Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 46 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви момичета.
Snikurs, много се радвам за теб. Лека бременност до финал. Твоят случай дава надежда на много момичета.
D-r Sveta, успех на теб.
В крайна сметка и една качествена яйцеклетка и един хубав сперматозоид ни стигат. Дано да ги уцелим.

# 106
Понеже модераторите изтриха поста  ми с отговора към Лорина за цена на инсеминация, тъй като са се получили две последователни публикации, а смятам, че е важно да го има за онези, на които би им потрябвала  тази информация, го пускам пак: Здравей, през февруари правихме и беше 600 евро самата процедура. При нас понеже се получи непланирано
 ( всъщност трябваше да е ин витро, но овулацията беше в деня преди пункцията), та си бяхме плащали за проследявания, изследвания и т.н . по схемата за IVF. Общо излезе 1350 евро.

Много благодаря за информацията!

Момичета, има ли някой, който е в Турция или ще пътува скоро?

# 107
  • София
D-r Sveta, да 80 година съм, но резерва ми е много зле. Единият ми яйчник почти липсва, другият тъй като работи сам се изчерпва вече, та резерва ми отговаря като на по-възрастна жена. Още като започнах опитите в Бг. имах нисък АМХ, FSH започна да се покачва и малко антрални за възраст 35 години. Но нищо не можем да променим.
Благодаря ти, че ми даваш кураж. Успех на теб и на всички момичета.
Лично за мен ( аз съм живото доказателство) ,АМХ не е определящо,по-скоро явно зависи от възрастта. Аз бях с АМХ 0.156 и сега съм бременна. Явно опровергах всички теории ,че може да се забременее с нисък АМХ. 😃Успех!❤
snikurs, много се радвам за резултата и ти стискам силно палци всичко да е наред до края. Heart
Ако можеш, би ли споделила на каква възраст си?

# 108
Момичета,от къде трябва да започнем?Мъжът ми е С диагноза азооспермия и тук в България ни казаха,че няма шанс за деца.Ноо аз искам да го видят и в Турция,да направят нови изследвания.

# 109
Момичета,от къде трябва да започнем?Мъжът ми е С диагноза азооспермия и тук в България ни казаха,че няма шанс за деца.Ноо аз искам да го видят и в Турция,да направят нови изследвания.
Ние бяхме със същата диагноза и същите заключения в България.
Имаме бебе на 4 мес.

# 110
Винаги може да се опита с биопсия в деня на пункцията. Знаете ли каква е причината за диагнозата, при нас е микроделеция на у хромозома, имам два неуспешни опита в Бг, но и при двата търсят сперматозоид с биопсия.
Успех на вас! Ще следя какво са ви казали лекарите в Турция моля те да споделиш

# 111
Има операция като дете за крипторхизъм.Лекарите казват,че няма никакви сперматозоиди.Иначе му е правена пункция и хормонални,и спермограма...няма шанс според изследванията тук.Аз все се надявам,че може да има някой сперматозоид и да направим Ин витро.

# 112
Има операция като дете за крипторхизъм.Лекарите казват,че няма никакви сперматозоиди.Иначе му е правена пункция и хормонални,и спермограма...няма шанс според изследванията тук.Аз все се надявам,че може да има някой сперматозоид и да направим Ин витро.
И аз съм със същата надежда.
Стискам палци да намерят и всичко да в наред. Успех

# 113
iovis, стискам ти палци от цялото си сърце, миличка! Sparkling Heart
Късмет! Flowers Four Leaf Clover
D-r Sveta, надявам се да споделиш добри новини! Успех! Heart
Slanchice123, Bubolecheto8907, късмет, момичета! Heart

# 114
Забрави всичко което с ти казали в България.

# 115
Някой питаше на колко год съм-на 33г,като цяло съм здрава,като изключим,че имам една камара операции от киста на яйчника и оттам намаления ми резерв. В бг и Англия ме насочиха към донор. Но явно толкова си могат хората. Успех момичета и докато имате дори минимална възможност се борете! И аз мислех последно с мои и ако не стане,бях решила донор.❤

# 116
Извинявайте, че се намесвам в темата. Не съм била пациент на турска клиника, но се включвам по въпроса за ниския АМХ, за да ви споделя моя опит. На 34 години бях с АМХ 0,16. Успях от пети опит, на 36 години, само с две яйцеклетки, оплодени и върнати на втори ден, сега имаме син на две години. 30+ са си предимство, въпреки намаления резерв. Успех желая на всички, от сърце!

# 117
Понеже модераторите изтриха поста  ми с отговора към Лорина за цена на инсеминация, тъй като са се получили две последователни публикации, а смятам, че е важно да го има за онези, на които би им потрябвала  тази информация, го пускам пак: Здравей, през февруари правихме и беше 600 евро самата процедура. При нас понеже се получи непланирано
 ( всъщност трябваше да е ин витро, но овулацията беше в деня преди пункцията), та си бяхме плащали за проследявания, изследвания и т.н . по схемата за IVF. Общо излезе 1350 евро.

Много благодаря за информацията!

Момичета, има ли някой, който е в Турция или ще пътува скоро?
Лорина аз на 30.03,ако мога да помогна с нещо!?

# 118

Здравейте, моят съпруг също е с диагноза Азооспермия, а аз нямам проблем. Бяхме на консултация в Бахчеджи с Доц. Еге Джан Шерефоглу и сме много доволни, много сме впечатлени наистина човека си е на ниво и ни даде шанс около 57-60% за успех, това е огромна надежда за нас. Не съм срещала такъв лекар в БГ, тук директно ни препратиха за донорска сперма.  След лечение с инжекции 2-3 месеца ще започнем стимулация и ще се направи Микро Тесе. Охх  много искам да излезе сперма и да си имаме едно детенце. Ще съм му благодарен цял живот. Не спирам да мисля за това.

# 119
За жалост сега започнах да чета за тези изследвания и процедури и нищо не разбирам от термините ,с които говорите.Ще ги науча с времето.И все пак при първото ни посещение в клиниката ще ни правят ли изследвания?Колко дена трябва да сме там,за да знам как да организирам пътуването и престоят ни ,както и колко пари ще ни трябват?

Общи условия

Активация на акаунт