Звездни компромати - 404

• 63 936
  • 706
  •   1
Отговори
# 30
Откакто прочетох The Signature of All Things тотално си промених мнението за мъха. Имало мъх на петнадесет хиляди години, а с помощта му са успели да пренесат през океана стотици хиляди растителни видове и да консервират изчезващи миркоорганизми.
Сухият мъх абсорбира огромни количества влага и е полезен в помещения като бани, коридори и антрета. Аз лично много харесвам картините, които сте дали в линк по-горе.

# 31
  • Sofia
Аз пък като прочетох скандинавски мъЖ, с треперещи пръсти кликнах "новината", а то....

А аз го помислих за име на интимна прическа.

# 32
Аз пък като прочетох скандинавски мъЖ, с треперещи пръсти кликнах "новината", а то....

и аз, та едва посмях да отворя снимката Sweat Smile

# 33
Антония дори не може да се усмихне от тези нелепи корекции,мъжът и изглежда истински щастлив

# 34

😂😂😂
Отдъхнах си, че не съм единствената с такива мисли. Викам си платинено руса да не е станала?

# 35
Интересно как никой не им обръща внимание на звездите в метрото.Sunglasses
Земни хора!
А кой ги е снимал?
Благодаря за прекрасната тема!

# 36
В сторито на Моника Валериева има информация за побой на фотограф от малкия Динев, причинен по време на фотосесия на годеницата му...

# 37
  • софия
Скрит текст:
Някой знае ли каква е причината за това отворено писмо на Камен Донев?
http://interview.to/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D … m5s7HzrBEYjxlS9cg
Да не е покрай отзивите за "Уют"?
Защо? Лоши ли са отзивите?
Не са особено ласкави. Отдавна, за мен, Камен Донев се насочи мощно към халтурата. Няма да гледам филма, въпреки слабостта ми към Захари Бахаров.

# 38
Щерката на Еминем в крачетата не е както трябва, ама не мога да преценя какво точно.

# 39
Още едни фенове на метрото, в случая- лондонското.

Скрит текст:

# 40
  • Gotham City
В сторито на Моника Валериева има информация за побой на фотограф от малкия Динев, причинен по време на фотосесия на годеницата му...
Скрит текст:
Скрит текст:

В началото на темата си пише - снимките се слагат в скрит текст.

Иначе, на МВ не и разбрах съвсем какво иска да каже...Разбрах, че са пляснали момчето...как, какво, защо....мистерия, а пък за другото написано...никаква идея нямам.

So selfish, в скирт текст снимките, моля!

# 41
Готово, Harleen !

Имала съм лични контакти с К. Донев и впечатленията ми от него не са никак положителни.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 15:51 от Анонимен

# 42
  • София
Марая Кери
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 43
Някакво си Пенелопе било модел на Мегз, а годеника и е син на Динев.
По време на фотосесия, Динев - син набил фотографа.
А фотографа е приятел на МВ.
Аз това разбрах.

Мернах на бързо някакво стори на Андреа за "sushi issue".
Вече обаче всичко е изтрито.

# 44
Азис ли го развъжда този мъх?

Общи условия

Активация на акаунт