Кауфланд - тема 35

• 61 087
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Малко неща си харесах, но искам да похваля керамичния нож - имам три от малките, които ползвам ежедневно и са без забележка .
Потвърждавам!
Ние от по-големия размер взехме. ММ е влюбен в него. Дори маркучите за капковото напояване с него ряза."Железен" е!

# 646
  • Буркина Фасо
Старопрамен и говеждо си харесах. и ги купих  Laughing

# 647
  • оттам, откъдето започва България
Тоалетна хартия "Фамилия" от новата брошура си набелязах.

# 648
Набелязах си т. х. Фамилия, бикините,  динята и св. врат. Само дето на нашата брошура за свинския врат пише: "Топ цена! Ела и виж в хипермаркета!". Явно ще сменят цената му ежедневно според търсенето. Миналата седмица свинската плешка беше с такава играеща цена. Много ме дразнят така. Ние с ММ консумираме основно свинско и ако продължават така ще ги отсвиря за покупките на месо. По-скъпо ще го купувам,  но от фирмен магазин на местна свинеферма.

# 649
Явно това е новият им маркетингов трик - отиваш уж да видиш цената на даден продукт, и се набутваш с още 100 неща, които даже и не си мислил да купуваш.
Тази седмица по този начин е захарта "Сладея" и свинското каре,

# 650
  • Буркина Фасо
нищо необичайно.  на много места се практикува така.

# 651
Абе върти ми се, че тази т. хартия Фамилия беше 12-13лв., вече 14.....

# 652
Права си. Януари от брошурата 27 януари - 3 февруари съм купила т. х-я "Фамилия" на 12.99 лв. Сега е с левче отгоре.
Но на мен ми харесва много и доста време изкарвам с нея.

# 653
  • shumen
Бпагодаря за брошурата.От нея и аз набелязах някои неща и ще отскоча да ги видя в Понеделник.

# 654
  • 1st floor
Потниците са ужасни, гадна и прозрачна материя. Гащи  нямаше в нашия Кауфланд, само прашки. Късите панталонки изглеждат ОК, довечера ще ги пробвам как стоят.

# 655
Права си. Януари от брошурата 27 януари - 3 февруари съм купила т. х-я "Фамилия" на 12.99 лв. Сега е с левче отгоре.
Но на мен ми харесва много и доста време изкарвам с нея.

От Едея взехме 30 бр. за 10 лв, тук колко бройки са?

# 656
32+8 за 13.99 е сега Фамилията.Тя не е почти ароматизирана,нали?Сравнено с Милде-то?

# 657
Тази с лилав цвят е ароматизирана. От бялата не съм купувала.

# 658
Бялата не е въобще ароматизирана, само от нея купувам.

# 659
Да, бялата  е хубава, но доста рехава напоследък. Предпочитам селпак.

Общи условия

Активация на акаунт