"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 36

• 46 011
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Парлак да вземе да му смени обувките на Утку че цял сезон ще изкара с тях Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

И часовника Joy

# 661
  • Stara Zagora
Направо така ми се набиват в очите ти казвам че не е истина и със това сивото да харесвам цвета ама като няма какво да облече толкова да вземе нещо от Емре 😂😂😂

# 662
То какъвто и образа такова и облеклото. За мен досега си е скучен образа на Ийт и това си е. Не знам за Дерен ли го гласят или ще си ходи, но е време да поприсъства малко повече като цяло.

# 663
  • Stara Zagora
Джан Яман от Парлак Stuck Out Tongue Winking Eye не е намерила кърпичка за това облекло да му сложи на крака за туй желязо Joy

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 22:03 от Stoyanova26

# 664
Няма да се разберат Джан и чичото на Санем..Joy.някой да нахълтва в личното пространство на албатроса, няма как да стане...Angry

Но,  пък Санем така искрено се радва на Хюма и така я гушка ...добра душа е това момиче...Kissing Heart

# 665
  • Stara Zagora
IS Демет: Рано си тръгна този път 😄

# 666
  • Варна
Няма да се разберат Джан и чичото на Санем..Joy.някой да нахълтва в личното пространство на албатроса, няма как да стане...Angry

Ама, от къдя на къдя, ва???

# 667
Джан Яман от Парлак Stuck Out Tongue Winking Eye не е намерила кърпичка за това облекло да му сложи на крака за туй желязо Joy

Ама, как да няма кърпичка 😀, просто този път е около врата му.

# 668
  • Stara Zagora
Добро утро къзлар! 🕊🌹🤗

Една прекрасна Ознур за Орифлейм 🤗🌹

Instyle 🤗

Демет 🤗

И Джан 🤗

Скрит текст:
💥Отец Джана в комментах подтвердил, что Джан в этом месяце отправится в Ливан получать награду.

• Джан отправится на ежегодную премию "Murex D'or" и получит награду в номинации — Лучший международный актер.

* Ссылка на статью👇🏻 крупнейшей ливанской газеты Al - An Nahar в которой говорится о том, что Джан номинирован и прибудет получать награду.

Ранобудна птичка еп. 37
Демет: Ето за какво мечтая.... да имаме скромно бракосъчетание. Знам ли една семейна вечеря... според мен ще бъде великолепно.
Джан: И според мен съгласен съм на 100% много си права.
Санем: Права съм но след това се сещам за майките ни и идвам на себе си Джан.
Джан: Какво им е на нашите майки?
Санем: Ако им кажем че не искаме  сватба а скромно бракосъчетание ще настане края на света.
Джан: Да г-жа Хюма ще помисли че ще се опозори пред висшето общество. Кое е това висше общество... но ще създаде проблеми. Но това важно ли е за мен? Не! На мен не ми пука. За мен това изобщо не е проблем.
Санем: И г-жа Мевкибе ще каже че ще се опозори пред съседите. Ще обвини затова г-жа Хюма. И ето може да започвате да четете заупокойна молитва. Както виждаш не става така Джан.
Джан: Възможно е. Но дори да им разкажем не може. Всякак не може защото ще се изядат една друга. Плюс и нас също.... Амин...
Санем: Ако продължат така 3 дни и 3 нощи нашата сватба ще стане индийска...
Джан: Индийска сватба казваш? Ах бе много ще ти отива на челото бинди. 😂😂😂
Санем: Какво говориш?
Джан: Ще изглеждаш неустоимо сеъчни движения и лека музика... ориенталски костюм за танци.. ще гориш. 😂 Няма да мога да се наситя да те гледам. Де да можеше да бъде наистина индийска сватба.
Санем: Джан какво ще правим?
Джан: Единствена моя сватбата...дали да бъде тук или там... знам ли това... на моста или по средата на Босфора в космоса на Марс. На мен ми е все едно. Аз... възможно най-скоро с теб... искам да се оженим искам да свържем нашите животи вече.
Санем: И аз така. Но когато майките ни ...при тази ситуация... аз не искам да построя семейство върху нещастието на майките ни Джан... и ти ме разбери моля те.
Джан: Добре тогава ето какво ще направим единствена моя. Давай да седнем по-скоро и да поговорим и с двете... и да насрочим дата за сватбата ... и аз вече да разбера датата на която ще се съединя със моята любима. А останалото щастие.
Санем: Кога?
Джан: Веднага!
Санем: Добре. Тогава да си свършим рутинната работа и да отидем да поговорим.
Джан: Имаш в предвид под рутинна например  да платим сметката.
Санем: Да започнем със сметката.
Джан: Да. Сметката моля! Извинявайте! Сметка. Сметка. Спешно!
Санем: Първо ние!
Джан: Зарежи другата работа!
Санем: Тичай!
Джан: Бързо!

Спорен ден! 🤗🌹🕊

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 08:57 от Stoyanova26

# 669
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Стоянова Hug,вече е заредила новите снимки и новини! bouquet
Честита поредна награда на Джан Яман! newsm10

Май снимат подписване на брак....вижда се булката в бяло...

Скрит текст:

Желая ви приятен слънчев вторник! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 08:30 от Zlatina3

# 670
 Hug Hug Hug

Минавам и заминавам, че реала зове по силно от виртуала Crossing Arms

Лейля И Емре ще направят май истинска сватба, докато Санем и Джан ще действат тайно...

И нещо от пресата, не че не е известно, има и доста снимки на Джан Яман и Демет

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-seti-birbirine-katti-iddiasina … laf-atti-41169546

# 671
  • Stara Zagora
Ама прекрасни снимки са подбрали Heart Eyes така е направил си една грешка да залееш едно момиче с горещ чай (колкото и да ми е противна) и после дори да си невинен за другите си виновен и трябва да се доказваш Stuck Out Tongue Winking Eye

Утку отпразнува своя рожден ден със приятелката си Hug

Heart Flowers Rose Heart

Добро утро и от Демет HugStuck Out Tongue Winking Eye

# 672
Доста недоспал вид имам Демет Confused, кой ли е виновен newsm78 Аз залагам на котака, че сега го тресат любовни хормони и не я оставя да спи Whistling, пък може и графика да е Thinking

# 673
  • Stara Zagora
Да и в караваната са заедно 😂 ❤😂  

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 11:38 от Stoyanova26

# 674
Да и в караваната са заедно 😂 ❤😂  

Скрит текст:

Заедно, но в нечия фантазия Mr. Green
Стоянова,
Скрит текст:
thumbsup

Хубав ден!