За тези, които четат любовни романи № 47

• 71 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • В къщурката на хълма на феите
Скрит текст:
Това някоя изчанчена поредица ли е на Дъглас, или е от по-нормалните?
Май я коментирахме по-рано през годината и не останах с впечатление да е от много нормалните Rolling Eyes
Ох, тотално се обърках кое сме коментирали! Relaxed Връщам се да чета отзиви, и при нужда, да зачерквам с дебелия маркер.
по спомен я коментирахме покрай излизането на Упование, но не помня кога беше това .. погледни в предната тема

# 76
  • Варна

Тя има мечта. Той има план. Заедно, ще трябва да повярват на съдбата.

Рен никога не бе държала айфон в ръка, не бе използвала Гугъл и никога, ама никога не бе следила обекта на любовния си интерес в социалните мрежи. Вместо това бе правила други неща – бе прочела две - три книги (всъщност стотици), беше се научила да рисува и бе изградила работеща вятърна електроцентрала от нулата. Но сред всичките книги, които бе прочела, Рен никога, ама никога не се бе сблъсквала с такава, която да може да научи една жена, расла на пасище и офлайн повече от двадесет и две години, как да живее в реалния свят. Затова, когато най-накрая постигна своята дългогодишна мечта да учи в колежа „Корона“, младата жена почувства така, сякаш животът ѝ едва сега започваше.

Животът на Фиц бе предначертан – да завърши „Корона“ с най-висок успех в класа си и да изчисти криминалното си досие, представяйки се за богатия, красив играч, който всички мислят, че е. Само няколко кратки месеца го деляха от изпълнението на първата стъпка от плана му, когато Рен Гилдън, с водопад от руси коси и енциклопедичен ум, влетя в живота му с гръм и трясък и за първи път планът на Фиц бе застрашен.

Но едно просто задание в семинара по имунология, промени живота и на двамата и внезапно те се оказват от тигана в центъра на приключение, което ще ги отведе до най-неочакваната цел. Докато са на път, светът им някак си се променя и необичайната двойка осъзнава, че, може би, ключът към мечтите, които и двамата преследват, е бил пред тях през цялото време.

Планираната дата на издаване е 17 август 2024.

# 77
Доста интересно ми звучи. Ще се чете

# 78
  • Бургас
На мен пък ми звучи като да пропусна и тази книга Simple Smile Героинята ще да е съвременната Рапунцел ли?

# 79
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Това някоя изчанчена поредица ли е на Дъглас, или е от по-нормалните?
Май я коментирахме по-рано през годината и не останах с впечатление да е от много нормалните Rolling Eyes
Ох, тотално се обърках кое сме коментирали! Relaxed Връщам се да чета отзиви, и при нужда, да зачерквам с дебелия маркер.
по спомен я коментирахме покрай излизането на Упование, но не помня кога беше това .. погледни в предната тема
Да, сравняват я с "Credence". Изясни ми се.

Серията S.I.N. се оказа доста приятна. Приключих я.
Сега ще взема да прочета "Сделка с дявол", която препоръчахте на предните страници.

# 80
А "Сделка с дявола" част от поредица ли е? Ако е, ще чакам да излезе цялата?

Сега прочетох "Книжарница край плажа" на Бренда Новак. Корицата доста подвежда. Дава вид на лятна свежа книжка за отмора, но имаше доста драма. Като цяло ми харесаха историите.

# 81
Четири книги са.
Аз сигурно 2 години ги чета разпокъсано във времето, но за мен не е проблем дали ще съм я прочела вчера или преди година - все не ги помня. А и незнайно как бях прочела първо втората.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 16:25 от evencee

# 82
  • София
Четири книги са.
Аз сигурно 2 години ги чета разпокъсано във времето, но за мен не е проблем дали ще съм я прочела вчера или преди година - все не ги помня. А и незнайно как бях прочела първо втората.
За различни двойки са, доколкото виждам в goodreads.
Скрит текст:
Първоначално я обърках със "Сделка с дявола" на Марч (The Forge Trilogy). От нея съм прочела кн.1 и се отказах.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 17:29 от missence

# 83
  • в сърцето на един мъж...
Сега прочетох "Книжарница край плажа" на Бренда Новак. Корицата доста подвежда. Дава вид на лятна свежа книжка за отмора, но имаше доста драма. Като цяло ми харесаха историите.

Какво съвпадение - и аз я започнах, защото мислех, че е лятна и лека, обаче днес така си поревах на един от моментите в нея...

# 84
Четири книги са.
И аз имам такъв проблем. Бързо забравям какво съм чела. Grinning  Но предпочитам да чета книгите от поредица една след друга, иначе се изгубвам някъде между историите. Затова и не харесвам твърди дългите поредици, до 2-3 книги ми е ок, после вече ми доскучава. Жалко, че и тези ще ги чета кой знае кога, докато излязат всички.
Какво съвпадение - и аз я започнах, защото мислех, че е лятна и лека, обаче днес така си поревах на един от моментите в нея...
Доста е интересна. На косъм бях да й дам максимална оценка. Единствено заради някои моменти, които не можах да преглътна и са далеч от моите разбирания, не го направих.

# 85
Доста е интересна. На косъм бях да й дам максимална оценка. Единствено заради някои моменти, които не можах да преглътна и са далеч от моите разбирания, не го направих.

