Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 864
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Някой забеляза ли мега неадекватния бански, съчетан с анцуг, с който пътуваше Ивана в самолета? Grinning

А защо беше с него? Няма достатъчно дрехи ли? Предвид, че се търкаляше само с (х)анцуга

И аз това се чудя: един анцуг, едни странни дънки, които не й стояха добре, жълтата блуза, потник тип долно бельо и въпросния бански... Чудно, участваш в риалити шоу, отиваш на "меден месец", а си взимаш 2,5 парцала...
И си с претенции за звезда с кариера. Sunglasses

# 841
Някой забеляза ли мега неадекватния бански, съчетан с анцуг, с който пътуваше Ивана в самолета? Grinning

А защо беше с него? Няма достатъчно дрехи ли? Предвид, че се търкаляше само с (х)анцуга

И аз това се чудя: един анцуг, едни странни дънки, които не й стояха добре, жълтата блуза, потник тип долно бельо и въпросния бански... Чудно, участваш в риалити шоу, отиваш на "меден месец", а си взимаш 2,5 парцала...

Аз разбрах, че "меденият месец" е три дни - дори и да си само с ръчен багаж е възможно да си вземеш чисти дрехи за всичките дни.

# 842
  • Тра-ла-ла
Идва време да обсъдим бройката на чистото бельо Laughing

# 843
Васка трябва да я вкарат в Брадъра заедно с няколко батки да я видим, колко скромна и непорочна е.

# 844
3 дни? То не си струва път да биеш Grinning иначе и на мен ми направи впечатление, че с нискотарифни ги пращат да пътуват, егати скръндзите Simple Smile

# 845
3 дни? То не си струва път да биеш Grinning иначе и на мен ми направи впечатление, че с нискотарифни ги пращат да пътуват, егати скръндзите Simple Smile

Те и дестинациите са съобразени с нискотарифните превозвачи Grinning Като много нашумялата напоследък Петра, Йордания и Уиз-еърска линия до там и обратно на супер евтина цена. Миналият път беше Рим, Малта и Испания (отново най-евтините дестинации). Ако има трети сезон, би било добре да ги видим в Куба, Австралия и Нова Зеландия, например Grinning Grinning Grinning Ако обявят преди кастингите, със сигурност доста кандидат-женихи ще се отзоват Grinning

# 846
Може да е коментирано, но каква кола кара Василена, че в началото толкова я коментираше?

# 847
Василена имала мерцедес. Сигурно пак от таткото. На 33 години и някой да ми определя кого да каня в къщи ми е супер странно и неприемливо, но пък на мен тати не ми е и купувал жилището.

# 848
Според мен Василена излъга ,за да не и се натресе Никифор в тях.

# 849
Чак сега намерих време да коментирам епизода! Simple Smile

За работата и заплатата на Никифор - мисля, че това го дъвкахме много пъти - той може да работи на летището, но не и към летищото. Явно съдейства на хората при внос и износ на стоки, може би при обмитяването. По принцип тази длъжност не е ниско платена, но явно има фирми и фирми и заплати и заплати, защото той сам каза на Василена, че според него ако има жена и дете - заплатата не би могла да му стигне. Това на мен ми говори, че сигурно получава дори под 1000. Ако получаваше 1000 - 1500 щеше да каже - да, защо не -ако и тя получава колкото мен -  ще се справим. Поне аз така си мисля, че би разсъждавал.

За това какво е постигнала Василена след като баща й е купил апартамента: Може да не го е купила, но със сигурност е участвала в обзавеждането, поддържа си го, колата каза, че си я купила сама - нещо е направила - като съпоставка Никифор също не си е купил своя апартамент, щом живее със сестра си и като гледам обзавеждането е още както мама го направила преди 30 години. Василена със сигурност не изкарва милиони, но определено изкарва повече от 1000, пък и родителите й помагат - има си някакъв стандарт на живот и не виждам защо трябва да я обвиняваме, че иска да си го поддържа.

