🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 596
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Последно когато видяхме Фотев си бе достатъчно добре. Не е нужно да е станал на крака да ги прави луди калинки Ина, Тасев и София.

# 31
Имам въпрос - Банков има ли правото да вземе биопсия на Пепе?

# 32
Имам въпрос - Банков има ли правото да вземе биопсия на Пепе?
Майче, в какъв смисъл да има право? Като лекар ли? Да, защо да няма?

# 33
# 34
Моски, мисълта ми беше дали не е нужно да е детски хирург да извърши тази процедура.

# 35
Моски, мисълта ми беше дали не е нужно да е детски хирург да извърши тази процедура.

Майче, на мен също ми е странно как Банков разбира от всичко?!? - уж е коремен хирург и анестезиолог, вярно има познания и може да направи прогноза, но все пак би трябвало да се консултират със специалист за детето.

# 36
Човекът вече оперира едно дете с Огнянова; после оперира и Виктория, нищо, че е коремен. Колко му е?

# 37
На Банков децата са му слабо място и е чувствителен на тази тема, особено, ако е болно дете. Така, че не се учудвайте, че се е навил.

# 38
Да вземе биопсия не е кой знае какво, та да не може да го направи. Те, лекарите не са профилирани до такава степен, че да могат примерно само червата да разплитат Grinning А и лимфните възли в чий ресор са, те са навсякъде по тялото. Та, според мен няма проблем да направи той манипулацията. Simple Smile

# 39
И аз мисля, че за самата биопсия няма проблем. Абсолютно нищо не разбирам, но предполагам, че принципът и при дете, и при възрастен е един и същ.

По-притеснителното за мен в тази ситуация е изпълнението на анестезията.

Тези дни точно коментираха тази тема по ТВ, но слушах с едно ухо и дано не преразказвам грешно - май няма отделна специалност детска анестезиология, но си има лекари, които работят само с деца и са наясно със съответните специфики и тънкости, в сравнение с редовните анестезиолози, които работят с деца извънредно.

# 40
  • ENGLAND
Вече ви настигнах, но се чудя десет епизода минаха и почти нищо не се е случило. Банални станаха с Полито и нейния.

# 41
Благодаря за новата тема !
Аз освен епизоди , започнах  да пропускам и  страници от темата Blush
Вече искам Фотев да се връща и да става мармалад Smiling Imp 
Интересно ми е /но не чак толкова/ защо Зорница  ще си отпраска  косата и дали
най-после  Боби ще се разкара /не ме  дразни , но Ина трябва да живне най-после/ .
 Това до тук  е просто едно силно рекламирано  нищо .

# 42
Благодаря за темата ,Ванилия Flowers SunflowerМакар,че в последно време не съм активна,ами страхувам се ,че само ще хейтя Simple Smile.Не съм доволна,скучно ми е и това е.Няма една завладяваща история,а грешка-Ина ми е интересна.

# 43
Пиле златно, ненагледно! Animal Baby ChickAnimal Hatching Chick

# 44
Здравейте, извинявам се, че така нахълтвам, но имам въпрос. Понеже вече нямам спомени, Галя по любов ли е със Захариев или, за да може да се издигне в професията?

Общи условия

Активация на акаунт