За тези, които четат любовни романи № 49

• 5 895
  • 42
  •   1
Отговори
  • в сърцето на един мъж...

Ето линк и към старите теми:

Скрит текст:
За тези, които четат любовни романи №1
За тези, които четат любовни романи №2
За тези, които четат любовни романи №3
За тези, които четат любовни романи №4
За тези, които четат любовни романи №5
За тези, които четат любовни романи №6
За тези, които четат любовни романи №7
За тези, които четат любовни романи №8
За тези, които четат любовни романи №9
За тези, които четат любовни романи №10
За тези, които четат любовни романи №11
За тези, които четат любовни романи №12
За тези, които четат любовни романи №13
За тези, които четат любовни романи №14
За тези, които четат любовни романи №15
За тези, които четат любовни романи №16
За тези, които четат любовни романи №17
За тези, които четат любовни романи №18
За тези, които четат любовни романи №19
За тези, които четат любовни романи №20
За тези, които четат любовни романи №21
За тези, които четат любовни романи №22
За тези, които четат любовни романи № 23
За тези, които четат любовни романи № 24
За тези, които четат любовни романи № 25
За тези, които четат любовни романи № 26
За тези, които четат любовни романи № 27
За тези, които четат любовни романи № 28
За тези, които четат любовни романи № 29
За тези, които четат любовни романи № 30
За тези, които четат любовни романи № 31
За тези, които четат любовни романи № 32
За тези, които четат любовни романи № 33
За тези, които четат любовни романи № 34
За тези, които четат любовни романи № 35
За тези, които четат любовни романи № 36
За тези, които четат любовни романи № 37
За тези, които четат любовни романи № 38
За тези, които четат любовни романи № 39
За тези, които четат любовни романи № 40
За тези, които четат любовни романи № 41
За тези, които четат любовни романи № 42
За тези, които четат любовни романи № 43
За тези, които четат любовни романи № 44
За тези, които четат любовни романи № 45
За тези, които четат любовни романи № 46
За тези, които четат любовни романи № 47
За тези, които четат любовни романи № 48

Приятно четене Grinning

# 1
  • София
Записвам се в тази тема, за да черпя идеи. След раждането не ми остава много време за четене, но с удоволствие слушам Строител. За момента съм на вълна фантастични любовни романи и съм подхванала поредицата "Братството на черния кинжал".

# 2
  • Euskal Herria
Ибис преиздават "Братството".
Аз сега съм на "Искрено твой" - Аби Хименес. Надявам се да ми хареса. Напоследък трудно си намирам четиво.

# 3
Благодаря за новата тема!

Прочетох Twisted pawn на Шен, много ми хареса наистина, но първата засега си остава по-добра.
Скрит текст:
Сцената с тройката наистина ме изненада много, не се оплаквам, но беше някак извън характера на Ахил да споделя жената, която обича.

Видях, че вече има обявена дата за трета книга, не очаквах тази да е двойката в нея, но съм любопитна за дебюта на Шен в такъв тип романс. И тъй като съм на вълна Шен напоследък продължавам с "Негодникът".

# 4
  • Бургас
Аз пре-препрочитам Ел Кенеди и Off Campus и после ще гледам сериала

# 5
  • Варна
Благодаря за новата тема!

Прочетох Twisted pawn на Шен, много ми хареса наистина, но първата засега си остава по-добра.
Скрит текст:
Сцената с тройката наистина ме изненада много, не се оплаквам, но беше някак извън характера на Ахил да споделя жената, която обича.

Видях, че вече има обявена дата за трета книга, не очаквах тази да е двойката в нея, но съм любопитна за дебюта на Шен в такъв тип романс. И тъй като съм на вълна Шен напоследък продължавам с "Негодникът".
Съвсем си затвърдих мнението, че тая поредица няма да я чета.

# 6
  • София
Цитат
Ева Уинърс-поредица "Кралете милиардери"-3 книги.Фен преводи, но според мен са добри за четене.
За мафия-друга нейна поредица "Тръните на Омерта"-3 книги
За мафиоти съм чела и поредицата на Нева Алтай-осем основни книги, към някои от тях има бонус глави.Отново фен преводи.
Започнах поредицата на Ева Уинърс -  "Красавици и Мафиоти". Стилът ѝ на писане нещо не ми допада.

Цитат
Опитай поредицата на Т.Л.Слоун, Клуб Майлс Хай. Супер е.
Да, прочетох поредицата. Хареса ми.

# 7
  • Варна

ОЧАКВАЙТЕ НА 21.05.2026

Тя е решена да го спаси.
Той е решен да не ѝ позволи.
А любовта, както винаги, има собствено мнение.

