🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Доне, Дарина припадна когато разбра за диагнозата на Пепе. Врабчев я реанимира Wink. Снимката, предполагам, е правена когато са заснемали тази сцена.

# 61
Мама му на Пепе нали е главната сценаристка.  Ще го излекува. И дали даже и Кая няма да стане донор.

# 62
  • Берлин
Е, ама с Галя беше готин Табаков - дяволит и забавен. Не знам защо с Огнянова не се получават сценките, отдавна подозирам актрисата в неособено големи актьорски заложби, все двусмислени и неясни й излизат физиономиите и репликите.
Ти я подозираш,а аз съм убедена,че не я бива хич.
По моя логика,щом Пепе е зле, значи подготвят връщането на баща му. Писахте,че Карамазов ще снима,нали?

# 63
Да, прави сте, сега видях снимката - от припадъка е.
Абе пак споко, няма да го убият детето. Ако го убият, какво ще върне Карагьозов в болницата? Ще има ред сълзи, ред сополи, но ще го оправят и Христо ще цъфне в Света Анастасия. (Все още съм назад ахаха)

# 64
Хочкиновият лимфом се лекува с изключително висок процент успеваемост при деца, над 90. Така че вероятно ще се окаже болен, за да върнат Христо, и ще го излекуват Simple Smile

# 65
Именно! Hands Plus1

Въпросът е при коя жена ще спи Христо, като се върне

# 66
Да, Владо снима, така че няма съмнение, че се връща.

Аз се съмнявам, че ще има лош финал при Пепе, но просто цялата история е ужасно тежка, дори и да се окаже фалшива тревога.

# 67
Нямам никакво съмнение в това, че Пепе ще се оправи.

# 68
Въобще не ми се вярва в сезон с надслов "Любовта лекува" да вкарат драма със смърт на дете и то на колега.
Просто трябва да ги вкарат постепенно в сюжета Дарина, Пепе и Христо.

# 69
Е, ама с Галя беше готин Табаков - дяволит и забавен. Не знам защо с Огнянова не се получават сценките, отдавна подозирам актрисата в неособено големи актьорски заложби, все двусмислени и неясни й излизат физиономиите и репликите.
Ти я подозираш,а аз съм убедена,че не я бива хич.
A според мен не е заради актьорските заложби на нито един от тримата. Просто Табаков с всяка от двете трябва да се държи различно. И  все пак на всеки възприятията за различни. Мисля обаче, че Юруков може и повече да се постарае.

# 70
Абе, Грънчаров не може да й се обади по телефона, а праща съобщения по пошенски гълъб Joy

# 71
Абе те наистина ли вкараха Пепе в операция, без да се обадят на Христо???

# 72
  • Берлин
Яница,да. Но акцент в коментара не е Табаков. Както и да е.

# 73
Скоро няма да се разбере Четириъгълника. Щом Гергана каза, че е чела сценария как Поли разбира ще има да се въртят четиримата та свят ще ни се завие Joy

# 74
  • София
Ех, имах малка надежда, че няма да е болен.

Общи условия

Активация на акаунт