Звездни компромати - 404

• 64 478
  • 706
  •   1
Отговори
# 480
87-годишен адвокат срещу 77-годишна адвокатка. Евала. Наистина ще е интересно. Joy

# 481
Дано не се проточи делото ...

# 482
Цитат от статията за адвоката "Шансът на Кубрат е именно в дядката Боб Аръм" Joy

# 483
  • на пистата
Дано не се проточи делото ...
Хаха и аз това си помислих..

# 484
  • Gotham City
87-годишен адвокат срещу 77-годишна адвокатка. Евала. Наистина ще е интересно. Joy

Сблъскъка на динозаврите  Laughing

Падам с този пост

Скрит текст:

Гледам той я последвал отново  hahaha

# 485
Аз пък се басирам, че Боб Аръм веднага ще зареже Пулев, защото в момента е токсичен. Няма да си мръдне пръста и да си рискува репутацията за такава дребна риба. Да, той е голям фактор в бокса отвъд океана, но глупостите на Пулев са му последна грижа. Организирал му е мач (с рекорно нисък телевизионен рейтинг), но не го е осиновил. Това в статията са по-скоро представите на нашите журналисти и надеждите на Пулев. Ще ми е интересно да видя дали съм права.

# 486
А защо така злорадстваш?

# 487
  • софия
За да ви припомня за какво е темата:
Meghan Trainor
Скрит текст:
Jake Gyllenhaal & Tom Sturridge ....сладурчето ми
Скрит текст:
Gwyneth Paltrow облечена в....нещо...
Скрит текст:
Matthew McConaughey&Snoop Dogg
Скрит текст:
ZAC EFRON....ужасон
Скрит текст:

# 488
  • Murcia, Spain/Ruse
Извинявам се ако е пускано,нямам време да ви чета,но се записвам 😁 пак с ...Божинкатааа

# 489
А защо така злорадстваш?
Ще отговоря на това и спирам да пиша по темата, извинявам се на останалите съфорумки.

Не злорадствам, казвам какво според мен ще се случи. В предишен пост обясних, че се радвам на образованието, което нашите разпищолени мутри и псевдомутри ще получат чрез този случай. Малък житейски урок, който им е наложителен, за да осъзнаят, колко неадекватни могат да бъдат и да израснат. Да разберат, че не всичко им е позволено и не всичко им се разминава.

Но никак не съм доволна, че България отново ще бъде замесена в грозен скандал с астралопитеци. Познавам Дейзи Ланг от дете, тя от години прави чудеса за имиджа и уважението към страната ни в тази сфера. Живее в Калифорния отдавна и дори присъства на мача, за да ги подкрепя. Дейзи е шампион по бокс, истинска дама и много интелигентна. Искрено съжалявам, че сега ще се прочуем и с друг тип боксьори. Не мога да се радвам, когато България се свързва с негативни новини.

Най-много се притеснявам Кубрат да не вземе да се защитава с "културни разлики" и че е чужденец и да се опита да каже, че това тук е нормално. Засега България не е част от новината и се надявам той да не я забърка. Така че всъщност никак не се радвам на тази новина.

# 490
Темата е "Звездни компромати".  Кубрат може да не е звезда, но е известен, а и компроматът е налице, така че сме си съвсем по темата.

# 491
# 492
Много ми е симпатична Ена. Особено като се катели по табуретки и кошчета да гледа Joy не очаквах да е чак толкова ниска.
Симпатяга.

# 493
  • софия
Темата е "Звездни компромати".  Кубрат може да не е звезда, но е известен, а и компроматът е налице, така че сме си съвсем по темата.

Наистина ли смяташ 30 страници лични примери ,намеса на деца, обиди към жените, четене на морал е по темата ?
Много жалко , ако е така

# 494
Една майка на столетието от мен. 😁
Извънземна жена, ТОКУ ЩО родила. 😜
https://www.instagram.com/p/BvlxtegD33X/?utm_source=ig_share_she … shid=gx17jxzun4tx
За ИринИ говоря, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт