Звездни компромати - 404

• 64 496
  • 706
  •   1
Отговори
# 540
  • До сърцето...
Синът на Джон Бон Джоуви, Джеси и Дакота Фанинг
Скрит текст:

Джон и съпругата му Доротея Хърли
Скрит текст:

Чашата вино на двете снимки е, не защото следват примера на Ирина, а защото промотират новото си вино
Скрит текст:

# 541
Лили от Биг Брадър избухва с пост, пълен с правописни грешки:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216582652391568&id=1616891043

Детенцето е останало гладно, защото не са пристигнали сухарите от елда и майка му нямала нищо подходящо с което да го нахрани? Боже прибери си вересиите!  ooooh!

# 542
И аз от това най-много се впечатлих - как се оставя дете гладно, за да „нахраниш” нечий служител...

# 543
И аз от това най-много се впечатлих - как се оставя дете гладно, за да „нахраниш” нечий служител...
Е, поне някой е бил нахранен.

# 544
  • Countryside
Еее къде ти, вместо сухари от елда, сухари от царевичка. Детето едва не умряло от глад. Ми майка му да му свари каша от елда или да направи хляб от елда, а после и препечени филийки. Голяма драма ако детето не яде био пюрета и сухари от елда. 'Щото като тръгне на градина само био и елда ще яде. Тц.

# 545
А Лили в гората ли живее, че не е могла да "изтича" за едно пюре от някой магазин наблизо?
И милата толкова ли е бедна, че няма 1, 2 продукта в хладиника за да направи 50гр ядене за детето?

# 546
Е, поне някой е бил нахранен.

😂😂😂

Тя е писала, че по принцип рядко изказва мнение, да беше си останало така...
От друга страна, ние пък иначе как щяхме да разберем, че храни бебето си с био елда?

# 547
А с царевицата какъв е проблема? Не е като да са били пшеничени Anguished

# 548
Йорданското кралско семейство на посещение при Макронови. Макронката от известно време е зарязала късите дължини.

Скрит текст:

# 549
Не Марковски,и Цецка Цачева да иде в Калифорния,пак са обречени Grinning

# 550
Значи, толкова ѝ е акъла на тая... Да нямаш нищо под ръка си е доста рисковано с малко дете. О ако имаш проблеми с дадено нещо, то спираш да го ползваш. Верно, какво им се натиска да взема само от там. Аман от кифли с претенции.

# 551
Роклята за сватбата на Цеци Красимирова
https://www.instagram.com/p/BvoV_VlpvQa/?utm_source=ig_share_she … shid=shq1m1dosg0l
Много ми харесва на мен. Някой знае ли кога ще е?

# 552
Много ми харесва роклята, обаче тя както е цялата нашарена....

# 553
Красива е роклята, непонятно ми е черното в случая... Но, да, може би пасва на татуировките... И все пак, изгъзица...
Май месец ще е събитието.

# 554
Въобще не ми харесва. Тъжна рокля, като на Черния лебед.

Общи условия

Активация на акаунт