Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 45 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Много благодаря! Както винаги полезни... publicp606  bouquet

# 481
Здравейте!Как се е случило при вас след третия дeн от стимулацията ми включиха цитротайд,но са тръгнали само 4 фоликула,възможно ли е другите които не са реагирари до сега от първия ден да нарастнат в последствие и те.Предният път в България само тези които тръгнаха в началото те се развиха,другите не можаха
При мен имаше 4 фоликула и всички растяха различно,2 бяха по-малки,но до края всички нарастнаха. И аз останах много учудена,но факт,тези,които изоставаха също порастнаха. На мен при предходните опити тръгваше един доминантен и другите не се развиваха,в Турция извлякоха максимума-аз съм с половин яйчник. Късмет желая!

# 482
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, имам нужда от една кутия Клексан 0.4, ако някой има излишен и може да ми услужи, ще съм много благодарна! Весели празници Flowers Hibiscus

# 483
Deona ,на колко години си.Това е много важно в ин витро процедурите ,разбира се винаги има изключения ,но процента е малък на положителните тестове след 40+.

# 484
Да, за процента положителни тестове съм запозната от др... Но, той дава надежда... Въпросът е как да се стигне до по-добри и годни ембриони, след ПИД... Пулинг или събиране на яйцеклетки...?! Кариотипа разбрах, че не може да замести ПИД?!... Все чуденици... Има мнения против ПИД, че взимат клетки от плацентата, а не от ембриона, който може и да е ок... Затова си мисля за заметсване на ПИД по някакъв начин...

# 485
Каква е цената на ЗЕТ?

# 486
# 487
Каква е цената на ЗЕТ?

Здравейте, ние планираме следващия месец стимулация и след това ЗЕТ, пакетната цена, която имаме е 2500е отделно лекраствата.

# 488
Каква е цената на ЗЕТ?

Здравейте, ние планираме следващия месец стимулация и след това ЗЕТ, пакетната цена, която имаме е 2500е отделно лекраствата.
Благодаря ви! Бих искала цена само за ЗЕТ.

# 489
1000 евро е цената за ЗЕТ.

# 490
Здравейте,момичета! Христос Воскресе на всички и нека да ни донесе най-желаното нещо! Искам да попитам на някоя от вас,които сте с мъжки фактор да са изписвали на мъжете ви Klomen и Promen k саше? Понеже мъжът и е със завишен пролактин и от там идва проблема със спермограмата.

# 491
Моят съпруг ги пие от 1м . 1/2Кломен и 1саше Промен К ..

# 492
Моят съпруг ги пие от 1м . 1/2Кломен и 1саше Промен К ..

На него са ми дадени по едно през ден и от другото едно всеки ден! Дано да има ефект.

# 493
Здравейте момичета,
Мина и моя преглед при д-р Карлакая. Имам явно киста и ще видим дали ще се спука до другия цикъл.
Междувременно трябва консултация с хематолог да направя и то до към 10.05. Опитах да запиша час при проф. Паскалева, чак за юни месец има. Не знам ако отида без час дали ще ме вземе?
 Може ли да ми препоръчате някой друг? Разбрах, че в Дървеница били добри, но нямам име.

# 494
За Паскалева като се обадиш, кажи, че не си бременна. Не знам какво значение има, но първо и мен щяха да ме пратят в девета глуха, пък после ме записаха за след седмица. Другият вариант ( Национален център по хематология и трансфузеология) е проф Лисичков, но не знам дали работи още- 80 годишен е. Иначе самата Паскалева казва, че Лисичков е най-добрият.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 11:12 от ALFIETKA

Общи условия

Активация на акаунт