си сърдити нещо и се бяха обърнали с гръб и дупе едно към друго. Grinning

Минахме и през мол, за да разгледаме колички и столчета за кола, беше ми много полезно. В Хиполенд Варна казаха, че май месец може би ще имат еднодневно намаление 25%, трябва да се следи в сайта.

# 200
Аз съм в 22 г.с. и от началото до сега съм +11 кг. 🙈 Хапвам си,яде ми се и не се лишавам 😂🙈
Но аз от самото начало качих много,до 10-11 седмица бях +4 кг. защото спрях да пуша и ми се отрази веднага. Нека всичко да е наред,а пък после ще смъквам кг. 😂👶🏻💙

# 201
Аз съм в 22 г.с. и от началото до сега съм +11 кг. 🙈 Хапвам си,яде ми се и не се лишавам 😂🙈
Но аз от самото начало качих много,до 10-11 седмица бях +4 кг. защото спрях да пуша и ми се отрази веднага. Нека всичко да е наред,а пък после ще смъквам кг. 😂👶🏻💙
И аз качих отначало много. В 20 седмица съм +8кг

# 202
  • Пловдив
Аз съм качила 4,5-5 кг в 20та седмица , но ям доста тесто и сладки неща и знам,че трябва да ги намаля ,но си е трудно. Лошото е,че последната година преди бременността си качих едни 5 кг...та много искам да кача по-малко килограми,но здраве да е.
Важното е бебоците да са здрави,да имаме нормални раждания, пък после ще отслабваме.

Някоя да е имала болки ниско вдясно при по-бързо ходене? Че днес закъснявах и забързах крачка и ме позаболя,но бързо отмина.

# 203
  • Varna
Аз съм + 5,200 в 19-та..

# 204
  • София
Да се отчета и аз, днес бях на преглед малката госпожица е вече 400 грама и за сега всичко е наред.
До момента съм +7 кг. (20+4), хем от месец и аз съм на диета - без захар, сладко и бял хляб. Явно не я спазвам много добре. Обременяването с глюкоза ще го правя между 24 и 28 г.с (така ми казаха и АГ и ендокринолога).

# 205
Аз съм качила 6 общо 18+5 дъм, но интересното е, че последните 4 са за еидн месец Sad от днес почти спрях и тестото, че отчитам, че точно оттам идва това рязко качване... следобедите бях вЗела да си игаждам с тестени боклуци. Дано да не се изкушавам много и да в карам по-леко, че и аз имам излишни килограми от рпеди и сега, ако прекаля... да не говорим и за инсулиновата резистентност Sad

# 206
Връщам се от втората ФМ, добре са малките мъже, 231 и 236гр., кръвотокът е супер, абе идилия Blush Единият е по-голям дивак и вместо ляв и десен, вече са горен и долен. Бяха си сърдити нещо и се бяха обърнали с гръб и дупе едно към друго. Grinning

Минахме и през мол, за да разгледаме колички и столчета за кола, беше ми много полезно. В Хиполенд Варна казаха, че май месец може би ще имат еднодневно намаление 25%, трябва да се следи в сайта.

Ел Рой, в коя седмица си? Ние с близнаците не трябваше ли 20та седмица да сме на 2ра фетална или се бъркам? Аз днес съм 19+0
И последно са момчета ли? И при мен засега са така. Ще видим на 2рата фетална, но май нямам шанс за момиче, след като видях 2 ясни пушки миналия път.
Честито и много здраве!

По темата, качила съм над 10кг от началото на бременността. На всичко отгоре пръстите и като цяло ръцете ми започнаха да подпухват. Краката ми все още са добре. Отделно костите по цялото тяло ме болят, както и мускулите, въпреки многото магнезий, който приемам. Задъхвам се често и като цяло положението не е розово, но ме чака още път, та ще стискам.

# 207
Добро утро! За килограмите - сега съм в 19 гс и съм +6, като ги качих след втория месец. На мен ми се образува и целулит на бедрата, много неприятно. Общо взето принудителната почивка, която ми наложиха след трансфера, положи основите за това хубаво шупване.
Снаха ми казва, че коремът ми е като за момиче Simple Smile Миналата седмица на ЖК бебето беше застанало настрани, та д-рът не беше много сигурен, макар да предположи също момиче. Днес съм на 4д, ще видим вижда ли се Simple Smile
Май не съм се записала като термин - 26.08. Много се радвам, защото съм на 37 и ми е първа бременност.
За кървавите сополки - на мен носът ми винаги ми е бил слабо място, но откакто съм бременна особено лесно се разкървява.
И така - хубав пролетен ден на всички. Момичета, докарахме я до пролетта, а колко далече ни изглеждаше през студения февруари Simple Smile

# 208
Аз съм 17+5 и съм качила 3 кг за сега. Но наистина се старая да се ограничавам от към тестени изделия, макар че не винаги ми се получава. Замествам шоколадите с ябълки 😁
Ох, от два дни се притеснявам, че много малко усещам бебето. Преди това беше по-активно. Някой беше писал, че корема му изведнъж е пораснал - и при мен е така. Надявам се, че просто се е обърнало в поза която да не усещам движенията и всичко да е на ред.

# 209
  • Varna
Мама Леона с близнаците феталната може да се отложи най-късно до 19+1/2, но най-добре е в 18та.В 20г.с е късничко. Аз правих 19+1, защото исках и ММ да присъства, а няма как през седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт