Какво ще кажете за името Пламеа/Пламея?

• 6 027
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Жената пита какво мислим за съотвентите имена. Повечето казват, че не ги харесват и се обосновават защо. Къде е проблемът?
Нищо, няма нищо лошо. Обаче тук там се намират някои твърде крайни, твърде критикуващи и силно казано, да, но леко нараняващи човек, коментари. Което не е готино... особено за име... ИМЕ БЕ, ХОРА! И то не някакво крайно скандално име! Стига се тук до “къде ти е мъжа”, “детето ти ще е жигосано до живот” хайде сега... кажи, че не е мааалко too much
Иначе, да, тема е сложена за да се коментира, човек трябва да е готов да бъде критикуван. Тук съм напълно съгласна с теб.

# 61
  • Terra incognita
Човек трябва да умее да отсява и да не се засяга от коментари на напълно непознати, в анонимна обстановка. Така мисля аз ✌

# 62
Жената пита какво мислим за съотвентите имена. Повечето казват, че не ги харесват и се обосновават защо. Къде е проблемът?

Проблемът е потребителка по-горе, която пита не са ли й стигнали на авторката за да вземе решение 10 страници в предната тема, че прави още една.

# 63
  • Terra incognita
И какво лошо и обидно има в този коментар? Потребителката е почувствала досада и е решила да го изрази.

# 64
Пламеа не е толкова лошо, но защо да не е хубавото Пламена направо? Така или иначе ще викате Плами, може и Ени съкратено.

# 65
Нищо, няма нищо лошо. Обаче тук там се намират някои твърде крайни, твърде критикуващи и силно казано, да, но леко нараняващи човек, коментари. Което не е готино... особено за име... ИМЕ БЕ, ХОРА! И то не някакво крайно скандално име! Стига се тук до “къде ти е мъжа”, “детето ти ще е жигосано до живот” хайде сега... кажи, че не е мааалко too much
Иначе, да, тема е сложена за да се коментира, човек трябва да е готов да бъде критикуван. Тук съм напълно съгласна с теб.
Лелее, не съм очаквала поста ми да обере толкова негативи.  Rolling EyesНе съм искала да засегна дамата, която го е пуснала. Напротив, с удоволствие участвам в темите за имена. И съм писала и в предишната тема, че харесвам Пламена. Просто по-практично беше тя да си продължи първата тема. Репликата "къде е мъжа" беше питане дали той няма някакви препочитания, с което да улесни избора, нищо повече.
И какво означава - "половината хубави имена са заети"? Ами да, заети са. Има 7 милиарда души по света, трудно е за всеки да се намери неповторимо име.

# 66
  • Варна
Нищо, няма нищо лошо. Обаче тук там се намират някои твърде крайни, твърде критикуващи и силно казано, да, но леко нараняващи човек, коментари.
И това е само в Бг мама, така ли? В реалния живот никой за нищо ли не ви критикува? Никога никой не ви казва дума накриво? Ми това е реалният живот, мен пък ужасно ме дразнят толкова тънкообидни хора, не смеели да питат. Ми то да не смее човек да ви отговори!
И да, няма нужда за всяко име да се пуска отделна тема, много по-логично е да си продължиш предишната. За следващата хрумка с П пак ли ще има нова тема?

# 67
Четох и предишната, и тази тема..
Съжалявам, но на мен Пламея/а ми звучи като пигмея..
Имаше страхотни предложения в предишната тема, които са звучни и не изглеждащи като правописни грешки.

# 68
Не ми е по вкуса. Пламена звучи много по-добре.
Абсолютно съм съгласна.

# 69
  • I want it all and I want it now.
Не ми харесва. По добре с друга буква, но не и с П.

# 70
  • Под Сините камъни
Пламена на мен никога не ми е харесвало,Пламея ми е една идея по добре

# 71
Измислено име,звучащо все е дно е с печатна грешка.Ако ще кръщавате на някого,повторете името дословно,иначе си изберете име,което Ви харесва.

# 72
  • София
Определено не ми харесват Пламеа/Пламея. Измишльотина. Предлагам на бъдещата майка име, непредложено до сега - Пагане (с ударение на Е). За повече информация прочетете коментарите по филма Хан Аспарух. Харесват ми Петра и Петрина - ще има имен ден на Петровден - 29 юни. Успех в избора!:)

# 73
Звучи ми като марка печки на дърва.

# 74
Съжалявам , но за мен са отвратителни . Първа асоциация име на  водорасло или болест . Който иска да се обижда Wink

Общи условия

Активация на акаунт