"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 36

• 45 992
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Новинка, но дали е достоверна 🤔

Крайно време беше, дано само да не закрият сериала докато Зенгин си отиде ...

# 46
  • Stara Zagora
От официалната страница! Големият ден който сте очаквали с вълнение! 🙌🏻

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 12:53 от Stoyanova26

# 47
# 48
Еее чудо, до 44 епизод дано не оплеска много нещата, и най важното, дано дойде по добра или собър СЦ!

# 49
  • Stara Zagora
 На Парлак стайлинга докъде ли ще отиде 😂 Аслъ ханъм искала повече време със семейството си затова ще напусне сериала 🙌🏻

# 50

Трябва да съм благодарна на Аслъ Парлак за идеите които ми дава, хем не изхвърлям, хем спестявам, хем мъжете ми са фешън Crazy. Сега, когато предстои пролетно пренареждане всичко що е на дупки и бримки, за дребното, което е изостанало от брат му и е по голямо  ще им го предложа като последен писък на мъжката мода bowuu, за повече достоверност ще им показвам Джан Яман Whistling, дано мм не се комплексира нещо  Thinking

# 51
  • Stara Zagora
Дупките по тениската на Джан Яман вършат работа ако е много горещо да влиза малко хладнина през тях 😂😂😂

# 52
Дупките по тениската на Джан Яман вършат работа ако е много горещо да влиза малко хладнина през тях 😂😂😂

и да не го хапят тахтабите Sick

Довечера няма да мога да гледам с вас, но се надявам да споделяте, че да съм в час. Hug

Хубав следобед, а мен ме чака трудовия пост Sick и после малко парти Party

# 53
  • Stara Zagora
Спорна работа Hug ще изтърпиш още малко щом ще има парти да разпуснеш и ще забравиш за днешния ден! 😜 а моя милост пак ще се раздава за поредния епизод 😂🌹
И змията която се влачи с това палто от 30-та серия 😂

Да ги сложа в по добро качество 🌹

# 54
И моят любимец Бирант

# 55
  • Stara Zagora
Този костюм много му отива на Биранджим 😍

# 56

Трябва да съм благодарна на Аслъ Парлак за идеите които ми дава, хем не изхвърлям, хем спестявам, хем мъжете ми са фешън Crazy. Сега, когато предстои пролетно пренареждане всичко що е на дупки и бримки, за дребното, което е изостанало от брат му и е по голямо  ще им го предложа като последен писък на мъжката мода bowuu, за повече достоверност ще им показвам Джан Яман Whistling, дано мм не се комплексира нещо  Thinking

Славе, трябва да им направиш по един макет на Джан - с какъвто разговаряше Демет преди няколко дни, че да го показват като ходят между хората. Да се вижда, че облеченото е стайлинг, а не фалит...инг. Simple Smile

# 57
  • Stara Zagora
🌹🤗

😂😂😂 Хюма ханъм

# 58
И накъде без мама Мевкибе

# 59
  • Stara Zagora
От Мама Гюлдем 😜

От официалната страница и Тугче 😜

И Джей Джей е готов 😜

Общи условия