За тези, които четат любовни романи № 47

• 71 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, здравейте.  Преди доста годинки четох един любовен роман. Останал ми като спомен. Беше един от първите,които съм чела. Но уви имам бегли спомени за него. Нито помня заглавие,нито автор. 
Та спомням си само това:
Младо момиче,бедно, живее с майка си. Майка й е шивачка. Една вечер я изпраща спешно да вземе някакви конци мисля че беше,при което я отвлича някакъв. Така и не се прибира отново. Той я държеше в плен,накрая разбира се се събират. Е много ви помогнах и аз. Но само това помня. Незнам дали е от тази книга или се бъркам,но дали не  я държеше затворена в една кула. Боже ужас🤣
Еми това е. Ако някой се сети благодарсвено.

# 61
След час ще имам време най-сетне да седна и приключа "Това се случи през едно лято" и много се радвам, че го добутах до финала. Капитани, глезани ... досадни случки и описания, с две думи - нищо интересно. Много се отегчих, а мислех че ще е нещо забавно и лятно.

# 62
След час ще имам време най-сетне да седна и приключа "Това се случи през едно лято" и много се радвам, че го добутах до финала. Капитани, глезани ... досадни случки и описания, с две думи - нищо интересно. Много се отегчих, а мислех че ще е нещо забавно и лятно.

Имам я изтеглена . Значи да я трия така ли ? Надявах се да е нещо лятно и приятно .

# 63
Не я трий, пробвай я ... все пак вкусове всякакви, но за мен си беше пълна боза и героите ми бяха противни. Със сигурност няма да чета втората за сестра ѝ Хана и помощник-капитана. Накрая бонус сцената с тях пък беше още по-досадна.

# 64
# 65
  • в сърцето на един мъж...

Имам я изтеглена . Значи да я трия така ли ? Надявах се да е нещо лятно и приятно .

Това на коя авторка е? И може ли да ми я пратиш, щом я имаш изгеглена Heart Или да кажеш от къде да я дръпна?

# 66
  • близо под тепетата
Прочетох "Сделка с дявола" на Елизабет О'Роарк.
Страшно много ми хареса, супер свежа, пълна с хумор, абе всичко имаше и си беше на място. Stuck Out Tongue Winking Eye Изтеглила съм си всички книги на авторката, до които се докопах и вече съм на третата.
И аз съм я подхванала авторката. Изчетох поредицата за "дявола" и лятната поредица. Много свежи и ми хареса начина ѝ на писане. НО след поредицата Паралел, Елизабет ми става една от любимите авторки Heart не вярвах, че може да ми харесат книги, които клонят към фантастиката, но тези изключително много ми допаднаха. Сега съм на последната книга и отдавна не ми се беше случвало да съпреживявам с главната героиня, да плача заедно с нея и заради нея. Мисля, че тази поредица ще ми се нареди в топ 5.  Засега са само тя, Изневяра на Алтеа и Безмилостен крал на Марч.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 16:23 от magito1986

# 67
Прочетох Сватбения търг на Одри Карлан. Много ми хареса и сега продължавам с втора част на английски.

# 68
  • София
Това някоя изчанчена поредица ли е на Дъглас, или е от по-нормалните?

# 69
  • В къщурката на хълма на феите
Май я коментирахме по-рано през годината и не останах с впечатление да е от много нормалните Rolling Eyes

# 70
  • София
Скрит текст:
Май я коментирахме по-рано през годината и не останах с впечатление да е от много нормалните Rolling Eyes
Ох, тотално се обърках кое сме коментирали! Relaxed Връщам се да чета отзиви, и при нужда, да зачерквам с дебелия маркер.

# 71
  • Бургас
Не я знам каква е. Тя и на английски още не е излязла. Мисля,че излиза в края на месеца.
Или ще е reverse harem или ще е why choose

# 72
Какво е why choose? Reverse harem ясно, една жена и много мъже, ама другото за първи път го чувам.

# 73
  • Бургас
Какво е why choose? Reverse harem ясно, една жена и много мъже, ама другото за първи път го чувам.

Много грубо казано, но ако reverse harem е една жена с много мъже,която в края на книгата остава с един, то why choose е същото, но накрая всички си остават заедно (защо да си избира един,като може да ги обича всичките Wink )

# 74
Току що завърших "Сделка с дявола" на Елизабет О' Роарк и много ми хареса. Това е първата книга, която чета от авторката, но определено няма да е последната. Стила на писане е много лек, диалозите са забавни, а героите са големи сладури. Надявам се Бард да продължат да я издават.

Общи условия

Активация на акаунт