👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 30 959
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • 221B Baker Street
Какво сте го заяли Ангелов за скарата?! За всяка храна си има хора. И претенциите на Ангелов са за качеството на храната, а не да е задължително гурме. Какво му пречи да е голям готвач и да има скара?! Поне не рекламира кренвирши, лютеница и прах за пране!

# 481
Аз нямам нищо против скара от Ангелов, обичам да си поръчвам непретенциозна храна за вкъщи.

Мен Светлана ме дразни от началото.

# 482
  • Gotham City
Петко как ГНУСНО се изнесе като ос*а сьомгата на Никола Flushed рядко противен тип.

Жал ми е за Николай, като бебче е

# 483
  • Sunshine state
Аз обожавам скаричка и с кеф бих му била редовен клиент, ако живеех в София. Моята критика бе по-скоро към интериора. Не ми харесва просто, но храната изглежда вкусно.

# 484
  • Испания
Аз казах за плочките и как изглежда заведението, наречено "нов ресторант". За скарата нямам никакви забележки.

# 485
  • ГО
Николай си беше нарочен и съвсем целенасочено даваха само неговите грешки. Жал ми е за него, когато човек е притеснен, да го притискаш така, както Ангелов снощи, си е кофти. Вярно е, че за там им трябват хладнокръвни и оправни хора, ама мънкащият Пецан се измъква между капките, а Николай ще си ходи довечера.

За сьомгата още ме е яд, че така обърна палачинката, че Никола излезе виновен. Много хлъзгав тоз Петко. 🤬

# 486
  • Другата България
Добре де, защо е това толериране на този шут, направо ще спра да гледам заради него, то не се трае вече!
Само се мотае и нищо не върши, топи останалите, кърши ръце, ръкомаха, нарежда като бабичка....наистина ми става хипердупермега досадно! Mr. Green
Снощи съм и заспала, така и не догледах.
Не съм и връщала после. Кой е четвърти, Никито ли?

# 487
  • 221B Baker Street
На мен никога не ми е бил забавен Петкан, няма такова чучело просто!

# 488
  • Gotham City
На мен също не ми е забавен. Би бил забавен, ако пускаше интелигентни шеги например, но той не е такъв, за мен си е откровено глупав, простак.
Ако не се лъжа, в първия епизод, когато готвеха за Шефчето, именно неговата пот капеше в яденето. Гнусен ми е

# 489
Чилева или Тихомиров трябва да спечелят.Никола е добър готвач,но се изисква много повече.

# 490
  • ГО
Чилева или Тихомиров трябва да спечелят.Никола е добър готвач,но се изисква много повече.
Какво повече?
Никола има опит, умения, знания, техника, лоялност, екипност, самообладание...
Чилева, нервачката, няма място в кухнята на Ангелов.
Тихомиров, не е лоялен, вълк единак е.

# 491
  • Другата България
 hahaha От Никола се изисква много повече, а от Чилева не? Thinking
Много...интересна логика.
Никакъв шанс няма Чилева с нейното препускане.
Тихомиров го виждам на финал, дано да е срещу Никола.

# 492
Какво повече?
Никола има опит, умения, знания, техника, лоялност, екипност, самообладание...
Чилева, нервачката, няма място в кухнята на Ангелов.
Тихомиров, не е лоялен, вълк единак е.

За да успееш в една кухня,трябва да си лидер,безскрупулен,освен добър готвач.Да не те е страх да експериментираш,да имаш нужните познания и да си роден победител.Не да плачеш още преди дуела.

# 493
  • ГО
Глупости - безскрупулен.

Трябва да си лоялен, да работи екипът като един. Да сте часовников механизъм с колегите. Не да си безскрупулен, на мачкаш, да тъпчеш и да се изтъкваш.

# 494
Кажи го на Ангелов това,моля ти се.Целта на шоуто е да покаже зад кулисите на една кухня кво се случва.Ако беше по друг начин щеше да им гали главите и да им говори.Истината боли,ама щото бил сладък и можел да готви,да му дадем победата.

Общи условия

Активация на акаунт