🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
А Стаменова нещо?

Бим бам, кажи нещо за това неадерталче Табака, де Simple Smile

# 496
  • София
Честно казано от известно време наистина се носят упорити слухове, че Вергов иска да си ходи и това му е последният сезон. Ама дали ще го изкара докрай или ще забегне по-рано, не знам. Може и те да не знаят още. Аз сега с негово участие почти не гледам, ако замине пък съвсем спирам Grinning Просто явно от екипа не могат да осъзнавт, че колкото и "звезди" да вкарат, ако е калпав сценария и ориентиран само към печалбарство, няма да се получи. Все пак още имам надежда да се засилят нещата, колкото и бозаво да е, предпочитам телевизорът вкъщи да излъчва български сериал, а не поредната турска или индийска сапунка.

# 497
Айде и аз да питам тогава - Табаков има ли израстване или продължава да е пън и половина?

# 498
  • Разпиляна във въображението
Моят сценарий със Зорница при Марио ми изглежда все по-възможен. Ало, сценаристите, безплатно ви предлагам финал Simple Smile

# 499
Моят сценарий със Зорница при Марио ми изглежда все по-възможен. Ало, сценаристите, безплатно ви предлагам финал Simple Smile
Подобен финал за нея много би ми харесал, обаче искам и Марио да видим, не просто да чуем как Зорница е отишла при него. Дано се появи.

# 500
  • София / Пловдив
А Стаменова нещо?

Бим бам, кажи нещо за това неадерталче Табака, де Simple Smile

Те цял професор в операционната убиха, че да се развива Табаков 😂 и им е голямата гордост на екипа този образ, хич не се сещат, че куца. Ще има опити при него да раздвижат нещата.

Стаменова прескача трапа благодарение на Врабчев. И обяснимо развива психоза спрямо Фотев.

# 501
А за Зорница нещо? За косата?

# 502
Ако кажеш и защо махнаха Ковачев, ще почерпя Joy

# 503
Ако кажеш и защо махнаха Ковачев, ще почерпя Joy

Двамата Ковачеви, ако може
Моооооля!

# 504
Бим бам ви каза вече, че нема да има Ковачеви😁

# 505
Не четеш. Ние питаме защо ги махнаха

# 506
Хъмбъл, мен ми е интересно защо. Че няма да има, отдавна разбрахме Grinning
Ама ми е любопитно, понеже казва, че образът на Табаков е кофти, а те си го обичат, та защо изграждат един готин образ и после го разкарват.

# 507
Само на мен ли ми се стори или Вергов е в публиката на Капките?

# 508
# 509
  • Разпиляна във въображението
Бим бам ви каза вече, че нема да има Ковачеви😁

Аз пък разбрах, че за в момента няма Ковачеви, защото още не е написан сезона до край.

Общи условия

Активация на акаунт