Лейди Пенелопи Кампиън вярва, че светът е място за доброта и има сърце, по-голямо от лондонско имение… и дом, пълен с повече животни, отколкото една благородна дама би трябвало да притежава. Котенца? Да. Ранено куче? Разбира се. Папагал, който ругае като каруцар? Естествено. Коза, видра и таралеж? Защо не.

Гейбриъл Дюк, новият ѝ съсед, вярва, че светът е място за битки и сделки. Той е богат, безмилостен и твърдо решен да препродаде с добра печалба новопридобитата си къща.

Когато Гейбриъл настоява Пени да се отърве от своята пухкава и перната менажерия, тя му поставя условие: ще се раздели с животните само ако той им намери любящи домове.

Колко трудно може да е това?

Скоро Гейбриъл е затънал в котешки косми, хаос и неочаквани чувства към една срамежлива, но удивително смела дама, която не се вписва в неговите планове, но идеално се вписва в сърцето му…

# 8
  • Варна

Ярост - книга 5 от серия Mindf*ck

Светът на агента на ФБР Логан Бенет се срива в мига, в който открива истината. Лана - жената, която обича - стои зад убийствата, които екипът му разследва.

Изведнъж всичко, в което е вярвал, е поставено под съмнение. Изборът му може да го погуби. Или да погуби нея…

За Лана отмъщението не е въпрос на избор. Тя е решена да изпълни плана си докрай, независимо от цената. Дилейни Гроув ще гори в пламъците на нейната ярост.

С всяка разкрита тайна границата между добро и зло се размива все повече, а истинските чудовища се оказват скрити на най-неочакваните места.

Този път никой няма да остане незасегнат.

Време е за финала.

С. Т. Аби е един от псевдонимите на Кристи Оуенс. Книгите от серията Mindf*ck предизвикаха огромен фурор и са сред най-обсъжданите заглавия.
02.06.2026

На Континента различните не оцеляват – те се крият.
Или умират.

Рен Дарлингтън е осъдена още от раждането си заради силите, които притежава. Хора като нея са наричани Анормални, Модове, сребърнокръвни. Повечето се издават сами – когато използват дарбите си, вените им пламват в сребро.

Но Рен е много по-опасна от останалите – нейните вени не блестят под кожата. Тя може да атакува свободно и незабелязано. Това я прави безценна за Бунта, но и я поставя под прицела на Командата като заплаха, която трябва да бъде заличена на всяка цена. Обаче първо трябва да я разкрият.

Без оръжие, без план и със страшната си тайна, която трябва да опази на всяка цена, тя се озовава в сърцето на военната машина, създадена да изтребва хора като нея. Принудена е да се превърне в онова, което мрази най-много.

Войник в армията на враговете си.

Но истинската опасност не е жестокото обучение. Не е дори безмилостният генерал Редън – човекът, който властва над Континента.

Истинската опасност е неговият син.

Крос Редън е всичко, от което Рен трябва да стои далеч. Син на чудовище и наследник на власт, изградена върху страх и насилие. Човек, който би я убил мигом, ако знаеше коя е.

И единственият, към когото тя не бива да изпитва нищо.

Защото в този свят любовта е слабост, милостта е измама, а доверието – смъртна присъда.

Рен не е в Командата, за да изгори света. Тя е само една искра.
Но е достатъчна, за да подпали революция.

# 9
  • Варна

Джони Кавана е на крачка от това да изгуби спортната си кариера. Контузията, която криеше, най-после го повали и сега му предстои дълъг престой извън терена. А когато се върне, ще трябва да работи по-здраво от всеки, за да докаже, че е най-добрият. Единственото, което може да го отклони от пътя му към върха, е едно момиче с име на река…

Шанън Линч мечтае да бъде обичана, но годините на страх са я научили, че не бива да се доверява на никого. Най-безопасно е да крие белезите си и да заключва спомена за болката в най-дълбоките кътчета на душата си, където не може да я нарани. Да си повтаря, че е счупена. После се появява Джони и всичките ѝ защитни стени се срутват.

Двамата искат да бъдат заедно, но любовта им е заложена на карта. Джони трябва да балансира между преследване на бъдещето си в ръгбито и връзката си с Шанън. А тя трябва да се научи да приема цялото внимание, което идва с това да е гадже на звезда.

Изоставил порочните си навици, Биджей Балънтайн е нов човек.
💥Но има едно нещо, което той не може да промени – чувствата си към Магнолия Паркс.
❤️Тяхната неосъществена, токсична, сякаш невъзможна връзка винаги ги тласка един към друг.
💥И след като Магнолия най-после се завръща от своето бягство в 🗽Ню Йорк, бурните им отношения отново се превръщат в тема за разговор в 🇬🇧🍸лондонското висше общество.

