ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 34 060
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Ruse, Bulgaria
Снимки от 60. Епизод

# 226
Синан  bouquet

Сена изглежда доста жива... и леко луда...  Thinking Thinking
Селфи, Норче какво ви се дава?

# 227
  • Чужбина

На мене преди 3 седмици ми се даде леко, че БебЕ може да загуби връзка с онова, което ние на планетата Земя наричаме реалност, заради смъртта на Сена. Това бе точно когато, Селфи спомена за онова, което Гьокхан е споделил за бъдещето на сюжета в едно предаване.

Но после ми се даде по-ясно картинка на безследно изчезване на Сена за продължителен период от време, така щото БебЕ пак да нЕма много добро общуване с реалността.

Ако убият Сена, си Фърлям кристалната топка през прозореца с голяма надежда, че нЕма да утрепе някой долу на паркинга.

# 228
Сена изглежда доста жива... и леко луда...  Thinking Thinking
Селфи, Норче какво ви се дава?

На мене звездите ми го говорят, че Сена ще я погребат и оплачат колкото Манго, а и оказва се Байкал. Stuck Out Tongue Winking Eye
Както казва плужекът Улуч - формалите. Б@си този е най-противния в Чукур и околности.

# 229
  • Sofia, Bulgaria

На мене преди 3 седмици ми се даде леко, че БебЕ може да загуби връзка с онова, което ние на планетата Земя наричаме реалност, заради смъртта на Сена. Това бе точно когато, Селфи спомена за онова, което Гьокхан е споделил за бъдещето на сюжета в едно предаване.

Но после ми се даде по-ясно картинка на безследно изчезване на Сена за продължителен период от време, така щото БебЕ пак да нЕма много добро общуване с реалността.

Ако убият Сена, си Фърлям кристалната топка през прозореца с голяма надежда, че нЕма да утрепе някой долу на паркинга.

Rolling Eyes

# 230
  • Чужбина

Искре, какво пише Бирсен (не сме се научили още да четем)?

# 231
  • Sofia, Bulgaria

Искре, какво пише Бирсен (не сме се научили още да четем)?

“В последната серия с изстрел в главата, красивата актриса напуска дизито по сценарий!”

Hug

# 232
  • Чужбина
   “В последната серия с изстрел в главата, красивата актриса напуска дизито по сценарий!”

Hug

Не мога да повярвам!  Cry cry cry

Да фърлям ли топката още сега?

Реших да я метна при стъклото, че делим боклука у нас.

# 233
  • Sofia, Bulgaria

Hug

Не мога да повярвам!  Cry cry cry

Да фърлям ли топката още сега?

Реших да я метна при стъклото, че делим боклука у нас.

Позадръж малко:35: Joy Joy Joy Joy Joy

# 234
На мене звездите ми го говорят, че Сена ще я погребат и оплачат колкото Манго, а и оказва се Байкал. Stuck Out Tongue Winking Eye
Както казва плужекът Улуч - формалите. Б@си този е най-противния в Чукур и околности.

И язе нещо от сорта мислим.  Peace Очевидно БебЕто ще е в отбора на незнающите за живота на Сена.
А и ми се вижда много аматьорско да изтече толкова инфо, че ще я занулят.  Peace
Норче, дур бе! Не троши кълбото! Пак ще ни трябва  Naughty

# 235
# 236

Yeni fragman birazdan!
Скоро нов трейлър!

Сетиха се. Rolling Eyes

# 237
  • Чужбина
Да, но това до БебЕ е Сена! По дяволите!

# 238

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

И цялата ми теория току що падна от 8мия етаж  Crossing Arms

# 239
Аз още държа на моята.
И Байкал го видяха студен в чувал с цип.
Ами Рамбо? Joy

Общи условия

Активация на акаунт