Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 44 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София /Абсурдистан
Моля да ми стиснете едни палци за утре, че съм на пет скенер и се моля новините от него да са добри.

# 421
  • SHOOT ME 10 $
Лейди, всичко ще е в норма!
Белла, благодаря за пожеланието, но отложиха ми рязането с една седмица по-късно
след което със сигурност отново ще бъда пациент на ВМА София.  Тогава според това, каква ще се окаже ситуацията след това ми рязане тук в Бс, ще се реши (или ще е късно) проблема ми с втория рак, освен този в ч.дроб.
Момичета, стремете се да не давате възможност на страха трайно да се настани в съзнанието ви, макар, че тия силни чувства, любов, страх, трудно се овладяват и ръководят. В хода на лечението търсим начин да вкараме болката в ремисия. И се молим да няма рецидив. Само при такава съвкупност от обстоятелства, страхът от болката намаля бавно, стопява се и отстъпва място на покоя... и така до следващата страница от малкия ни живот, белязана от някой, който го променя завинаги...до мигове, които спират дъха ти и ти напомнят колко си жив

# 422
Моля да ми стиснете едни палци за утре, че съм на пет скенер и се моля новините от него да са добри.

Успех! Всичко  ще е наред!

# 423
  • София
Лейди,стискам палци!Дано всичко е наред!Аз съм на сцинтиграфия на кости ,но другата седмица.

Арми,какво става с теб?Кога ще е операцията?

Митко,на теб също късмет на операцията другата седмица!

Марита,много добре си се е свило ,щом е намалило 1/2 от размерите си.А за гърдите ,ако може да направи органосъхраняваща операция си е най-добре.Аз съм със силикон,но си предпочитам старите гърди,нищо че разни лекари ги хвалят ,че били много добре направени.

Ей ,това да намериш руса перука със средна дължина и без къдрички е направо мисия невъзможна. Всичко, което ми харесва като форма и дължина е кафяво или черно.

Мен кръста не ме боля толкова,но коленете много,даже се будя от това.
Днес реших с другите изследвания да пусна и вит.Д.При норма 20- 100 ,моето е 20.90 ,та ще питам на следващата вливка и лекарите ,дали трябва да пия нещо.

# 424
Лейди, стискаме...и те чакаме да се похвалиш с добри резултати!
Мите, за теб кога да стискаме?!?....А, на страха, хич не се даваме! Няма място за такива емоции в нежните ни души Naughty
Марита, има го това с изтръпването....да. Но, не са ме предупреждавали, че трябва да взимам мерки...
Зори, пробва ли по магазините без протоколи? Макар, че там откъдето си взех моята  с протокол- имаше пълната гама от цветове, на всичките модели.....ама е в друг град и не вярвам да ти е удобно...а и не става от разстояние, щото е добре да си я премериш.
Аз, днес ходих да ме изследват за операцията. И да боря системата, че се оказа, че е малко по-сложно с болничните, като съм изписана от едното отделение и не съм приета още в другото, ма случих на доктор на кеф, дето нямаше и много работа та тръгна с мен по кабинетите
Скрит текст:
( и дето ми направи комплимент, че съм много хубава с перуката Embarassed)
и успях да се оправя сравнително бързо...Според същия доктор, сега тумора е 1/2см, което е повече от от наполовина смален, според първоначалните параметри. Ходих и на тестване за алергии- странно, но само към Нивалин-а, се оказах алергична. Та, във вторник- гладна, жадна и заредена с ентусиазъм, ще отивам да ме резнат.....Пък вие ще стиснете едни палчета и за моя милост!

# 425
  • София /Абсурдистан
Благодаря за подкрепата и аз също стискам палци на всички, нуждаещи се от късмет!

# 426
  • София
Люба,стискаме силно! Hug
Ходих аз в доста магазини .Аз с протокол съм поръчала в Магама .Там правят с дарени естествени коси и доплащаш 120 лв.Та не търся с протокол ,но просто тъмните перуки са доста повече и по-добри.Русите са все или адски къси, или много жълти ,или курвенско бели  ,или с едни къдрички ,дето се чувствам като лелка с тях Joy. Накрая ще стана брюнетка.
 Снощи ,на белега от биопсията (на 19.12 ми я правиха),видях около 1 мм жълто нещо.Натиснах го и излезе малко като гной  .Доста се притесних,но днес пак пробвах и нищо не излиза.Мястото е спокойно,не е надуто ,нито е зачервено.За сега мисля да не се шашкам и само да следя ,ако пак нещо набере,ще звънна на хирурга.Вие ,какво ще кажете?
 Този път,благодарение на Неуластата,левкоцитите са добре - 3.2,но пък тромбоцитите падат.

# 427
zori_g_n  Ти само си харесай цвят, пък оформянето и фризьор може да ти го направи. Аз така направих. Занесох я и половината отиде в боклука хихихих... Получи се много добре. От дълга до кръста, малко под раменете.

# 428
Здравейте, има ли на някоя да и е спрян Херцептина, заради намалена помпена функция на сърцето и да ли се заменя с друг медикамент?

# 429
ДЗ, по коса ли си вече?
Не 😂😂😂
Уш, чакам 31 Май. Ама като дойде ще видим 😂

# 430
  • Cherven Bryag
Мойта  перука я купувах в АМОЕНА руса до раменета с леки кичори много естественна и с хубава форма – никой никога не е разбрал че перука!

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 20:45 от Elenah

# 431
  • Враца
Днес на лъчетерапия имаше една жена на 82 години с РМЖ.

# 432
  • Варна
Здравейте! Извинявам се за директното влизане с въпрос, но винаги ли групираните микрокалцификати в гърдата са признак на злокачественост, съществува ли изобщо вариант да са нещо друго?

# 433
  • София
И аз с въпрос, провокиран от Марита. Какво означава, ако ракът е генетичен? Къде е удачно да прочета повече инфо по въпроса? Благодаря!

# 434
  • София
Тинтири,предполагам става въпрос за мутация в BRCA гените.Аз мисля да си пусна генетично изследване и ако излезе положително, да си махна и яйчниците.В Германия и Америка препоръчват и двустранна мастектомия с реконструкция  в този случай.

Ал , като ме оперираха,бях в една стая с 82 г жена с РМЖ и другата беше на 74.Много свежи баби бяха.

Общи условия

Активация на акаунт