Къде в Бургас? (55)

• 45 354
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Виж Petia Petrova make up studio, аз я харесвам като гримьор, не ме вълнува микроблейдинг по принцип, но по мое мнение нейните направени вежди са добри.
Работят няколко момичета в салона и всички правят.

# 511
  • Бургас
Да знаете някъде в Бургас да правят качествен микроблейдинг? Rolling Eyes
Аз препоръчвам за качествена работа https://m.facebook.com/beautystudioeva/?locale2=bg_BG, макар че не съм сигурна дали точно микроблейдинг прави.

# 512
  • Бургас
Благодаря на всички за предложенията Simple Smile Ще ги поразуча Simple Smile Flowers Hibiscus

# 513
  • София
Здравейте,
споделете къде в Бургас има хубави магазини за риба и за месо.

# 514
  • у нас
Здравейте,
споделете къде в Бургас има хубави магазини за риба и за месо.

На Краснодар.

# 515
Месо ние взимаме от Солака - има магазини в Изгрев и Зорница. Според момчето, което ме обслужва им карат ежедневно месо от Сливен и той на място го разфасова. Имат домашни зайци също, иначе в асортимента има свинско, телешко, пиле, яйца, карантии, каквото се сетиш. До сега не съм имала засечка, а редовно взимам вече сигурно половин година

# 516
  • София
Благодаря за отговорите!
RainDanceMaggie, ще отида до този магазин.
На Краснодар съм била - не ми харесва как държат рибата извън витрини пред магазините, хвърлят лед, кацат я мухи, пече я слънцето. Може и да не съм права, но ми е съмнителна риба на слънце и на 35 градуса, отлежала цял ден.

# 517
  • у нас
Благодаря за отговорите!
RainDanceMaggie, ще отида до този магазин.
На Краснодар съм била - не ми харесва как държат рибата извън витрини пред магазините, хвърлят лед, кацат я мухи, пече я слънцето. Може и да не съм права, но ми е съмнителна риба на слънце и на 35 градуса, отлежала цял ден.

Не във всички магазини е така. В първият, който е перпендикулярен на пазара, риба отвън няма. Всичко е вътре. Чисто е. Предлагат и чистене на риба безплатно.

# 518
Искам да благодаря за препоръката за ключар на Гладстоун 32. Препоръчвам горещо! Обиколих поне още 4-5 ключаря и там цените бяха най- ниски, а ключовете отключиха/ заключиха от раз.
За сравнение на цените в Славейков до била (има ключар), там ми искаха 18 лв за единия ключ, 10 лв за другия и 4 за другия. Общо 32 лв. А на Гладстоун 12 лв за първия ключ, 8 лв за втория и 3 лв за третия. Общо 23 лв.

# 519
  • София
Sinara, благодаря.

# 520
  • Бургас
дайте идеи за магазини с по-голям избор на шалтета/покривки за легла

# 521
  • Бургас
дайте идеи за магазини с по-голям избор на шалтета/покривки за легла
Аз последно взех от JYSK.

# 522
Моля, препоръчайте ми добър невролог!

# 523
  • Бургас
д-р Млъзев - Военна болница.

# 524
  • Бургас / UK
Здравейте!
Някой посетил изложбата на гробницата на Тутанкамон в Операта? Отзиви ?
Благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт