ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 34 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Чужбина

Hug Hug Hug Hug

Сметам, че само плашат гаргите. Норче, какво ти се дава?  Thinking Хади бакалъм...

Фиф Hug Hug Hug

Сена трябва да потъне вдън земя. Пръстенът нЕма никакъв адвентидж да я убива. Ще я скрие някъде, а БебЕ ще получава тахикардия, нервни сривове, висока кръвна захар, послания от кораба майка etc. Ще води интересни дискусии с Наполеон ve Цезар, а може и с Хайдегер по екзистенциалните въпроси.

Селим още не е наказан за бруталното заличаване на любим човек. Това не може да се прости, колкото и широкоспектърен и толерантен да си.

На мене ми се дава, че Азраил ще дойде за кардото Селим.

Още не съм изгледала серията с буквите, но искам да се изкажа и за Караджа. Значи ... аз уж цял живот го давам много широкоскроено и мога да простя много неща от любов ... нооооо ... дори абстрахирайки се от всякакви предразсъдъци, вярвания, морал, религиозни вярвания и традиции, не мога да преглътна една жена, която се мята на врата на мъжа на роднина. Акшън и Караджа са отраснали заедно като сестри. Караджато много подмолно, манипулативно, предателски действа.

# 211
  • Ruse, Bulgaria

# 212

Фиф Hug Hug Hug

Сена трябва да потъне вдън земя. Пръстенът нЕма никакъв адвентидж да я убива. Ще я скрие някъде, а БебЕ ще получава тахикардия, нервни сривове, висока кръвна захар, послания от кораба майка etc. Ще води интересни дискусии с Наполеон ve Цезар, а може и с Хайдегер по екзистенциалните въпроси.

Селим още не е наказан за бруталното заличаване на любим човек. Това не може да се прости, колкото и широкоспектърен и толерантен да си.

На мене ми се дава, че Азраил ще дойде за кардото Селим.

Още не съм изгледала серията с буквите, но искам да се изкажа и за Караджа. Значи ... аз уж цял живот го давам много широкоскроено и мога да простя много неща от любов ... нооооо ... дори абстрахирайки се от всякакви предразсъдъци, вярвания, морал, религиозни вярвания и традиции, не мога да преглътна една жена, която се мята на врата на мъжа на роднина. Акшън и Караджа са отраснали заедно като сестри. Караджато много подмолно, манипулативно, предателски действа.

Правилни са ти сите аргументи, НО не мисля, че Гьокхан аби действа на принципа "на всеки по заслуги". На финала на 1ви сезон изтрепа маса народ, не всички от които имаха провинения. Еле па децата... По фейса се мета едно инстаграмско клипче с погребението на Сена, но все си мисля, че ще я покрият някъде, както ти се дава и на теб. За мен като зрител ще е мега тъпня тепърва да я трепят и да търсят нова жена или пък БебЕто да остане сам звено. Направо ще ме загубят.  Peace Въпреки предстоящия сезон все пак вървим към финализиране на дизито. Ко ше ми сменят севгилита по никое време....  Crossing Arms

# 213
  • Хасково
Бирсен май потвърждава новината.

# 214
Не са изтекли прощални снимки с нея.
Този Акън Кочовалъ не беше ли син на Селим? Беше в затвора. Така ли никой не се интересува от него,  да ходи на свиждане в затвора.Още от 1-ви сезон само загатване. В края на 2-ри сезон, ако го покажат, както с Джумали.

# 215
  • Чужбина

Този Акън Кочовалъ не беше ли син на Селим? Беше в затвора.

Същия! newsm26

# 216
Вели и Джандазъма само дето ще влязат, никаква няма да я свършат относно Сена.

# 217
  • Ruse, Bulgaria

# 218
Мярвам по-горе поста на Синан и си казвам - Уау трей ще има. Вглеждайки се по-внимателно то не било това, което си помислих. Демек гледайте след 2 ч. едно друго дизи. Йок артък! Тези няма да ги бъде. Confused Кусура бакма, ама да имаш в дизито си КТ и да вкарваш Кюстендилов и Медет да ти го вдигат?! Rolling Eyes Рейта. Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва да си хемен отчаян. Явно не е до звезди само. Като перифразирам Идрис баба - не следвам звезди, а дизита. Stuck Out Tongue Winking Eye 
Да бяха финализирали Чукур вместо да си правят експеримети. Money

# 219
# 220
  • Чужбина

Ама БебЕ и Селим ... и тях ли ги показаха в Краша?

# 221
  • Ruse, Bulgaria

Да, както виждаш...  Mr. Green

# 222
Мярвам по-горе поста на Синан и си казвам - Уау трей ще има. Вглеждайки се по-внимателно то не било това, което си помислих. Демек гледайте след 2 ч. едно друго дизи. Йок артък! Тези няма да ги бъде. Confused Кусура бакма, ама да имаш в дизито си КТ и да вкарваш Кюстендилов и Медет да ти го вдигат?! Rolling Eyes Рейта. Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва да си хемен отчаян. Явно не е до звезди само. Като перифразирам Идрис баба - не следвам звезди, а дизита. Stuck Out Tongue Winking Eye 
Да бяха финализирали Чукур вместо да си правят експеримети. Money

Анджак, за всичко казано/ написано👍🏻
Ако не беше КТ, Сблъсъкът,  щеше да бъде спрян!!!
Ама, да си останем в “Ямата”! Този, Гьокхан, наистина ще убие Сена😭😭😭😭😭😭 само и само да има трети сезон😠😡🤬
Добро утро 🤗

# 223
  • близо до брега на морето
Hug Hug Hug
    Всичко ме навежда на мисълта,че ще се сбогуваме с Сена. Харесваха ми като двойка с Ямач . Не  ми се мисли, какво са замислили тоя път сценаристите-бях като попарена от края на първи сезон,та и сега очаквам нещо подобно. Щом се говори и за трети сезон-няма да е розово положението. Ще тормозят Чукуровци- бе много ценен тоя крартал бе. Чак ми идва мерака да го посетя

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 13:00 от ludetina ulusoy

# 224
  • Чужбина

Анджак, за всичко казано/ написано👍🏻
Ако не беше КТ, Сблъсъкът,  щеше да бъде спрян!!!

Моля ви, не пропускайте Алперен. Той е чедо Чукуровско. А наше лошо нЕма.

Дилянката е много красиво девойче. Хубавееше на екрана.

Ето ви малко БебЕ и Сена у Париж. Накрая е най-готино:

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 17:19 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт