Движения на бебето

• 3 139
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Ами случвало ми се е да не го усещам цял ден, може да шава докато спя, но на другия ден си шава доста.

# 16
И аз също съм в 6 месец и от време на време изпадам в паника. Може и да ми се струва, но мисля че от няколко дни го усещам по-слабо и за по-кратко време 🙄

# 17
И аз също съм в 6 месец и от време на време изпадам в паника. Може и да ми се струва, но мисля че от няколко дни го усещам по-слабо и за по-кратко време 🙄
Даа и при мен е така

# 18
А дали има обяснение защо се случва ,по моята логика нали си расте с всяка седмица и трябва да го усещаме по-добре Rolling Eyes

# 19
При мем си обяснявам че може да е заради предна плацента и повечко кг, писах си с една доста слаба мама каза че е почнала да усеща бебето в 7 месец явно при всеки е различно

# 20
И аз така си го обяснявах до преди няколко седмици,че килограмите пречат. Обаче нямам обяснение защо през някои дни го усещам честичко,а в други дни почти никак ,което съответно доста ме притеснява 🙄

# 21
Аз усещам пулсации само, един два пъти да съм я усетила малко по отчетливо. Пулсации усещам нидко долу.

# 22
И аз така си го обяснявах до преди няколко седмици,че килограмите пречат. Обаче нямам обяснение защо през някои дни го усещам честичко,а в други дни почти никак ,което съответно доста ме притеснява 🙄
Аз лично за мен си го обяснявам това с факта, че за да го усещаш трябва да се удря/рита/бута в корема, ако не го прави не го усещаш, а то може да плува, все пак му е широко.

# 23
Аз усещам пулсации само, един два пъти да съм я усетила малко по отчетливо. Пулсации усещам нидко долу.
И при мен го усещам някъде под пъпа понякога е по-ниско и се бях притеснило защо е толкова ниско,но последният път беше седалищно и док, каза че е нормално там да го усещам.
Данито,като се замисля ми се струва  логично ,че е излишно да се притеснявам,защото наистина още му е широко,обаче бременния ми мозък пише какви ли не лоши сценарии

# 24
nadejda, аз вече от позицията на няколко месеца отгоре, мога да кажа, че затова колко ще го усещаш отчетливо зависи как е застанало. При мен от 4-тия месец все ми казват, че вече е заело главична позиция и си ме риткаше около пъпа, отстрани и т.н. Обаче миналата седмица (от събота до вчера) за 3 дни беше се обърнало обратно и като ме риташе долу направо си боли, а колко контракции ми направи.. не е за говорене, то мръдне и корема ми се стяга, дори като си седя на стола или като лежа на дивана. Слава богу, че вчера пак се обърна и сега си ме рита горе..

# 25
Кой месец си?

# 26
От понеделник съм в 8-мия. (в 31-ва седмица)

# 27
Малко остава тогава ☺️ а да те питам, появиха ми се леки мускулни  болки от долу, четох че се разширява таза дали е от това.

# 28
Здравейте мили дами имам въпрос вече съм към средата на 20 г.с и от миналата седмица сякаш усещам бебето но не съм много сигурна едно катомпърхане усещам някой път да вечер сякаш като удър по корема усетих ,но не мога да определя бихте ли казали в началото вие как сте го усещали,а другият ми въпрос е от няколко дни нищо не усещам то и преди не беше всеки ден но сега от сряда може би нищо не усещам нито пърхането нито друго иначе имам болки ниско долу ,днес ми се гадеше смисъл симптомите който си имах преди си продължават и кръста почна да ме боли,но се притеснявам да ли  всичко е наред, е искам да избързвам да ходя до спешното ,защото в вторник съм на втора фетална морфология,вие как мислите имали линсте такива ситуаций,как сте процедирали ако да благодаря много предварително,забравих само да спомена че сряда имах нещо като бодежи от дясната страна на стомаха и леко ме наболяваше но спряха в четвъртък на обяд

Общи условия

Активация на акаунт