За тези, които четат любовни романи № 47

• 71 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Прочетох "Сделка с дявола" на Елизабет О'Роарк.
Страшно много ми хареса, супер свежа, пълна с хумор, абе всичко имаше и си беше на място. Stuck Out Tongue Winking Eye Изтеглила съм си всички книги на авторката, до които се докопах и вече съм на третата.

Току що и аз я прочетох. Много ми хареса (щом за един ден я прочетох Joy )

Сега започнах Колийн Хувър - Девети ноември

# 46
Страшно много ми хареса, супер свежа, пълна с хумор, абе всичко имаше и си беше на място. Stuck Out Tongue Winking Eye Изтеглила съм си всички книги на авторката, до които се докопах и вече съм на третата.

Току що и аз я прочетох. Много ми хареса (щом за един ден я прочетох Joy )

Сега започнах Колийн Хувър - Девети ноември

О ,, Девети ноември '' много ми беше харесала . Приятно четене .

# 47
Аз също я прочетох и ми хареса доста, хубаво четиво за плажа, единствено на моменти ми беше странно говоренето на "бе", но иначе е хубава лека и забавна книжка.

# 48
Бе-кането е презумица на преводача, вероятно.
Преди 2-3 месеца четох последната четвърта и също харесах много, героинята и там е един шемет. Втора и трета хич не помня. Надявам се да ги издадат всички, за тези които четат на български.
И лятната ѝ поредица имам, която е 5 книги, но все не стигам дотам, че да я почна.

# 49
  • Бургас
Момичета, подсетете ме коя беше тази книга:
Два връждуващи рода / може и да се шотландски кланове/ единият по спомен май беше СентКлер сключват брак скрепяващ мира помежду им между млад мъж /14-15-16 год/ и дете на 5г. След време, когато тя е порастнала той идва да я вземе. Момичето е пълен дивак, отритната и дори малтретирана от чичовците си, но безкрайно лоялна към рода си. Той я качва на собствения си търговски кораб, където тя натрови персонала с храна, почти запали каютата му /все неволни и нелепи злополучия/ и по някакво време дори "почти" успява да го предаде на чичовците си, които не се и опитват да поддържат мира между родовете............
90% съм сигурна, че съм я изтеглила от Читанка. Погледнах заглавията на Джоана Линдзи, че ми се струваше, че е нейна, но никое от тях не ми се стори да е на книгата.
Чете ми се нещо "старо, но златно". Любимите съм препрочитала по няколко пъти, реших да е тази, но ............

# 50
Два връждуващи рода / може и да се шотландски кланове/ единият по спомен май беше СентКлер сключват брак скрепяващ мира помежду им между млад мъж /14-15-16 год/ и дете на 5г. След време, когато тя е порастнала той идва да я вземе. Момичето е пълен дивак, отритната и дори малтретирана от чичовците си, но безкрайно лоялна към рода си. Той я качва на собствения си търговски кораб, където тя натрови персонала с храна, почти запали каютата му /все неволни и нелепи злополучия/ и по някакво време дори "почти" успява да го предаде на чичовците си, които не се и опитват да поддържат мира между родовете............
90% съм сигурна, че съм я изтеглила от Читанка. Погледнах заглавията на Джоана Линдзи, че ми се струваше, че е нейна, но никое от тях не ми се стори да е на книгата.
Чете ми се нещо "старо, но златно". Любимите съм препрочитала по няколко пъти, реших да е тази, но ............

Тереза Медейрос - Шепотът на розите?
Изобщо не съм сигурна, че това е книгата... Но по много, много бегъл спомен е за шотландци и е като препоръка за четене. Преди години Тереза Медейрос ми беше от най-любимите авторки.

# 51
  • Бургас
Не е тя. По спомен там той беше неграмотен и тя го отритна. Не съм фенка на Тереза

# 52
  • В къщурката на хълма на феите
Това и аз съм го чела, но нямам никаква представа на кого е, щом не е на Джоана Линдзи .. ще помисля и дано се сетя

# 53
Джули Гарууд също има за шотландци. Може да е нещо нейно.

# 54
  • Бургас
Ауууу, извинете за "врЪждуващи", сега си видях грешката, ама съм цитирана два пъти и да я поправям е безмислено. И порастна....... ама, хайде да не минавам с червен химикал, че кой знае още колко грешки ще си намеря. Срамувам се, не малко.
Та, Тереза Медейрос - "Шепотът на розите" не е книгата, която търся, но не е и тази за която си мислех. Стори ми се  не съвсем лоша като я погледнах.
mecani, може и да е на Джоана, но само по заглавия не се сетих, а не всички книги имат кратко резюме.
stasha_s, дори не съм сигурна, че бяха шотландци. Сега се зачетох точно в книга на авторката "Чест и величие", чела съм я някога, но не си я спомням

# 55
  • Варна
https://chitanka.info/book/2590-brachna-avantjura
Заповядай!!

# 56
  • Бургас
werka, това е книгата. Благодаря!

# 57
  • в сърцето на един мъж...
Издателство ИБИС
9 ч.  ·
🥰 Нещо чикагско-спортно се задава...
(От любима авторка - просто най-добрата)

Я каква новина Simple Smile

# 58
Ако, може някой да сподели мнение за - Елементи, книга 2: Огънят между Хай и Ло на Бритъни С. Чери.

# 59
  • София
Скрит текст:
Тази си е самостоятелна,да
Но, Вий Кийланд има поредици -или поне една. Онази за ММА бойците -даже първите две съм ги чела на български.

И как са стават ли ? Май не съм чела нищо . Да чета ли или да не си правя труда ?

Нямам абсолютно никакъв спомен Simple Smile Ето ги
https://www.rulit.me/series/mma-boec/struva-si-da-se-borish-download-548095.html
https://www.rulit.me/books/struva-si-da-riskuvash-mma-boec-2-download-617590.html
Почти не помня сюжета, но бяха скучновати, да не кажа безинтересни за мен.

Общи условия

Активация на акаунт