Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 46 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дали премимаването на ембриона ще бъде успешно трансферирано, ако не греша Simple Smile
T. e. проверяват дали катетъра може да попадне в маточната кухина безпрепятствано, така ли? Не бях чувала до сега за такава процедура. И на мен на пръв прегелд не са ми правили такова нещо.

# 136
Да  .Да  няма някакви пречки ,като сраствания ,полипи и др.И успешно ще премине катетъра със ембриона или ембрионите  към маточна кухина .

# 137
  • София
Благодаря, момичета Heart

# 138
Момичета след прегледа за започване на стумулация при доктора ми изписа Фемара 2.5мг.някоя от вас пила ли е и помага ли ори стимулация,защото в интернет чета само,че е за лекуване на рак на гърдата и нищо за ин витро лечение?

# 139
  • София
Момичета след прегледа за започване на стумулация при доктора ми изписа Фемара 2.5мг.някоя от вас пила ли е и помага ли ори стимулация,защото в интернет чета само,че е за лекуване на рак на гърдата и нищо за ин витро лечение?
Намалява естрогените - а не би в тази връзка да ти я е предписал? По време на стимулацията ли ще я пиеш?

# 140
Аз съм пила фемара,от него ползват страничния ефект,т.е.прави пофече фоликули.Пила съм ги по 5 дни 2×1 за инсеминация,първият път с фемара направих 7 фоликула,което казват че е доста добър отговор

# 141
Аз съм пила фемара,от него ползват страничния ефект,т.е.прави пофече фоликули.Пила съм ги по 5 дни 2×1 за инсеминация,първият път с фемара направих 7 фоликула,което казват че е доста добър отговор

Аз 6, но не нарастват равномерно.

# 142
2 пъти съм я пила. За стимулация е, първият път беше в комбинация с инжекции.
При мен не даде резултат, но всеки организъм е различен!
Добре ми действаше Кломен, но той може да изтъни лигавицата,
затова док. по-често изписва Фемара.
Успех! Стискам силно палци! Heart
Matta, д-р Света ти е отговорила много точно на въпроса.
Късмет! Heart

# 143
А кломен включвали ли са ви, освен мерионал и гонала? Че всъщност само това ми беше разликата между успешната и прекъснатата стимулация, като имах и кломен се провали.

# 144
А кломен включвали ли са ви, освен мерионал и гонала? Че всъщност само това ми беше разликата между успешната и прекъснатата стимулация, като имах и кломен се провали.
След първата стимулация док. реши да променим тактиката,
за да опитаме различни варианти, точно това исках и аз.
За да не е изцяло на ЕЦ, ми изписа Кломен, бях само с него. 5X2.
При мен даде много добър резултат. Фоликулът нарасна на 15 мм,
след това включи за 2 дена Гонал 150. Тръгнаха още 2 ф., но бяха малки,
обаче на пункцията единият беше нараснал, и така извадиха 2 зрели я.,
които се оплодиха, това беше единствената ми успешна стимулация.

# 145
Момичета задължително ли връщат само по 1 ембрион?

# 146
Момичета задължително ли връщат само по 1 ембрион?
Ако е правен ПИД, се връща само 1, ако не е правен, 2.

# 147
Благодаря ти Сиси, при мен си тръгваме отначало с гонал и мерионал, само дето втория път включи и кломен, като писаха момичета за фемарата, та се зачудих дали кломена може да има и обратно на очакваното действие, знам че и самостоятелно се ползва, ако някой знае..

# 148
Благодаря ви момичета, златни сте! Успех и на вас! :*

# 149
Благодаря ти Сиси, при мен си тръгваме отначало с гонал и мерионал, само дето втория път включи и кломен, като писаха момичета за фемарата, та се зачудих дали кломена може да има и обратно на очакваното действие, знам че и самостоятелно се ползва, ако някой знае..
По принцип Кломена помага на я. да узрее,
на мен ми подейства добре, нямах и странични ефекти.
Фемарата не само че не даде ефект, ами и започна да ми тече
наново кръв, и двата пъти, а вторият път, направо бях като отровена от нея,
повръщаше ми се, много зле се чувствах, док. каза, че е от нея.
Като я спрях, се оправих, а ф. не бяха мръднали.
Всеки организъм реагира различно,
затова не може да се прави съпоставка между двама души!

Общи условия

Активация на акаунт