Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 46 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
За жалост сега започнах да чета за тези изследвания и процедури и нищо не разбирам от термините ,с които говорите.Ще ги науча с времето.И все пак при първото ни посещение в клиниката ще ни правят ли изследвания?Колко дена трябва да сме там,за да знам как да организирам пътуването и престоят ни ,както и колко пари ще ни трябват?

Един ден ще ви е достатъчен, ние отидохме само за прегледи и се върнахме на същия ден. Можете да се сръжете с Хафизе +905395831839, за да ви обясни какво е необходимо. Ние изследванията си ги имахме от БГ и нямаше нужда да пускаме там. За 2-3 часа приключихме и с двата прегледа. Организацията беше перфектна.

# 121
За жалост сега започнах да чета за тези изследвания и процедури и нищо не разбирам от термините ,с които говорите.Ще ги науча с времето.И все пак при първото ни посещение в клиниката ще ни правят ли изследвания?Колко дена трябва да сме там,за да знам как да организирам пътуването и престоят ни ,както и колко пари ще ни трябват?

Един ден ще ви е достатъчен, ние отидохме само за прегледи и се върнахме на същия ден. Можете да се сръжете с Хафизе +905395831839, за да ви обясни какво е необходимо. Ние изследванията си ги имахме от БГ и нямаше нужда да пускаме там. За 2-3 часа приключихме и с двата прегледа. Организацията беше перфектна.
Извинявай можеш ли да кажеш какви изследвания и на какъв език носихте.
Мен ме притеснява, че всичко е в клиниката освен епикризи и кръвни и не знам как ще реагират, ако ги поискам и после реша пак да се върна за трети опит на същото място. Защото мисля, че в България не бих опитала на друго място освен там където съм била до момента.
Благодаря ти предварително

# 122
Здравейте!Вчера имах зяписани часове в Мемориал и Бахчеджи.За жалост ме забавиха в първата клиника и ди изпуснах часа в Бахчеджи.Много съжалявам,но трябваше да се прибера,исках лично да усетя усетя моето място.В Мемориал ме гледаха на уз и ви вкараха катетър ,за да оглрдат отвътре матката,не си предстаеях да стана от единя стол ,и да отида след два часа пак да ми вкарват катетъри.Иначе проф.Семра също дойде да даде заключение.В Бахчеджи бях записана при док.Карликая....та,въпросът ми е има ли професори в клиниката и как протуча първучния преглед?

# 123
Извинявайте, че се намесвам в темата. Не съм била пациент на турска клиника, но се включвам по въпроса за ниския АМХ, за да ви споделя моя опит. На 34 години бях с АМХ 0,16. Успях от пети опит, на 36 години, само с две яйцеклетки, оплодени и върнати на втори ден, сега имаме син на две години. 30+ са си предимство, въпреки намаления резерв. Успех желая на всички, от сърце!
Blush Няма за какво да се извиняваш . Така е  30+  си е направо 80% победа .Тук в България  има много успяли дори и от първия  опит.

# 124
Здравейте момичета,
аз съм от тези, които още обмислят и се информират за варианта Турция.
Реших да отидем за консултация и преглеждам сайтове, но ми излезе, че се изисква свидетелство за брак.
Моля тези от вас, които имат опит да кажат задължително ли е да имаме брак?
Благодаря ви

# 125
Здравейте момичета,
аз съм от тези, които още обмислят и се информират за варианта Турция.
Реших да отидем за консултация и преглеждам сайтове, но ми излезе, че се изисква свидетелство за брак.
Моля тези от вас, които имат опит да кажат задължително ли е да имаме брак?
Благодаря ви
Абсолютно задължителен е за започване на процедура!
С това условие не правят компромис!
Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 126
Каква е връзката между Мемориал и Бахчеджи?Защо си записвате часове и на двете места?

