Звездни компромати - 404

• 64 363
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
Зорница е хубаво, но доста объркано момиче.

# 631
Довечера в Папараци -сватбата на Софи Маринова  Laughing
https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/tazi-vecher-v-pap … ova-i-gringo.html

# 632
Не само Патрашкова чете ами и Банда-та. Нали тя казва светските новини....взети оттук. На няколко пъти я хващам каквото се е коментирало, плюс снимки и видеа да бъде едно към едно представено на екрана.

# 633
Много хубава Софи. Не вярвах, че ще го кажа 😊 Мис Баба и тя много красива жена.
А Гринго егати примата.

# 634
Преслава големи стойки и чупки, винаги ми е било смешно на такива събития като има по една такава. Няма да се забавлява цяла вечер само, защото мисли от кой ъгъл изглежда по-добре.

# 635
На мен ми хареса роклята на Софи и обеците

# 636
  • София
Огледах сега роклята на Преслава, признавам си, че ми хареса, макар и една идея по-натруфена от необходимото. Но обувките й бяха... потрес, то платформа, то ток... Не им ли мина отдавна модата на тези копита?  На Камито и една руса мацка с хвърчаща коса и сребриста рокля (не разбрах коя е, но споменаха, че копирала Ники Минаж), някой е трябвало да им разясни с какъв тоалет е подходящо да се отиде на сватба. Пък била тя и на фолк дивата Софка.

# 637
  • София
На Преслава половинката , няма такава маймуна , а като видях и колко е участието му на сватбата , май или не е имал никакво желание да участва или Преслава я е страх да си отвори устата пред толкова много хора. Една дума не  каза този човек.

# 638
Венета усилено се стреми към визията на Круела Де Вил, много е страшна 😬

# 639
Мацката с хвърчащата коса, дето била като Ники Минаж е фолкпевицата Роксана.

# 640
До сега бях гледала само снимки от сватбата на Софи.Днес попаднах на монтиран клип на цялата сватба и ми направи ужасно лошо впечатление, че всички гледат тържеството през телефоните все едно няма 10 камери отзад които ще направят в пъти по-качествен клип.

Извинявам се за качеството.От ТВ снимах.

# 641
  • Sofia
Едвам я разпознах Роксана,помислих я за някоя мулатка .
Кумата обаче си е скъсила нослето,малко,почти незабележимо Thinking
Къде беше сватбата?

# 642
Mда... Майка ми наскоро ходи на кръщене. Питам я "Как беше?", а тя "Ужасно!!! Цяла вечер никой не си вдигна главата от телефоните!".
Хората масово спряха искрено да изживяват, да се радват и плачат. Всичко се преживява през Инста и ФБ. И ако не се е появило там, все едно не се е случило...

Извинявам се за спама.

# 643
Едвам я разпознах Роксана,помислих я за някоя мулатка .
Кумата обаче си е скъсила нослето,малко,почти незабележимо Thinking
Къде беше сватбата?
На Маринела ми прилича.

# 644
  • Sofia
Не е там.

Общи условия

Активация на акаунт