Тя има много проблеми - мислех, че се дължат на неподходящите мъже в живота й, но все повече започвам да мисля, че има нещо и в поведението на баща й. Явно той е авторитет в семейството, занимава се с нещо, с което изкарва доста пари, майка й каза, че е много "по-умен" от нея и от много "по-добро" семейство и тя е приела този модел на семейство - търси мъж, който  да е лидер, да води, съответно той да подсигурява семейството и т.н. Като се замислите не е нещо извънредно - ако попитате необвързаните жени какъв мъж биха искали до себе си - сигурно 2/3 ще отговорят точно такъв, само че ще го кажат по не толкова директен начин като Василена. И преди също съм го писала - не й е проблема, че е меркантилна, защото тя не е чак толкова. Проблема й е, че си е доста елементарна и интересите й са  ограничени. Една по-интелигентна жена щеше да разбере колко изкарва Никифор и какви са му възможностите за в бъдеще да изкарва пари, по далеч по-деликатен начин - без да го пита: "Ти каква кола караш?". Още от дете са й наложили това поведение на принцеса и тя продължава да тропа с крак и да се сърди, ако съдбата не й предостави това, което е очаквала.  Според мен тя си има психологическо обременяване още от детството и трябва да потърси помощ да го превъзмогне.

За Таня - всички се възхищавате на поведението й и на това в каква светлина успя да се представи пред зрителите. Обаче аз почвам да се замислям върху друго - това поведение честно ли е спрямо Светозар? В началото видях, че нещата им се развиват добре, но все повече виждам, че Таня се оставя да бъде обгрижвана и обичана, без тя да влага същата емоция. Предполагам, че в началото просто е решила да дадеш шанс на човека, мисля, че дори го хареса, но с времето не се отпуска и не се отваря към него, очакваше нещо да й трепне и да се събуди в нея, но това не се случва. Когато се прегръщат и целуват - тя много умело се наглася това да е по бузата или по челото(езика на тялото й говори, че тя не търси такава близост), когато той и говори нещо мило например: "Искам да си щастлива!" тя отговаря: "И аз!", а не "И аз искам ти да си щастлив!" Simple Smile. Когато той й казва "Мечтая за момента, в който двамата ще бъдем пред камината в нашата къща!" - тя отговаря "Това ще се случи!", не казва "Аз също мечтая за такова нещо!". Пред камерата той говори, че започва да се влюбва, че я харесва, че се чувства щастлив, а тя казва само, че е поласкана от оценката и отношението му и че усеща, че той е търсил точно жена като нея, никога не каза какво точно изпитва, нито какво точно търси,  пък дори и да беше притеснявам се или още съм объркана или опитвам се, но не съм сигурна. В крайна сметка мисля, че те я усеща, че нещата няма да се получат, даже може би не заради самия Светозар, ами заради това, че тя още не е готова, но май не знае как да му го покаже и обясни. Според мен това с внуците го измисли за да не се налага да остава толкова дълго насаме с него. Ако е така вече съжалявам Светозар. И на мен ми е малко смешен как подскача като влюбен ученик, но човек не може да е упрекван за това, че се влюбва. По скоро упреквам Таня, че му дава грешни сигнали - не е справедливо спрямо него - даже ако трябва да избирам сигурно бих избрала отношението на Василена, пред това първо да те заблуждават, че всичко е наред, а накрая след 3 или 5 месеца да ти кажат - сори, ама нещо не се получават нещата при мен!

# 850
Факт е, че Танчето не лети от любов. Беше и достатъчно мила и възрпитана да не каже нищо за къщата. Нейната въпреки, че е соц панелка е в пъти по добре от неговата.
На моменти сигурно и тя си е казвала- божее, в какво се забърках. Това е ЛОШО, МНОГО ЛОШО.

# 851
Васка в единия епизод се качи в една Хонда..Акорд, струва ми се

# 852
Може да е коментирано, но каква кола кара Василена, че в началото толкова я коментираше?
Ако е тая от снимките във феъда кара червено ауди стар модел към 2хил струва с ретите джанти  и толко дори няма.

# 853
  • София
Васка в единия епизод се качи в една Хонда..Акорд, струва ми се
Това сигурно е колата й за срещи с плебеите.  Mr. Green

# 854
  • Тра-ла-ла
Това Ауди от снимката едва ли е 2 бона. За тия пари и Форд Фокус 2001г не може да се купи.

Общи условия

Активация на акаунт