🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Абе каквото и да направи Табаков, все ще е една крачка след Супер Марио 😁 не е ли ясно.😌
Ясно е, Хъмбъл Simple Smile Единствен и незаменим Smiley

# 661
Абе каквото и да направи Табаков, все ще е една крачка след Супер Марио 😁 не е ли ясно.😌
Ясно е, Хъмбъл Simple Smile Единствен и незаменим Smiley
Получавам дежа вю. Joy

# 662
А,защо според вас, Стилянова не е на работа? Да не би, да не се е прибрала след провалената вечеря? Нещо много се обясняваше Захариев на рецепционистката...

# 663
Бабата годеница е Лидия Вълкова. Познат глас от дублажа.

# 664
  • София
Всъщност Марио не се извиняваше, а само успокояваше Зорница. Аз пък не виждам какво друго можеха да направят след предходната ситуация.

Точно, за да има друга реакция, трябваше по различен начин да подходят към връщането на спомена за изнасилване. В този случай извинението беше единственото възможно развитие.

Милиан Heart Eyes

Мога ли да помоля да се въздържаме от провокации. Тук има няколко човека, които само това целят. Малко ли ни беше грозното противопоставяне между Банков/Вергов и Ковачев/Павлов, сега ще се противопоставят с Юруков. Дайте да се държим като интелигентни хора, какво ще кажете, и да не отговаряме на коментари, които единствено целят противопоставяне.

Ина изгони Стаменова и и забрани да оперира. За това не е на работа.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 21:33 от rosi_ta

# 665
Няма значение как го е казал Табаков на Зорница,важното е как го направи!Браво,вложи много чувство в прегръдката-нежна,успокоителна,извинителна и ... достатъчно интимна.И на фона на тази прекрасна песен.Хайде открихте ли я вече ? Simple SmileНа мен пък ми напомни на прегръдката с Банков във съблекалнята...
Както винаги неволите и трепетите на Магда и Кръстева не са ми интересни.

# 666
Няколко изречения за Табаков, които (подчертавам) нямат общо с Юруков. Юруков не го коментирам.

Но! Изграждайки образа на Табаков, те се опитват да повторят Марио в много отношения. Обаче правят бледо копие на Марио. Все едно имаш за задача да научиш стихотворение наизуст, ама не ти се получава и заместваш с твои думи.
В работата, в държанието, отношението към жените са решили, че Табаков трябва да притежава качества, които има Марио, обаче сега не се получава.
Ако Зорница трябва да избира между Банков и Марио или между Марио и Тони, ще ми стане ясно защо е избрала единия или другия. И в двата случая мъжете са страшно различни.
Но тук? Не виждам никаква индивидуалност.
Щях да мисля същото, ако се бяха опитали да направят втори "Банков от четвърти сезон".

# 667
Мисля, че с този епизод, сериалът лека полека си заслужи мотото.

# 668
  • Пловдив
Голямо успокоение дръпна Цонев на младоженеца...
А Магдето ще припадне всеки момент Stuck Out Tongue Winking Eye

# 669
Аз не разбрах как изведнъж Жекова се увлече по Цонев, цял минал сезон не даде никакви такива индикации ,сега изведнъж го забеляза и ревнува, та се къса 😱
  В тази серия ми се издигна в очите Врабчев, много ми хареса 👍 Шамаросването на Мазов също 😃
   Затвърждава ми се едно наблюдение - последните тенденции да се влиза в НАТФИЗ - с предимство са мънкащите под носа си,говорещи с почти затворена уста - Табаков, Фотева ,преди това Марио .От Дяволското гърло ми е пример Валери  😃 Ами трудно им разбирам и това е .

# 670
Амбър, песента е тази:  where the flowers grow -  lucy underhill, но за момента я намирам само в Спотифай.

Не виждам абсолютно никаква прилика нито търсена, нито неволна, между Деян и Марио, освен еднаквия цвят на екипите им Grinning За мен са ужасно различни като типажи и персонажи и целта също е такава - да са различни.
Някои неща - прегръдките, целувките, извиненията, успокоенията, емпатията, разбирането - са неща, които няма как да не се повторят.

Аз в тази сцена даже не съм се сетила за някоя стара, просто емоцията в двете сцени беше коренно различна. Сцената за мен беше изключително красива - предаде самотата и болката на Зорница, разбирането на Деян и желанието му да я утеши, дистанцията, която тя спазваше и приемането на утехата. И на фона на музиката направо им пиша отличен 6 Grinning

# 671
аraselia, Велислав Павлов не е учил в НАТФИЗ. Simple Smile

Моски, напълно съм съгласна с теб. Иначе и аз не виждам нищо от Марио в образа на Деян.

# 672
Мисля, че с този епизод, сериалът лека полека си заслужи мотото.
Яни, точно си мислех, че това е първият епизод, в който виждаме някаква любов Simple Smile

# 673
Боже мой, Зорница беше уплашена в тази сцена, все едно се молеше Табаков да не й се надхвърли и той.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 06:35 от Анонимен

# 674
аraselia, Велислав Павлов не е учил в НАТФИЗ. Simple Smile
  Не му знам биографията 😃 , забравих ,че има много аматьори, както във всяка професия .

Общи условия

Активация на акаунт