Никоя война не може да бъде водена, без да си изцапаме ръцете. Дори тези, започнати по правилните причини. Дори тези, които печелим.

Тисаана жертва свободата си, за да спаси онези, които изоставя в робство. Сега, обвързана с кръвен договор, тя е принудена да води войната на Ордените – а Макс е решен да защити момичето на всяка цена.

Ала когато предателство разкъсва земите на Ара, двамата се оказват въвлечени в още по-кървав конфликт. За да извоюва невъзможна победа, Тисаана е принудена да прибегне до силата на Решайе. А Макс, заставен да предвожда войските, трябва да се изправи срещу всичко, което се е надявал да загърби: миналото и загадъчната си магия.

Междувременно над света надвисват още по-мрачни сили – далеч по-страшни дори от тайните на Ордените.

Докато Тисаана и Максантариус все повече се заплитат в мрежа от древна магия и загадки, остава въпросът: какво са готови да пожертват в името на победата? На силата? На любовта?

„Деца на паднали богове“ е втората книга от поредицата „Войната на изгубените сърца“.
06.06.2026

Кралицата е в неизвестност и гневът на краля не познава граници.

Славейчето:
Пленница. Съперница. Кралица.

Враговете я отнеха от мъжа, който държи сърцето ѝ. Може да я смятат за слаба, просто пешка в жестоки игри, ала те нямат шанс срещу първата кралица на Безкрая.
Нека мислят, че са победили. Сърцето ѝ принадлежи на красивото чудовище и тя ще се бори, докато не бъде отново в неговите обятия.

Змията:
Похитител. Злодей. Крал.

Враговете му отнеха жената, която завладя душата му. Предадоха го от алчност и амбиция за трона, но няма да умрат заради предателството си. Не.
Ще умрат заради това, че са я докоснали.
Той никога няма да спре да търси светлината на своята птичка сред небесата. Не и докато кръвта на противниците му не се разлее в краката на кралицата му и костите им не украсят шията ѝ.

Втора книга в поредицата Моретата на Безкрая
05.06.2026

# 10
  • Разпиляна във въображението
Влача "Смок. Село по време на любов" Simple Smile Не разбирам високата оценка и по-скоро ще я зарежа.

Паралелно, понеже се загледах какво имам в списъка в GR "Want to read", се спрях на една от най-старите прибавени към него

# 11
  • Euskal Herria
Аз намерих страница с фен преводи на любовни романи, само за четене са, не могат да се свалят. Добри са. Има автори, които познавам, и такива - напълно непознати за мен.

Цитат
❤️‍🔥❤️‍🔥Липсваше ли ви Л. Дж. Шен? На 12 юни очаквайте още един горещ романс от любимата ви spicy авторка! „ИСТИНСКИ, БЕЗУМНО, ДОКРАЙ“ дава началото на новата поредица самостоятелни романи „Forbidden Love“!❤️‍🔥❤️‍🔥
👨‍🍳Какво е единственото нещо, което липсва в репертоара на отличен със звезда „Мишлен“ шеф? Със сигурност не е арогантност, талант или собствен престижен ресторант – Амброуз Казабланкас притежава всичко това в излишък, подплатено с външността на гръцки бог. 😎
💋Ала има един рядък деликатес, който той никога не включва в менюто си. Чувствата. Особено пък чувства към Кала Литвин.
❌❌ Кал е най-добрата приятелка на сестра му. А той знае, че трябва да стои далеч от нея…
🏠Докато Кал не се прибира у дома – разорена, без работа и на кръстопът. И когато единствената ѝ възможност се оказва ресторантът на Роу, всичко се обърква бързо и не
обратимо. 🍽️
🔥🔥🔥Температурата в кухнята се покачва, а напрежението между двамата се изостря до краен предел. И никой не може да отрече искрите, които прехвърчат помежду им.

За съжаление не мога да кача корицата, имам проблем с публикуването на снимки.

Последна редакция: вт, 09 юни 2026, 12:54 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 12
  • Бургас
За това ли пишеш Яна, https://www.ciela.com/istinski-bezumno-dokrai.html

Изгледах първи сезон на Off Campus на Ел Кенеди. Хем е като в книгата/книгите, хем не съвсем. Много ми хареса. Не бях очарован от каста, но си промених мнението. Голям хит е в момента и снимат втори сезон. А, бащата актрисата, която играе Али е емигрант от България https://modernity.bg/oa-e-ika-bdala-balgarkata-koato-pokori-oliv … D0%B5%D0%BD%D0%B8.

# 13
  • Euskal Herria
Да, за тази книга, Лин.

# 14
  • В къщурката на хълма на феите
оооо божеееее, изтървала съм темата, че има продължение и се чудя защо нямам известия ...

Общи условия

Активация на акаунт