Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 54 386
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 540
ЛОШО МНОГО ЛОШО Grinning

# 541
  • София
Форо уж не я иска, а непрекъснато настоява да участва по всякакъв начин в живота и... няма спирка тоя натрапник! Егати!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 542
  • София
А дали Василена не използва бащата като оправдание. През цялото предаване тя казва, че иска мъж повече от нея във всяко отношение, а за повечето момичета/жени бащата е такъв.

Къде сте, психолози? Спите ли?!

# 543
Буахахаха - "това е най-голямата драма в живота ми" ..ама чакай да си доям филията с масло първо Simple Smile

# 544
Тая верно не спря да тъпче...

Ще живеем на улицата взаимно!

Счупи тъпомера!

Мен ме е страх всички жени да не са такива, че майко мила...

# 545
  • Тра-ла-ла
"По-добре еманципирана кукувица, отколкото жената на Никифор"  Laughing

# 546
Според мен, Василена в момента не говори като нормален човек - заформя се някаква психоза.. И аз предпочитам да съм сама (пред много други неща), обаче нямам такива емоции...

# 547
Ми настоява, защото по договор е така.

Василена се наигра.

# 548
  • София
Мътна и кървава. Ама наистина въобще не е трябвало да се записва Васа.

# 549
  • 2860 км северно от Екватора
Баща и на Васе да плаща неустойката и това е.

# 550
Форо уж не я иска, а непрекъснато настоява да участва по всякакъв начин в живота и... няма спирка тоя натрапник! Егати!  ooooh! ooooh! ooooh!

Ти верно май не осъзнаваш, че договорите ги задължават.
Тази е просто ГНУСНА! Дори и Никифор не е толкова изпаднал. Тя му е също толкова неприятна, колкото и той на нея, просто при него все пак има някакво възпитание...

# 551
Василена се държи все едно за нея е пълна изненада, че участва в това шоу. Grinning Много е невротична. Какво точно й се е паднало? Мъж, който визуално не й харесва и не печели достатъчно? Изкара го някакъв звяр.

# 552
Той бащата беше ли изобщо на сватбата?
Не
ама голяма идиотщина е, направо тия мейкъри-шейкъри да пет пари акъл нямат, мале мале позор
О и обидена че я бил нарекал МЕРКАНТИЛНА . Ми че то това е най-милото дето може да каже за нея!

# 553
  • 221B Baker Street
Това ли е еманципираната и силна жена, Василискеееее?!?! Дето живее в на тати жилището и тати ѝ казва кой може да влиза в него?! И в какво е по-добра от Никофор, че не разбрах?!

# 554
Stuck Out Tongue Closed EyesМЕР- КАН-ТИЛ-НА Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт