👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 30 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Тихомиров се дъни постоянно. А уж е добър готвач. Абсолютно саботира Ралица и според мен.
Гадина е този и то голяма.

# 61
  • Испания
Лариса тази вечер е без грешкОЙ. Ти да видиш!

# 62
Тези включвания с коментари на участниците според вас кога ги снимат? След края на вечерята или спират за почивка и ръсят бисери за всяка ситуация.Grinning

# 63
Тихомиров се дъни постоянно. А уж е добър готвач. Абсолютно саботира Ралица и според мен.
Гадина е този и то голяма.

Умишлено е я, на индивидуални задачи се представя повече от блестящо. Неслучайно никой не го харесва.

# 64
  • Испания
Тези включвания с коментари на участниците според вас кога ги снимат? След края на вечерята или спират за почивка и ръсят бисери за всяка ситуация.Grinning

Когато е предвидено по сценарий, но не по време на готвене. Както и в МШ, и в Черешката.

# 65
  • Пловдив
 На мен Ралица не ми пречи. Сигурно Светльо ще си ходи. И с право.

# 66
Тишката е в нашия отбор Heart Eyes, бие под кръста Раличка, ехаааааа с нейните номера по нейната глава! hahaha hahaha
Затъва нещастницата....но жалко, че няма да я изгонят! Cry
Усещате ли, Светли се е запътил вече .....

# 67
Никола как фъфли,сладур бе :Д

# 68
  • Испания
Логично е да си тръгне мъж. Жените са - 3, мъжете - 2.

# 69
  • Пловдив
Тихомиров тази вечер ми харесва заради саботажа на Ралица, ама пък така искам да си тръгне, че просто нямам търпение вече

# 70
Светли - Пагона ще е ....! Thinking

# 71
  • Испания
Ще рече човек, че Ралица ви е отмъкнала мъжете.

В кой ресторант готвачът ще отиде при клиента и ще го навива да яде месото не така, както си го е поръчал?

# 72
  • Пловдив
Тя чудно как се е намъкнала вътре.

Петко много добре си се оправя в червения отбор.

# 73
Ще рече човек, че Ралица ви е отмъкнала мъжете.

В кой ресторант готвачът ще отиде при клиента и ще го навива да яде месото не така, както си го е поръчал?

Ха ха точно такъв черен демон няма как да ни ги отмъкне! rotfImbo rotfImbo rotfImbo Показа се освен злобна и глупачка, много ясно, че като си на пангара не можеш да избереш нова кухня и не собствения си отбор, ама Тишката ще и отреже главичката!

# 74
  • Русе
Здравейте, искам да ви попитам нещо: знаете ли как мога да гостувам на някоя от вечерните резервации в ресторанта?С покани ли е, плаща ли се?Никъде не намирам информация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт