За тези, които четат любовни романи № 47

• 71 441
  • 742
  •   2
Отговори
# 30
Аз я купих, но още не съм я прочела. Аз също харесвам нейните книги, но определено новите са по-добри от старите.

# 31
Прочетох "Сделка с дявола" на Елизабет О'Роарк.
И много ми хареса.
Прекрасна...
В началото си мислиш, че ще е поредната садо-мазо или доминант връзка шеф-подчинена...
И после изненадата е доста приятно романтично четиво... от тези моите си... дето много си ги харесвам.
Главните са много готини. Поне според мен. Връзката им се развива така естествено, както в живота, а не от вратата за краката...
Жалко само, че рядко попадам на такива книги дето ги чета и през нощта.
Отново онзи любим мой тип, наподобяващ старите романси.

# 32
E то какво да се вземат, той не я пита иска или не, тя пък не се и дърпа много. Не знам, някак си ми е много постен и нереален сюжета. Ще те преследват, ще живееш в къща с духове и няма да се преместиш, да се опиташ да се скриеш, какъв човек трябва да си. За бабата - аз подозирам мъжа й, ама съм много далече още, само гадая

Скрит текст:
Убиеца е най- добрият приятел на мъжа й, Франк. Бил е влюбен в нея и когато разбира се има връзка с друг я убива от ревност. За да прикрие убийството му помага собствената й дъщеря.

# 33
  • Бургас
Знаех си че е той Simple Smile

# 34
Как да скрия текста, нещо неможах и си излиза,а някой може да не иска да разбира.

# 35
  • Бургас
Изписваш това
Скрит текст:

# 36
Ха, била съм далече от истината значи. Въпреки, че снощи докато четох, тъкмо минах случката с приятеля Франк, където се ядоса след 04.07 и ми мина през ум, но не задълбочих.

# 37
  • Варна

Тя е пристрастена към секса, а той – към алкохола… и едва когато стигнат дъното, двамата ще разберат, че им остава само един път – нагоре!

Никой не би заподозрял, че срамежливата Лили Калоуей има тайна. Вместо да ходи на танци, Лили предпочита да остава в леглото. Нейните импулси я водят от една страстна нощ към друга и към множество различни партньори – за повечето от които впоследствие горко съжалява.

Най-добрият приятел на Лорън Хейл е бутилката му с бърбън. Лили е на второ място. Вече три години двамата се преструват, че имат стабилна романтична връзка, за да не заподозрат семействата им за техните пристрастявания. Да крият манерка или непознати мъже, за тях е станало ежедневие.

И докато тежестта на нуждите им расте, двамата започват да се чудят дали съвместният живот не би бил по-добър от лъжите. Познати и непознати започват да навлизат все повече в живота им и в разрушителната им връзка. Изправени пред новите предизвикателства, двамата трябва да се запитат дали всъщност не са пристрастени към нещо повече от алкохол и секс.

Книга първа от поредицата ПРИСТРАСТЕНИ

Ако обичате „Клюкарката“, „Приятели“ и „Еуфория“, то тази книга е за вас! Потопете се в свят на сласт и изкушения, неустоими мъже и приятелства, които са по-силни дори от семейството.

Планираната дата на издаване е 27 юли 2024.

За пръв път виждам Макс на среща на сляпо. Той е безумно красив и забавен, а химията помежду ни е несравнима. Точно от каквото се нуждая след скорошната ми раздяла. Или поне така си мисля... Но тогава пристига човекът, с когото реално имам среща. Какво разочарование!

Макс пъхва в ръката ми билет за хокеен мач и си тръгва. А аз не мога да спра да мисля за него. Отивам на мача, но мястото до моето е празно. Нима ми е вързал тенекия?

Тогава един играч отбелязва и виждам лицето му отблизо. Няма как да сбъркам тези големи трапчинки. Така започва нашето щуро приключение с много смях, секс и нови предизвикателства. Има само един проблем – Макс заминава надалеч в нов отбор само след няколко месеца.

Предлага да прекараме лятото заедно и да ми помогне да забравя за бившия си. Звучи като добър план. Но датата на заминаването му наближава, а нещата между нас май стават прекалено сериозни...

Романите на Ви Кийланд са преведени на 27 езика; от тях са продадени милиони копия и достигат челни места в повече от хиляда класации. Преди да се отдаде на писането, Ви Кийланд е била адвокат и е специализирала в областта на данъчното право.

Година: 06.08.2024

Двама злодеи, едно момиче и смъртоносна битка за щастлив завършек!

