И аз това се чудя: един анцуг, едни странни дънки, които не й стояха добре, жълтата блуза, потник тип долно бельо и въпросния бански... Чудно, участваш в риалити шоу, отиваш на "меден месец", а си взимаш 2,5 парцала...

иначе и на мен ми направи впечатление, че с нискотарифни ги пращат да пътуват, егати скръндзите 
Като много нашумялата напоследък Петра, Йордания и Уиз-еърска линия до там и обратно на супер евтина цена. Миналият път беше Рим, Малта и Испания (отново най-евтините дестинации). Ако има трети сезон, би било добре да ги видим в Куба, Австралия и Нова Зеландия, например
Ако обявят преди кастингите, със сигурност доста кандидат-женихи ще се отзоват

. Когато той й казва "Мечтая за момента, в който двамата ще бъдем пред камината в нашата къща!" - тя отговаря "Това ще се случи!", не казва "Аз също мечтая за такова нещо!". Пред камерата той говори, че започва да се влюбва, че я харесва, че се чувства щастлив, а тя казва само, че е поласкана от оценката и отношението му и че усеща, че той е търсил точно жена като нея, никога не каза какво точно изпитва, нито какво точно търси, пък дори и да беше притеснявам се или още съм объркана или опитвам се, но не съм сигурна. В крайна сметка мисля, че те я усеща, че нещата няма да се получат, даже може би не заради самия Светозар, ами заради това, че тя още не е готова, но май не знае как да му го покаже и обясни. Според мен това с внуците го измисли за да не се налага да остава толкова дълго насаме с него. Ако е така вече съжалявам Светозар. И на мен ми е малко смешен как подскача като влюбен ученик, но човек не може да е упрекван за това, че се влюбва. По скоро упреквам Таня, че му дава грешни сигнали - не е справедливо спрямо него - даже ако трябва да избирам сигурно бих избрала отношението на Василена, пред това първо да те заблуждават, че всичко е наред, а накрая след 3 или 5 месеца да ти кажат - сори, ама нещо не се получават нещата при мен!
Препоръчани теми