# 127
Каква е връзката между Мемориал и Бахчеджи?Защо си записвате часове и на двете места?
И на двете места правят ин витро .Има и други клиники в Турция но тези са  близко една до друга и  най-много споделяния има и обикновено много ходят на двете места на преглед и си избират на кое да  продължат .И в двете има пациенти ,който споделят различни проблеми и успехи .

# 128
Здравей Даниела, мисля че може би е имало вариант въпреки закъснението ти да те включат в графика при Карликая, не винаги стриктно се спазват часовете, аз и час и два ми се е случвало да чакам. На първичния доктора преглежда документите, кратко събеседване, прави си преглед, обяснява ти шансовете, дискутира и причината за липса на забременяване. За катетър не знам, такъв не е използвал на първичния. Мен ме прати веднага на цветна снимка, същия ден, видя я и коментар даде. Общо взето не е никак натоварващ прегледа.

# 129
Здравейте!Вчера имах зяписани часове в Мемориал и Бахчеджи.За жалост ме забавиха в първата клиника и ди изпуснах часа в Бахчеджи.Много съжалявам,но трябваше да се прибера,исках лично да усетя усетя моето място.В Мемориал ме гледаха на уз и ви вкараха катетър ,за да оглрдат отвътре матката,не си предстаеях да стана от единя стол ,и да отида след два часа пак да ми вкарват катетъри.Иначе проф.Семра също дойде да даде заключение.В Бахчеджи бях записана при док.Карликая....та,въпросът ми е има ли професори в клиниката и как протуча първучния преглед?
Даниела, катетъра не е за оглед на матката, а е "пробен траснфер".
Оглед на матката се прави с хистероскопия, под пълна упойка, за няколко хиляди евра.
В Бахчеджи не правят пробен траснфер на първи преглед, поне на мен не са ми правили.
Ние закъсняхме 2 часа за прегледа с андролог, заради трафика в Истанбул и въпреки това, Фатме ни вмъкна в графика на лекаря.
Трябвало е да пробвате според мен, или най- малкото да се свържете с координатор, да ви съдейства.
Успех ти желая Heart

# 130
Да, и при мен пробния трансфер беше чак на прегледа когато стартирахме Зет.

# 131
DanielaDobrewa, тъкмо щях да пиша, но Aby и Fanny.s  вече са казали,
каквото е необходимо. Blush
Само в Мемориал са ми правили пробен трансфер,
знам от момичета, на които са правили такъв в Бахчеджи,
че се прави само ако има индикация за проблем.
При мен не е имало съмнения, не ми е правил док.
Професори има в Бахчеджи. Доколкото знам,
обикновено се включват при сложни интервенции и случаи.
Има и момичета само за ин витро процедура при тях.
Това, че си закъсняла, не е проблем. Не съм чула да има върнат пациент.
Докторите работят, докато има пациенти. Отиваш и чакаш.
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 132
DanielaDobrewa, тъкмо щях да пиша, но Aby и Fanny.s  вече са казали,
каквото е необходимо. Blush
Само в Мемориал са ми правили пробен трансфер,
знам от момичета, на които са правили такъв в Бахчеджи,
че се прави само ако има индикация за проблем.
При мен не е имало съмнения, не ми е правил док.
Професори има в Бахчеджи. Доколкото знам,
обикновено се включват при сложни интервенции и случаи.
Има и момичета и само за ин витро процедура при тях.
Това, че си закъсняла, не е проблем. Не съм чула да има върнат пациент.
Докторите работят, докато има пациенти. Отиваш и чакаш.
Успех! Flowers Four Leaf Clover
Аз зная че с хистероскопия се установява това.Може би се изразих неправилно,но казаха,че и това дава някаква индикация дали да ме насочат към хистероскопия,и казаха ,че не се налага"матката ти е хубава"това бяха думите да лекаря.Едва ли клиниката приема в 19ч.пациенти за първичен преглед

# 133
  • София
Момичета, какъв е този "пробен трансфер"  и какво се установява с него?

# 134
Дали премимаването на ембриона ще бъде успешно трансферирано, ако не греша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт