КРУИЗИ /Тема 13/

• 37 242
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Точно декември 2014 съм ходила с Коста Серена в Дубай и круиза тогава беше над 600 евро на човек за кабина с прозорец... Не ми се вярва сега да има такава цена, освен ако не е някоя супер промоция или last minute...
Само немските сайтове правят такива промоции понякога, но трябва много да се следи, защото са за определени дати само... Smile

# 481
  • гр. София
Ау, заинтересована съм, а онзи ден буквално се върнахме от почти същия мартшрут с Oasis of the seas.

А какво значеше "гарантирана каюта?"? И супер съм щастлива, че няма Неапол, толкова да не ми допадна тоя град, брр Grinning

# 482
Не съм съгласна. За тази цена на Белисима в Дубай можеш да отидеш за същия период, но с тази разлика, че там става за плаж и е 30 градуса.

може, и да платим по 200 евро на пасажер самолетни билети, иначе и за там има много хубава акция от 20 процента
гледах за януари от 11.01 до 18.01 цената с напитки беше под 500 евро, а базовата 389 евро и билетите за тогава с уиз са най-евтини-100 евро на човек в двете посоки. нещо повече горещо преппоръчвам защото кораба е на котва в дубай два дни и не ви се налага хотел преди и след круиза-датите съвпадат, още-в маршрута има включен и Катар, който е визов за нас.

# 483
  • Пловдив
Катар е БЕЗВИЗОВ поне от 2 години. Влизала два пъти в Доха без виза последните 2 години, махнаха ги октомври по време на тяхната криза с технитв съседи.

# 484
  • Sofia
Каня се и аз от два месеца да букна един Дубай- Ксааб- Оман ... на MSC обаче, понеже датите са ми супер, но ми се струва скъп, €1800 двама възрастни и дете, кабина с балкон как ви се струва?
Преди няколко години подобен маршрут беше около €1000 Sad

# 485
Каня се и аз от два месеца да букна един Дубай- Ксааб- Оман ... на MSC обаче, понеже датите са ми супер, но ми се струва скъп, €1800 двама възрастни и дете, кабина с балкон как ви се струва?
Преди няколко години подобен маршрут беше около €1000 Sad

Quote for your travel option:
Adult   1   €389,20
Adult   2   €389,20
Child   3   €150,00
Child   4   €150,00
  Nothing   
  €44,00 Insurance 2019-21: medical expenses, luggage   
 Special Maldives and Dubai   Included
Transaction Total  €1.078,40

# 486

Quote for your travel option:
Adult   1   €389,20
Adult   2   €389,20
Child   3   €150,00
Child   4   €150,00
  Nothing   
  €44,00 Insurance 2019-21: medical expenses, luggage   
 Special Maldives and Dubai   Included
Transaction Total  €1.078,40

[/quote]
Toва през кой сайт го гледаш? Дай линк.

# 487
Още по-евтин е през немския сайт.
цена вътрешна -429евро  с влючени  бакшиши,децата безплатно.
Крайна сума 2в.и 2 деца -858 евро с такса обслужване .1378евро - цена за балкон.
https://www.seereisedienst.de/?id=angebot&aid=72970

# 488
Aз питах за нещо по-изгодно за Белисима на MSC, но пък цената на Коста е много добра

# 489
  • Sofia
Аз гледам този:
https://www.seereisedienst.de/?id=angebot&aid=79302

За януари имам резервиран един карибски.

# 490
Имам следният въпрос -какво се случва ако се променя крайната точка на круиза?Тази неделя  поради лошо време Коста акостира в Триест ,а не във Венеция?Какво следва за тези които имат планирани траснфери ,полети?

# 491
Имам следният въпрос -какво се случва ако се променя крайната точка на круиза?Тази неделя  поради лошо време Коста акостира в Триест ,а не във Венеция?Какво следва за тези които имат планирани траснфери ,полети?

Може би ще извозят хората до Венеция с техни автобуси...

# 492
Bled, радвам се, че поне ни четеш... Извинявай, че съм те прекръстила,  даже не съм видяла грешката. Пиша в бързината и от телефона понякога в движение...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 493
  • София
Блед, би ли споделила малко повече за круиза на Фиордите моля? Звучи ми доста интригуващо.

# 494
Ау, заинтересована съм, а онзи ден буквално се върнахме от почти същия мартшрут с Oasis of the seas.

А какво значеше "гарантирана каюта?"? И супер съм щастлива, че няма Неапол, толкова да не ми допадна тоя град, брр Grinning
Защо не искаш Неапол,сподели ?
Аз точно това ще търся при следващ Средиземноморски круиз ,заради Амалфи .

Общи условия

Активация на акаунт