Номинация за 2023 г. за Best Young Adult Fantasy & Science Fiction

Ще се пролее кръв, ще се крадат сърца и любовта ще бъде подложена на изпитание в „Проклятие за истинска любов“, спиращата дъха финална книга от трилогията „Имало някога едно разбито сърце“ от Стефани Гарбър – бестселър на „Ню Йорк Таймс“.

Еванджелин Фокс потегля към Великолепния север в търсене на щастливия край на своята приказка и по всичко изглежда, че го е получила. Омъжена е за красив принц и живее в легендарен замък. Еванджелин обаче няма представа каква ужасна цена е платила за тази приказка. Тя не знае какво е загубила и съпругът ѝ е твърдо решен никога да не ѝ позволява да научи... но първо трябва да убие Джакс, Принца на сърцата.

Мъчително романтична, тази книга ще ви открадне сърцето и ще го разбие!

Стефани Гарбър

Дойде часът да си вземем сбогом с Джакс и Еванджелин...

Година: 05.08.2024

С „Благородството задължава“ Ангелина Ангелова надминава себе си и поднася на читателите изискано и пищно литературно преживяване, което ни понася в страстен танц от изкуство, история и романтика.

Общоизвестна истина е, че за всеки банкрутирал благородник има само един избор – да си вземе богата съпруга. Ала къде би могъл виконт Габриел Бърн да намери богата наследница, достатъчно очарована от идеята да стане следващата лейди Бърн, че да пренебрегне изпразненото му портмоне?
В Америка, разбира се.

Но Исабела не е нищо от това, което Габриел търси – нито е покорна, нито е запленена от титлите му, а за негово най-голямо съжаление се оказва, че не е и особено богата. Благородството задължава да се ожени за нея, но не и да я обича и уважава. Готов да заточи новата си съпруга в провинцията, той не е особено разочарован, когато, едва стъпили обратно в Англия, младата жена го напуска и заминава там, където отиват всички, чието сърце е разбито.
Във Франция, разбира се.

Ала сега отново има нужда от нея, за да спечели сделка, която може да промени живота му и да върне богатствата на семейството му. Дали Исабела ще се съгласи да участва в маскарада и да се прави на добра и покорна съпруга? Или ще поиска най-после да отмъсти на човека, ограбил мечтите и разбил сърцето ѝ?

Гневът и лъжите все още тлеят, ала помежду им пламти страст, която не могат да отрекат – кое от двете ще изстине и кое ще лумне в пожар?

Главния герой се появява в Любовта на музата. Беше най добър приятел на главния. Аз тая книга не я харесах много. Не можах да разбера кога се влюбиха главните. Главния почти през цялото време смяташе главната за куртизанка и изведнъж влюбени. Липсваше ми нещо в книгата. Сърцето помни повече ми хареса.

# 38
Книгите на Вий Кийланд могат ли да се ччетат самостоятелно ?

# 39
  • Бургас
Книгите на Вий Кийланд могат ли да се ччетат самостоятелно ?
Те са самостоятелни. Аз дори не се сещам да съм чела поредица писана от нея.

# 40
  • Бургас
Тази си е самостоятелна,да
Но, Вий Кийланд има поредици -или поне една. Онази за ММА бойците -даже първите две съм ги чела на български.

# 41
Но, Вий Кийланд има поредици -или поне една. Онази за ММА бойците -даже първите две съм ги чела на български.

И как са стават ли ? Май не съм чела нищо . Да чета ли или да не си правя труда ?

Започнах ,, Лятната къща '' на Джени Хейл . Приятна лятна книжка за живота на две приятелки , които имат еднаква мечта .

# 42
  • Бургас

И как са стават ли ? Май не съм чела нищо . Да чета ли или да не си правя труда ?

Нямам абсолютно никакъв спомен Simple Smile Ето ги
https://www.rulit.me/series/mma-boec/struva-si-da-se-borish-download-548095.html
https://www.rulit.me/books/struva-si-da-riskuvash-mma-boec-2-download-617590.html

# 43
Да раздвижа малко темата, че има някакво затишие няколко дни. Довърших Преследването на Аделайн. В началото въобще не ми допадна. Първите 200 страници не виждах никакъв смисъл и логика, не ми хареса. След това, след като младите се взеха, както се казва и се завъртя другия сюжет, вече взе да ми харесва. Та след първите 200 страници, все едно става друга книга, която ми допадна. Бих прочела и следващата като излезе.

# 44
Прочетох "Сделка с дявола" на Елизабет О'Роарк.
Страшно много ми хареса, супер свежа, пълна с хумор, абе всичко имаше и си беше на място. Stuck Out Tongue Winking Eye Изтеглила съм си всички книги на авторката, до които се докопах и вече съм на третата.

Общи условия

Активация на акаунт