За тези, които четат любовни романи № 47

• 68 785
  • 742
  •   1
Отговори
  • в сърцето на един мъж...

Ето линк и към старите теми:

За тези, които четат любовни романи №1
За тези, които четат любовни романи №2
За тези, които четат любовни романи №3
За тези, които четат любовни романи №4
За тези, които четат любовни романи №5
За тези, които четат любовни романи №6
За тези, които четат любовни романи №7
За тези, които четат любовни романи №8
За тези, които четат любовни романи №9
За тези, които четат любовни романи №10
За тези, които четат любовни романи №11
За тези, които четат любовни романи №12
За тези, които четат любовни романи №13
За тези, които четат любовни романи №14
За тези, които четат любовни романи №15
За тези, които четат любовни романи №16
За тези, които четат любовни романи №17
За тези, които четат любовни романи №18
За тези, които четат любовни романи №19
За тези, които четат любовни романи №20
За тези, които четат любовни романи №21
За тези, които четат любовни романи №22
За тези, които четат любовни романи № 23
За тези, които четат любовни романи № 24
За тези, които четат любовни романи № 25
За тези, които четат любовни романи № 26
За тези, които четат любовни романи № 27
За тези, които четат любовни романи № 28
За тези, които четат любовни романи № 29
За тези, които четат любовни романи № 30
За тези, които четат любовни романи № 31
За тези, които четат любовни романи № 32
За тези, които четат любовни романи № 33
За тези, които четат любовни романи № 34
За тези, които четат любовни романи № 35
За тези, които четат любовни романи № 36
За тези, които четат любовни романи № 37
За тези, които четат любовни романи № 38
За тези, които четат любовни романи № 39
За тези, които четат любовни романи № 40
За тези, които четат любовни романи № 41
За тези, които четат любовни романи № 42
За тези, които четат любовни романи № 43
За тези, които четат любовни романи № 44
За тези, които четат любовни романи № 45
За тези, които четат любовни романи № 46

Приятно четене Grinning

# 1
  • Euskal Herria
Хайде в новата тема! Simple Smile
Някой чел ли е "Моят мрачен Ромео" на Шен и Хънтигтън? Четох откъса, който са предоставили, и се чудех заслужава ли си да купувам книгите?

# 2
  • Бургас
Чела си си на Шен Крадецът на целувки и Спароу?

# 3
  • Euskal Herria
Да, имам ги. Един вид продължение на книгите ли е?

# 4
  • Бургас
Не!За дъщерята на Спароу ще има друга книга. По-скоро ака са ти харесали като истории,като начин на писане то има шанс да те хареса и тази книга.

# 5
  • София
Довършвам тази https://www.goodreads.com/book/show/197805676-avenging-angel
Напълно в стила на "Рок чик" е, помня, че поредицата имаше фенове. Появяват се и основните от "Рок чик".

# 6
Благодаря за новата тема!

В момента чета и съм почти към края на "Всички пътища водят към теб" на Мариана Запата. Харесва ми, не е лоша книгата, а и съм фен на авторката, обаче историята ми идва една идея по проточена от необходимото.

# 7
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

В момента чета "Ненаписан роман" на Чарлз Мартин.

# 8
  • Бургас
Чакането приключи -Моята вина Мерцедес Рон
Скрит текст:
Level-aна 🌶️🌶️🌶️ и 🍆🍆🍆 може да присъди само Милена Ташева, чиято редакция направо пари!
❤️‍🔥❤️‍🔥Горещи новини на хоризонта!🏁 Даваме старт на една от най-дългоочакваните поредици и истински феномен в TikTok и Wattpad – „Culpables“ на Мерседес Рон с книга първа „МОЯ ВИНА“. ❤️‍🔥❤️‍🔥
😍Очаквайте българското издание през втората половина на юли със специални ЦВЕТНИ ПОРЕЗКИ!
📍Поръчайте предварително с -10% с адаптация на оригиналната корица от Fidelia Kosseva ⬇️
https://www.ciela.com/mojata-vina.html
💥Седемнадесетгодишната Ноа Морган обича тихия си, нормален живот в Торонто.🚢 Но той приключва в мига, в който майка ѝ се завръща от круиз с неочакваната новина, че се е омъжила за милиардер и двете се местят в Лос Анджелис.🌊Ноа се оказва хвърлена директно в море с акули – непознат и бляскав свят на незаконни улични състезания, разюздани партита край луксозни басейни и компанията на разглезени и нагли наследници на огромни богатства.
😎A новият ѝ доведен брат Никълъс е най-разглезеният и най-наглият от всички. Арогантен, студен и безумно привлекателен, Ник е всичко, което тя мрази, особено когато разбира, че образът му на лошо момче не е просто поза. 🔥🔥Тя е прекарала живота си, избягвайки опасностите, а Ник е самото олицетворение на думата „опасност“.
🌶️🌶️🌶️Ала нито един от тях не може да предотврати изгарящото привличане, което пламва между тях – достатъчно, за да обърне световете им с главата надолу и да ги изкуши отвъд всякакви задръжки.
🖤Може ли тази сладка и опасна любов да победи мрачните заплахи по улиците на Лос Анджелис, или Ник и Ноа ще бъдат погълнати от тъмнината помежду си?

# 9
Може ли тук да ми препоръчате любовен роман, в който главния герой е много лошо момче (мъж), но среща Жената, от която му омекват краката. Или също любовен роман, свързан с мюсюлманския свят( но без много драми и крайности) със силна любов. Има доста такива книги със сигурност, но някой са ми блудкави, а искам нещо по-разтърсващо за лятното моренце тази година. Много ви благодаря

# 10
  • Враца
Може ли тук да ми препоръчате любовен роман, в който главния герой е много лошо момче (мъж), но среща Жената, от която му омекват краката. Или също любовен роман, свързан с мюсюлманския свят( но без много драми и крайности) със силна любов. Има доста такива книги със сигурност, но някой са ми блудкави, а искам нещо по-разтърсващо за лятното моренце тази година. Много ви благодаря
Само уточнявайте на какъв език Simple Smile, за да е по-лесно с препоръките.

Аз като съм започнала J.T. Geissinger и карам наред. Завърших https://www.goodreads.com/book/show/35008850-burn-for-you и също много ми хареса.
Имаше малко
Скрит текст:
тъжни моменти, болен родител
Аз по принцип избягвам такива неща, защото любовните романи са ми и патеричка, но въпреки това препоръчвам.

# 11
А извинявам се, че не съм уточнила за езика. Български и англиийски, всичко само не и немски хахах

# 12
  • В къщурката на хълма на феите
Аз съм в творческа пауза в четенето. Имам огромен проблем нищо, което подхвана да не ме заинтригува и не знам проблемът в мен ли е или в книгите, които избирам ...

# 13
Mecani и на мен ми се случва и аз не знам от какво е - дали заради мен, или книгите не ме грабват. Може би всеки има такива моменти и ни трябва нещо по-интригуващо, за да излезем от тях.

# 14
Здравейте 😊

И аз се записвам във Вашата темичка 😍

Харесвам книгите на Никол Сноу, Ви Кийланд, Меган Марч, Тижан,  Лиси Скор, Кристина Лорен, Ана Хуанг, Ел Кенеди и Пенелъпи Дъглас са ми любими. Британи С. Чери - чела съм само книгите от поредица “Елементи” - малко са тежки, но и те ми допаднаха. Харесвам поредиците и на Рина Кент.

Днес прочетох Последен Шанс на К. Бромберг и много ми допадна. Надявам се да намеря онлайн останалите книги на авторката

Общи условия

Активация на акаунт