PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 7/

• 32 057
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за разясненията за пептидите и киселините.
Подозирах, че всъщност няма проблем и съм супер доволна, че ще си ползвам лосионите на фитокод без угризения.

# 196
Dragon8, благодаря ти за изчерпателния отговор, точно това ме интересуваше - оставам си с двамата крема lb, ред аут ще ми е излишен.

# 197
Аз по нощна доба да се похваля, днес взех поръчаните продукти RED OUT - крем и почистващ флуид, вкъщи ги оставих и се захванах с "по-приятните" домашни неща, дето, все едно, трябва да се свършат. И късно вече се сетих, че имам и друго, наистина приятно за вършене, разпечатах пратката, а в картонената кутия имаше коледна кутия-елхичка, красиво опакована и завързана с червена панделка. Днес Как' Сийка писа, сега и аз, наистина е много приятно, не очаквах, първият ми за тая година коледен подарък.Simple Smile  Също така тестери и флаери.
И от мен благодарности към екипа на Фитокод, много мило, приятно и създаващо настроение! Flowers Hibiscus Gift HeartFlowers Hibiscus

# 198
И аз си поръчах комплект за lb, но нямаше нито един тестер.

# 199
  • При децата ми
labrex, в нашия град открих продуктите на „Фитокод“ в един магазин за натурална козметика, не в аптека. Огледай се из вашите.

За кой град е това?

# 200
  • Бургас
Заради сина ми, който поиска да го "заредя" с 5 броя Анти-акне почистващ флуид + 2 броя Нежен измиващ гел за лице +1 Анти-акне крем изчерпах финансите и успях да си взема само един от прекрасните комплекти. А исках ощеее!
Нищо, дори и без намаление цените на продуктите не са високи и си струват всяка стотинка.Heartbeat

# 201

Стара Загора.

# 202
  • пловдив
Здравейте, снощи веднага започнах с крема и лосиона на Ред аут. Да ви кажа веднага усетих разлика, усещам кожата си по-хидратирана и мека.Много добра основа за грим.
 Напоследък съм с доста суха кожа и поръчах Ред аут, защото преди време ми бе попаднал тестер и останах с впечатление, че хидратира много добре.
Имам мостра на крема за зряла кожа и довечера ще го ползвам.

# 203
Здравейте, снощи веднага започнах с крема и лосиона на Ред аут. Да ви кажа веднага усетих разлика, усещам кожата си по-хидратирана и мека.Много добра основа за грим.
Скрит текст:
Напоследък съм с доста суха кожа и поръчах Ред аут, защото преди време ми бе попаднал тестер и останах с впечатление, че хидратира много добре.
Имам мостра на крема за зряла кожа и довечера ще го ползвам.
А, значи не си въобразявам! Simple Smile  И аз снощи за пръв път използвах продуктите и тая сутрин нещо такова си помислих, ама си казах: ,айде сега, от едно намазване и видя промяна, поне няколко дена да минат! Да, кожата ми е спокойна и добре изглеждаща, явно ще се спогодим с RED OUT. Peace

# 204
  • пловдив
Явно моята кожа е доста пресушена и затова веднага усетих ефект. Ще го ползвам и за околоочен, но вече си мисля да поръчам и този от lb серията, защото се виждат все повече бръчици.

# 205
  • София
Ще се спогодите и още как! Както и друг път съм писала аз открих моята '' схема'' 😊
Сутрин - околоочен гел и крем за зряла кожа lb
Вечер - серум lb и крем Red out
Лисионите и розовата вода ги въртя, за да не ми омръзнат
Да са живи и здрави създателите на продуктите, за да ни радват дълги години с все по-добри продукти.

# 206
  • Русе
И аз си поръчах от Ред Аут комплектите. Снощи се намазах за пръв път и тъкмо сутринта си мислех, че кожата ми сякаш е някак по-свежа. Мислех, че си въобразявам. Определено мисля да ги ползвам за нощна грижа.
Да са живи и здрави създателите на продуктите, за да ни радват дълги години с все по-добри продукти.
+1

# 207
Аз също вече получих коледния си комплект LB Simple Smile
Сутрун и вечер ползвам измивия гел за лице, вечер слагам серума, околоочн креми нощен крем (на друга марка имам да довършвам), а сутрин хидратиращия крем.
Другата седмица имам път към един магазин, в който продават продуктите и ще си взема няколко маски и лосион за почистване.

# 208
Радвам се, че темата с любимата ми козметика е така живнала. Ползвам козметиката още от годината на нейното създаване. Вчера получих продукти, въпреки че не бяха от специалните коледни комплекти,  опаковката беше празнична. Зарадвах се на жеста, както и преди години, когато  получих пратка преди Коледа, без да съм правила поръчка,  спорих с куриера как така не дължа нищо, а вътре кутия бонбони, по случай тяхна годишнина:)
Ако четат от екипа, пожелавам им здраве и  творческо вдъхновение, да устояват напред в годините с прекрасните си продукти.

# 209
Коледните комплекти продават ли се в магазинната мрежа или могат да се поръчат само от сайта на Фитокод?

Общи условия

Активация на акаунт