Да, имаше малко моменти, дето можеше и без тях Simple Smile Малко края ме разочарова, не очаквах такъв обрат, обаче до момента с появата на Ник си мислех, че ще стане така. И малко неочаквано ми завърши, исках да знам повече Simple Smile

# 86
📣 Очаквайте на 5 август: "Просто най-добрият" от Сюзън Елизабет Филипс.
ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА:
- спортните романтични романи
- слънчева героиня и сърдитко
- криминална загадка
Кралицата на спортната романтична комедия  (и не само) се завръща с нова книга от популярната поредица "Чикаго Старс".
Жена, която не е успяла в кариерата, и мъж, който е дoстигнал върха, се изправят пред предизвикателството на живота си, докато се борят със себе си и един с друг. 
Брет Ривърс е най-успешният спортен агент в бизнеса – бърз, яростен и безкомпромисен. Да се провали? Изключено.
Рори Гарет е – нека бъдем честни – пълно бедствие в бизнес делата. Тя има празна банкова сметка, но пък пълно с добрина сърце и умее да приготвя божествен шоколад.
Пътищата на Брет и Рори ненадейно се пресичат, но те предпочитат да забравят за онази глупава пиянска нощ. Когато обаче братът на Рори, най-важният клиент на Брет, бива обвинен в убийство, двамата набързо трябва да загърбят противоречията си и да започнат собствено разследване.
Ще стане объркано... и опасно... и сърцераздирателно... и романтично. А когато става въпрос за любов – каква цена е готов да плати всеки от нас, за да бъде просто най-добрият?
Повече за авторката и нейните книги можете да прочетете тук: https://ibis.bg/siuzan-elizabet-filips-kralitzata-na
📖 Откъс от книгата: https://ibis.bg/prosto-nai-dobriiat-otkas-siuzan-elizabet-filips … 8fw2p8JyuQ89n9Jjw

# 87
  • София
Не мога да разбера защо винаги, когато нямам много работа, попадам все на тъпи книги, а когато изведнъж всичко трябва да се свърши от днес за вчера, попадам на някоя интересна книга. Някакъв литературен Мърфи трябва да е това.
Та, сега чета това – https://www.goodreads.com/book/show/204413950-fragile-sanctuary
Минала съм едва 25%, но дотук:
Класически романтичен трилър. Под "класически" имам предвид от типа на ранната Н. Робъртс, "Бюканън"...
Спойлери:
Скрит текст:
Действието се развива в малко градче. Започва с главната героиня като тийнейджърка, семейството ѝ загива в пожар и тя се мести да живее при майката на най-добрата си приятелка. Майката на приятелката е  и приемен родител, и при нея живеят и други деца. След това действието се пренася след години, когато главната се връща в градчето, след като е учила и живяла в по-голям град, за да ремонтира къщата. Един от "братята" й (от приемното семейство) има строителна фирма, която извършва ремонта, а главният е приятел на този брат и е бивш агент от ФБР, профайлър всъщност, който се е отказал да работи там, защото сериен убиец е убил сестра му. След като се е отказал да работи във ФБР е започнал работа във фирмата на въпросния брат. Засега се държи много дръпнато. Главната има някакъв бивш, който май не разбира от "скъсахме", а, засега поне, не са хванали серийния убиец, който май ще се появи.
Доколкото схващам поредицата е за всичките братя и сестри от това приемно семейство. Доста приятен стил, няма нищо натоварващо... Поне засега я препоръчвам с две ръце.

# 88
  • Бургас
Аз пък в момента съм подхванала точно "Бюканън-Ренард". Първата книги четох преди години и не ми допадна, втората обаче е свежа и много ми хареса. Днес ще започна третата "Убийствен чар"

Въобще не знам и аз какво ми се чете. Някакви сканди кримки слушам, Джейн Остин, Удхаус .......... тюрлюгювеч
И препрочитам "стари, но златни" - последно    Чест и величие и Брачна авантюра на Джули Гарууд

# 89
  • Плевен / София
Не мога да разбера защо винаги, когато нямам много работа, попадам все на тъпи книги, а когато изведнъж всичко трябва да се свърши от днес за вчера, попадам на някоя интересна книга. Някакъв литературен Мърфи трябва да е това.
Та, сега чета това – https://www.goodreads.com/book/show/204413950-fragile-sanctuary
Минала съм едва 25%, но дотук:
Класически романтичен трилър. Под "класически" имам предвид от типа на ранната Н. Робъртс, "Бюканън"...
Спойлери:
Скрит текст:
Действието се развива в малко градче. Започва с главната героиня като тийнейджърка, семейството ѝ загива в пожар и тя се мести да живее при майката на най-добрата си приятелка. Майката на приятелката е  и приемен родител, и при нея живеят и други деца. След това действието се пренася след години, когато главната се връща в градчето, след като е учила и живяла в по-голям град, за да ремонтира къщата. Един от "братята" й (от приемното семейство) има строителна фирма, която извършва ремонта, а главният е приятел на този брат и е бивш агент от ФБР, профайлър всъщност, който се е отказал да работи там, защото сериен убиец е убил сестра му. След като се е отказал да работи във ФБР е започнал работа във фирмата на въпросния брат. Засега се държи много дръпнато. Главната има някакъв бивш, който май не разбира от "скъсахме", а, засега поне, не са хванали серийния убиец, който май ще се появи.
Доколкото схващам поредицата е за всичките братя и сестри от това приемно семейство. Доста приятен стил, няма нищо натоварващо... Поне засега я препоръчвам с две ръце.
Точно от типа книги, които обожавам и за поред път съжалявам, че не чета на английски език...
Ще се радвам, ако споделите как завършва книгата, когато я прочетете.

Общи условия

Активация на акаунт