Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 17

• 31 946
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Алихан може този път и да е с Асуман.
Йълдъз има много оцъклен поглед - явно вижда нещо изненадващо.

Замислих се - Асуман и Алихан - и двамата с А са на Зейнеп, а Зерин и Зейнеп -  и двете със З са на Алихан : )

Еднакви като вървят - с левия крак и двамата.

Ето го костюмчето на Йълдъз:

На Зейнеп тоалета с хубавите обувки : )

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 19:12 от BVAR

# 721
# 722
Боби Hug,ако всичко е минало добре,може да има семейна вечеря! Thinking

Ели Hug,благодаря за новата тема! bouquet bouquet

Да изпишем тази и тогава да се местим! Peace

# 723
Хелоу дружки Heart Eyes
Както очаквахме , пълно затъмнение , горчив привкус ни остави последния епизод . Не ни трябва техния озет с 3 реда Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам ,че много от вас са при Ветровития , а ние с мъжо сме навън , по- късно ще гледам , дано там да няма гадории ,че аз поне тотално ще психясам Grinning Joy Scream
Приятна вечер Flowers Hibiscus

# 724
Фили Hug,аз не съм при Ветровития! Wink

=====================

ето и озета....
Скрит текст:
40. Bölüm Özeti

Dündar’ın Zeynep’i kaçırması herkesi alarma geçirmiştir. Alihan bu işi kökten çözmek için harekete geçer. Ender Kaya’dan kaçmaya ve kurmaya çalışırken ona yakınlaştığını fark eder. Kaya’nın Erim’le yakınlık kurması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Asuman’la birlikte Mustafa’dan kurtulmanın yollarını arar.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Всички ще се разтревожат като разберат за отвличането!Алихан предприема действия!...

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 21:35 от Zlatina3

# 725
  • Варна
Гледам го аз Вятърничавия, но и тука си следя Hug

Отвличането от Дюндар на Зейнеп разтревожва всички. Алихан предприема действия, за да реши това. Ендър разбира, че Кая се приближава към нея. Близостта на Кая към Ерим тормози Ендър. Асуман търси начини да се отърве от Мустафа.

Ето ги отговорите - значи ще разберат ,че е отвлечена и Алихан ще оправи нещата. Хайде да видим.

# 726
Искам Алихан с вампирския поглед и като екшън герой да ги разхвърля онези селски бекове Rage
Боби ,интересно ли е при Ветровития?

# 727
  • Варна
Фили аз преди малко почнах да го гледам, но да : ) както предните серии е.

И аз така искам Фили Hands Plus1 Алихан и казва колко била вежлива на Зейнеп. А той защо го търпи толкова време тоз пингвин : )))))

# 728
           Това,че всички са разтревожени добре, но какво ще правят с това брачно свидетелство Алихан и Зейнеп.

Горкичките ни ГГ бял ден не видяха от тези Мушмороци, не мисля, че ще се разделят, но какви ли проблеми ги чакат още, освен с Мустафа.

# 729
  • Варна
Нали на Йълдъз брака  с Кемал е разтрогнат след 24 часа. И на Зейнеп така.

Не пропусна Алихан да си навре муцунката в Зейнеп : )))))

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 22:30 от BVAR

# 730
Превод на озета...
Цитат
⭐ОЗЕТ К 40 СЕРИИ⭐

#YasakElma #ЗапретныйПлод

Похищение Зейнеп Дюндаром встревожило всех. Алихан принимает меры для решения этой проблемы.
Эндер понимает, что Кая все ближе и ближе к ней. Сходство Эрима с Кая сводит Эндер с ума.
Йылдыз и Асуман ищут способы избавиться от Мустафы.

Запретный плод смотрите на FOX в понедельник 20.00.

# 731
Боби bouquet така е нали аз го писах това, а сега съм така изперкала от преживяното, че забравих. Откачена работа, виж докъде  ме докараха. Аз съм си виновна прекалено съм се вживяла в сериала, откъде да предположа, че Мушмороците са по-откачени от мен.

# 732
  • Варна
Злати  : )))
От смешните колажи си пуснала. И ние като Алихан , Зейнепку искаме да му намерят ; )))

Хахахаххаха били им пропаднали коментарите за Април. Ами ще пропаднат как няма като не знаят какво да пишат Stuck Out Tongue Winking Eye

Танита - ти го писа, а аз се сетих ,че и на Йълдъз така са прекратили брака. Значи имаме как да стане по бързата процедура.

Приятелката на Севда, Елиф Доан  почна нов сериал. Играха с Озан Долунай в "Нашия ред", но ги спряха на 5-ти епизод. Озан и той сега почна в нов сериал.

Я, кой е тука?! Този поглед е за Дюндар, нали? Joy

Клипче от Онур с пеперуда в ръцете и в колата
https://vk.com/video-164262731_456239311

Клипче от Онур - шофира по моста, който гледаха в серията.
https://vk.com/video-164262731_456239310

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 23:27 от BVAR

# 733
Здравейте,

Нали казах, че не ми се пише, но като ви чета пак не ми става по леко.
Все още сме в невидение, въпреки пестеливия озет.

Какво значи Алихан предприема действия?
Ами, онова недоразумение Дудука, до къде ще стигне с психясалият си мозък?
Ами, Зейнеп, как ще се спаси от тази напаст, чийто комплекси трябва да преживее?
Сигурно не случайно са изчезнали коментарите на мамашите, СЦ не са ги понесли.

Ще ни занимават със "завехналата" бизнес дама, Ендерица, да и гледаме как разхожда парцалките си и се наслаждава на поредната си гадост.
Защо си мисля, че не толкова се страхува от Кая, че е баща на Ерим, отколкото, че ще загуби позициите в обществото след подобен скандал. Тя, съм сигурна, че ще се притесни повече за нейното състояние отколкото за детето. Тази жена не се спира пред нищо и пред никого за собственото си благополучие.

Искам си хубавите и красиви моменти от първи сезон

Искам си ги.

# 734
И аз искам добрите дни на  ЗейАл и въобще сериалът такъв  , в какъвто се влюбихме всички , а не Анадолски простотии Smiling Imp Rage

Общи условия

Активация на акаунт