КРУИЗИ /Тема 13/

• 37 261
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Като за първи круиз е супер. Една приятелка беше на този миналия месец и вече търси друг круиз. Храната на кораба също е ОК. Времето на присъанищата е да слезеш за по едно кафе. Доста си е натоварена програмата.

# 511
Ние бяхме на този круиз края на Май, беше топличко, приятна компания, в Миконос беше най-хубаво, защото имахме достатъчно време за разходка, кафенце, нещо сладко... дори и за вечеря и узо който иска:) за кораба...всеки човек има различна представа за хубаво и лошо, аз съм била на Фантазия на МСЦ и Епик на Норвегиян... така че този на Селестиал ми се вижда не толкова хубав, но като за Първи път си е екстра! Приятно изкарване:)

# 512
  • София
Ей, момичета, супер сте, благодаря за информацията за визите. Ще го обмислим и освен ще се пробваме, макар че аз се водя на свободна професия, което е още една допълнителна спънка.  Head Band
Ния, на интервюто предполагам, че трябва само да посочиш круиза/дестинацията, а не да имаш едва ли не и купен билет/направено някакво запитване за резервация?

Реално и аз знам, че ги дават за по 10 години, ако е за някой друг месец направо ми се струва неоправдано Grinning

п.п. Маршрутите на Селестиал и мен ме изкушават, но обикновено държат високи цени (попадам все на 500-700е), а съм чела, че корабът е вече стар.

Усмихнат ден, мацки Hug

# 513
Здравейте,

някой знае ли за този круиз дали ми трябва някаква виза предварително? Четох, че Вирджинските острови са територия на САЩ и трябва щатска виза, но дали не може да не слизам от кораба точно там?

https://crusit.bg/kruizi/7-dni-gvadelupa-dominikanska-republika- … 18?period=2020-02

# 514
  • USA
Ева, няма Американска територия в този маршрут. То си пише, че Вирджинските са Великобритания.

От моя дългогодишен 20+ опит с американски визи знам, че винаги първата виза е еднократна, следващия път вече дават десетгодишна. Само на малкият ми племенник дадоха 5 годишна виза веднага, но майка му вече си има 10 годишна и ми е идвала на гости поне 10 пъти.
Големият ми племенник има отказ преди 12 години, току що завършил гимназия. Сега им дадоха- на него, жена му и детето еднократна виза, която може да се ползва до 1 година.

# 515
  • София
За този круиз не трябва виза. Има USA Вирджински острови и Британски вирджински острови, този е през Тортола - Британски. Дано си намерите изгодни билети до там. Ние бяхме гледали подобни, но за нашите дати бяха убийствени цените.

Файербоу, нищо не сме купували предварително, само разказахме какви са ни плановете. В самия формуляр си го пише човек да опише плановете си дори и да не е платил. Бяхме набелязали и хотел, но не си длъжен после да спиш там.

# 516
Благодаря много за отговорите! Прави сте - всъщност корабът спира на Британски Вирджински острови, които са британска територия, а не на Вирджински острови, които са щатска територия Simple Smile Върнахте ми усмивката, продължавам проучванията Simple Smile

Niya-, Вие за кога гледахте? Аз гледам за февруари 2020 г. полети с разни нискотарифни от Париж.

# 517
Бих искала да ви попитам какво ще рече следният надпис, който е обявен на страницата на seascanner, за круиза, който резервирах. Нещо за някакъв benefit, но не разбирам, а и след резервирането, в самия сайт на MSC Kreuzfahrten няма нищо подобно в резервацията ми.
Book your cruise by 31st October 2019 and benefit from the Premium All inclusive beverage package in the fare group "Incl. Beverage Package".
 Ето и линк към офертата - https://www.seascanner.com/cruise-k144425-western-mediterranean- … -divina-barcelona

# 518
Аз го разбирам, че ако изберете пакета с напитки за 29 евро, ще ви дадат този от 39 евро.

# 519
Аз го разбирам, че ако букнете до 31.10. получавате пакет напитки Премиум (от 39 евро който е) безплатно...
Обаче къде е линка към обявата в сайта им? Може после да се отметнат, ако не го пише в самата резервация...
Защото този пакет е доста скъп за 2-ма е 78 евро на ден... Smile

# 520
Аз го букнах на 23 юли. Това си го пише само тук - в сайта на сийсканер, от който резервирах и те ми пратиха номер на резервация, с който си влязох в сайта на МСЦ(само че германската версия) и си платих капарото там. И там вече си оперирам по резервацията. Обаче там нищо такова не виждам. Писах на мейла на сийсканер, понеже те се водят агентът, чрез когото съм резервирала, но не са ми отговорили още.

# 521
Ето пише си го ясно:
Book your cruise by 31st October 2019 and benefit from the Premium All inclusive beverage package in the fare group "Incl. Beverage Package".

Limited offer, subject to change and availability. The beverage package is included in the rate "incl. beverage package".  New bookings only by 31st October 2019. Combinable with the MSC Cruises Voyages Club discount.

Ако сте букнали без напитки, според мен нищо няма да ви дадат.

# 522
Аз го букнах на 23 юли. Това си го пише само тук - в сайта на сийсканер, от който резервирах и те ми пратиха номер на резервация, с който си влязох в сайта на МСЦ(само че германската версия) и си платих капарото там. И там вече си оперирам по резервацията. Обаче там нищо такова не виждам. Писах на мейла на сийсканер, понеже те се водят агентът, чрез когото съм резервирала, но не са ми отговорили още.

Къде в сайта на сийсканер я пише тази промоция? Това е въпроса, защото промоцията може да е била само няколко дни или даже часове и да е минала... Или да е след твоята резервация.... Потърси в сайта им....

Танита, както го тълкуваш излиза, че няма промоция... Защо да букват преди 31.10.? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 523
Танита, букнахме най-обикновена вътрешна кабина без нищо допълнително. Сигурно е това.
 lunna pateka, пише го в линка, който съм дала, намира се точно под изображението на картата на маршрута. Беше си там и като резервирах и сега още е там.

EDIT: Сега намерих нашия круиз в сайта на Мсц(германския), където си фигурира и резервацията ни и там наистина пише, че в  цената е включен този пакет премиум напитки. Само дето цената е много по-различна от тази, дето аз съм платила. С има-няма 300 Е нагоре.  Laughing Сега да има пиша ли на компанията в съпорта дали и на нас ни е включен, или като сме резервирали от друго място няма бонус..

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 16:54 от water_nymph

# 524

Къде в сайта на сийсканер я пише тази промоция? Това е въпроса, защото промоцията може да е била само няколко дни или даже часове и да е минала... Или да е след твоята резервация.... Потърси в сайта им....

Танита, както го тълкуваш излиза, че няма промоция... Защо да букват преди 31.10.? Stuck Out Tongue Closed Eyes
E как да няма промоция. На цената на 29 евро ти дават неща за 39 евро Simple Smile
Бонуса е 10 евро на човек на ден.

Общи условия

Активация на акаунт