Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 61

• 72 884
  • 785
  •   1
Отговори
# 720
И преди, и сега фототапетите ме потрисат.
Всякакви акценти в повече в апартамент - също. В къща с големи стаи вече стои красиво.

# 721
  • тук и там
На мен ми харесаха доста от показаните от RoseBlossom.

И от мен една кухня със фототапет.И тя ми харесва..Grinning

# 722
Здравейте, тъй като тук има доста опитни и с набито око, искам да се допитам до вас. Бях направила питанка за детска преди време, но ето, че мнението ми се смени 100кратно.
Сега вече уж окончателно съм се спряла на тези тапети в комбинация две по две стени.

Вратата и мебелите са в бяло.
Питанката ми е кой от двата паркета би се вързал по-добре. Ще има килим, госпожицата иска да е жълт, а пердета та и текстила в прасковеното.

# 723
За мен двата тапета изобщо не си пасват. Поне няма ли различни цветове от една и съща серия? За да е еднаква текстурата?
Отделно розовеещо-някаквия много ми се слива и с двата показани ламината.

# 724
За мен двата тапета изобщо не си пасват. Поне няма ли различни цветове от една и съща серия? За да е еднаква текстурата?
Отделно розовеещо-някаквия много ми се слива и с двата показани ламината.

То жълтото не е май точно това, имам снимка на тапетите,  но не съм снимала номерата и не съм сигурна дали камерата малко не е променила нюансите. Иначе са от една серия.

# 725
И на мен не ми допадат комбинациите.

# 726
  • Варна
И преди, и сега фототапетите ме потрисат.
Всякакви акценти в повече в апартамент - също. В къща с големи стаи вече стои красиво.

И аз си мислех така преди. Сега има изумителни, като произведения на изкуството са, понякога като се заровя в някой сайт се забравям, но как ги нацелвам не зная, но и цените им си ги биват единия бъбрек не стига Simple Smile

Ползвам като акцент, например зад импровизиран плот от дървена дъска в кухнята сложих сиво черна ламарина, по принцип си е нещо като ниша в стената широка 1.20 и дълбока 30 см, мисля, че добре се получи, нямам снимка, но скоро ще ходя до апартамента и ще направя.

И тези с хоризонталните ивици ми са любими

И ципове

По въпроса на pavlina_hrist0va не мога да изкажа мнение, особено, като се има предвид моето лично недолюбване на розовото. Но момиченцата са като зомбирани в този цвят и се кефят. Аз явно от малка съм контра и срещу течението, дори и дрехи не съм имала в розово Simple Smile

# 727
Това розово-прасковено с прасковени завеси ще се слива, а жълт килим и прасковен текстил Rolling Eyes
И двата паркета стават - единия е по-близо до жълтото, другия до розовеникавото... аз бих взела по-неутрален (кафенеещ) и по-тъмен Hands V
И на снимката на ролка не изглеждат от една серия - розовия тапет е с по-гъсти черти, светли, тънки върху по-тъмен цвят, а жълтия (горчица) е с по-редки, по-дебели и по-тъмни от основния цвят Rolling Eyes

# 728
Това розово-прасковено с прасковени завеси ще се слива, а жълт килим и прасковен текстил Rolling Eyes
И двата паркета стават - единия е по-близо до жълтото, другия до розовеникавото... аз бих взела по-неутрален (кафенеещ) и по-тъмен Hands V
И на снимката на ролка не изглеждат от една серия - розовия тапет е с по-гъсти черти, светли, тънки върху по-тъмен цвят, а жълтия (горчица) е с по-редки, по-дебели и по-тъмни от основния цвят Rolling Eyes

А вариант жълти стени с прасковени завеси, текстил и килим Grinning Мъжът ми вече вдигна ръце, по негови думи нямал търпение да раждам вече и да се приключва с хилядите "идеи" Grinning

# 729
Аз разбрах че имаш налично дете, което ИСКА тази комбинация..
Ако не е така, а държиш на подобни цветове, то предлагам по-ярки такива:

И стените в единия, а текстилите в другия цвят..

# 730
Аз разбрах че имаш налично дете, което ИСКА тази комбинация..
Ако не е така, а държиш на подобни цветове, то предлагам по-ярки такива:

Имам, една 5 годишна госпожица с много претенции. Grinning Която иска какви ли не глупости. Първоначално искаше червена стая Joy Баща и категорично я одряза. След което каза, че искала стаята и са е в жълто и розово. В карпет макс си хареса жълти килим, защото бил "много мекичък" Grinning Последната "изцепка" е жълти звездички по тавана Grinning Мъжът ми вече е готов и на невъзможното горкия за да се приключи по-бързо. Отказал се е да ходи с нас по магазините. Grinning

# 731

А вариант жълти стени с прасковени завеси, текстил и килим Grinning
Много бозаво ще стане.... Според мен трябва да има някакъв цвят, който да е по-контрастен и да балансира топлите жълти стени и прасковени завеси.
Имаш ли примерна снимка от нета с подобна комбинация, която ти харесва?
Вариант светло сиви стени, жълти завеси и килим, тъмен под?

# 732
Малко обърках кой питаше за детските стаи Grinning че имаше и питане от още една потребителка с момченце и по-голямо момиче Rolling Eyes
Ти с 5 годишно обикаляш по магазините то да си избира?!?! Flushed Освен до лудост, изтощение и объркаване, не знам до какво можеш да се докараш...
Виж си пак цветовата комбинация от първия си пост тук, сложѝ си латекс от единия избран цвят от цветовата схема и играй с текстила в другия Hands V
https://bg-mam.ma/p/1103066/38709862

Seti Beti Hands Plus1

# 733
  • Deutschland/HE
А защо да не направите стените бели/светло сити, тя може да си сменя всяка година желанията, а с килим, завеси, възглавници и други да внесете цветовете?

Дъщеря ми преди умираше за розова, след това не можеше да го понася, сега започна отново да го харесва, но други нюанси Simple Smile

# 734
Ти с 5 годишно обикаляш по магазините то да си избира?!?! Flushed Освен до лудост, изтощение и объркване, не знам до какво можеш да се докараш...
Абсолютно подкрепям.
Според мен показаните тапети не си пасват нито цветово, нито никак.

Общи условия

Активация на акаунт