👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 30 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Много грозен изказ.
И аз не съм фенка на Чилева, но подобен език и такива характеристики и квалификации са показател за възпитанието и културата - ако ги има изобщо, единствено и само на използващия ги.

Да, грозно се изразих наистина, но нямаше да ме солите така, ако вие бяхте на мястото на прецаканите от нея. И няма да редактирам и няма да мажа.

# 616
  • Другата България
С какво ти лично си прецакан/а от Чилева?
Участник под прикритие ли си? Thinking

# 617
Дори да е участник пак е грозно, както е писала Мери.
Поне може да готви и не се прави на шут.

# 618
  • ГО
Няма как Чилева да е прецаквала умишлено дроба нощи, нали ако се издъни яко, Ангелов директно може да я изгони. Това, че не е номинирана не означава, че е застрахована от изгонване и Чилева много добре го знае това. Няма да е сефте да бъде изгонен някой без номинация, та... Според мен не беше нарочно това снощи.

# 619
  • Sunshine state
Кабалеро ми се е набил/а с крайните си мнения и грозен изказ. Всички "хейтим" някого, ама ти просто минаваш границите.
Чилева мен не ме дразни, но пък Ралица е много подмолна - колко неща върнаха вчера заради нея, а как се прави на глупава само..
Николай с право си тръгна, но преди него трябваше да изгонят Петко. Масово хората негодуват и тук и във фейса. Омръзна им тоя "шут".

# 620
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Деси Цонева си говори с Ники за стреса, за разочарованията, за мотивацията в предаването. Случило му се е обаче нещо, което да остави излизането му от предаването някак на заден план. Какво би било да е по-важно от сбъдната мечта Hell's Kitchen, гледайте: 🤨👇😍

https://nova.bg/accents/view/2019/04/05/246157/%D0%BD%D0%B8%D0%B … 0%B0%D0%B3%D0%B8/

# 621
  • София
Според мен другата седмица ще изгонят една жена за да изравнят бройката и ако не се лъжа да обединят отборите.

# 622
  • Пловдив
Обединяват ги, когато останат осем, а те останаха 10 снощи. Поне миналата година беше така.

Странно ми е обаче, че страницата на предаването в сайта на Нова Невена седи като участник все още, а тя нали излезе, защото е бременна? Всички останали елиминирани дотук са с черно-бели снимки, на продължаващите са цветни.

# 623
  • Испания
Няма какво да изравняват. В двата отбора има по петима.

# 624
  • София
Сбъркал съм бройката при мъжете.

# 625
  • ГО
Татяна, Чилева, Варта, Ралица, Никола, Веско, Тихомиров, Цецо ми се струват, че ще са с черни куртки.

# 626
  • София
Татяна, Чилева, Варта, Ралица, Никола, Веско, Тихомиров, Цецо ми се струват, че ще са с черни куртки.
Така де, то оставаше онзи шут  Петко да е с черна куртка.
Макар, че аз бих заменила Варта със Светлана.

# 627
И аз, Варта има пропуски в готвенето и е по плаха! Все пак е сладкар, не готвач!

# 628
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Какво стана с Весето, така и не разбрах? Имаше съмнение за апендицит и.... Гледам тази година масово си самоизяждат устните повечето. Явно е някаква мода? Чилева и Ралица са ненадминати в това упражнение.

# 629
  • Испания
Какво стана с Весето, така и не разбрах? Имаше съмнение за апендицит и....

... Ангелов каза, че е по-добре, но няма да продължи участието си във формата.

Интервю с нея: https://bg-mam.ma/p/1103285/38427263

Общи условия

Активация на акаунт