Любители на Котки - Тема 131

• 30 902
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
И как е, яде ли го Laughing Кетя направо я виждам как поглежда и фръцва възмутено гъз. Вчера чисто пилешко не яде, риба с триста зора дояде, каквото беше останало. Консерва с агнешко отворих - погледна отдалеч и се завъртя. Ужас ужасен, вече ми писва постоянно да я кандърдисвам и да се чудя ще яде ли или не.

# 406
Чакам да поизстине и ще видим Joy
Плющи Joy

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 12:20 от малката лисичка

# 407
О, да, задължително трябва предварително замразяване, ако ще се дава сурово месо.
Знам за Лидл, но ми идват доста като грамаж, има едно магазинче до нас, което поръчва дреболии, но рядко има, продават ги на грамаж.

# 408
Сега я теглихме- 3.400 кг е.

# 409
  • София
00404,
Тоалетната е със счупено казанче и той пие от него, не от самата чиния. Веднъж го хванах да пие вода от съда, където е тоалетната четка за почистване и щях да повърна.
Не знам защо го прави.

В темите назад пишеше чинията за вода да не е до храната. Опитахме го, не става.
Вода пие от счупеното казанче, ако някой запуши мивката в банята, от пода на банята, от легените в банята.

При нас храната е в съседната спалня, която е за гости и дефакто си е направо негова, защото гости с преспиване ни идват на високосна година.. Никога не му е седяла нито храната, нито водата в банята/тоалетната.. нещо друго е според мен, не зная..

# 410
Ей я, Кокоринa. От бебе си е тaкъв блещур с кръгли очи, сякaш постоянно е учуденa от нещо.

A тук се блещи съсредоточено в нещо невидимо:

# 411
  • на брега на морето
Много е красива. Рафа беше със същите очи на нейната възраст и си останаха такива. Като ме погледне направо ме стапя.
ММ храни един бездомник с такава линия през гърдите и заради това го кръстих Герданче. Герданче идва всяка сутрин да му хвърляме пауч през балкона; сега виждам, че и съседите от другия двор са сложили купички с храна и  с вода. Та Герданче и там е на разкладка.

# 412
Страхотна банда сте!

Данък:

# 413
  • София
Страхотна банда сте!

Данък:

Каква порода е котето?

# 414
Персийка.

# 415
Момичета, на гости ми е едно момченце на 10 месеца- Британче. Сутринта преди да отида на работа видях, че има кръв в изпражненията. Някакви идеи какво може да му е? Утре ще го водя на ветеринар. Иначе е много игрив и ми трепе котките наред.

# 416
Вероятно е от нова за него храна,  която не му понася.

# 417
# 418
Той яде храната, която си яде у тях. Абсолютен боклук, но друга не признава. От тая ОК cat e. Ужас. По купичките из нас има друга качествена суха храна и то 2 вида, но той не я помирисва дори.

# 419
Ветеринар! Храната е долнопробна, здравето им зависи от качеството на храната.
Причините може да са много, съветвам те да не четеш из нета, защото ще се вкараш в параноя, ветеринаря най-вероятно ще иска и проба от изпражнението на животното за анализ, ако може му занеси още утре, за да може да се установи причината и да се предприеме съответното лечение.

Лисе, точно така е, моят също бих го изхвърлила, избирам котката! Joy
Само този, който няма домашен любимец, не може да осъзнае каква важна част са те от нашият живот и винаги ще бъдат, независимо, че някои си отиват по-рано, винаги ще са част от нас и ще ги обичаме.

Общи условия

Активация на акаунт