ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 34 031
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Ruse, Bulgaria
Фрага на Сблъсък с участието на Вартолу и Медет

# 196
Аз да питам, кво е това чудо булгарско перца, че не разбрах.

Не билийм, аби? Язе като слушам на турски си го превеждам, че се научил от дядо си да прави пилаф и овчарска салата.

Видехте ли го мойтУ, колко е умно и интелигентно! Колко книги чете ... кво нещо значи!

Повече се впечатлих от библиотеката, която сам сковал. Joy Твърде ентересан. Satisfied

Hands Plus1 И язе съм "бана не" относно горния пост. Синанджим, кусура бакма, анам бабам! Hug Болт пайлъта изтърпяхме и това ще мине. Confused

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 21:24 от selfie

# 197
За почитателките на Беко
Май само аз не съм от тях, но да видите к'ъв човек съм. Stuck Out Tongue Winking Eye

Миналата седмица по това време имаше ах и ох за Махсун. Ще го убият ли? Ама не щем, филан фалан. Шимди Сена е в същата позиция, а тревога няма. Е, що така? Не виждам някой да се интересува, но да си кажа. Йок, джанъм! Няма да ни умре главната героиня! Stuck Out Tongue Winking Eye

Другарче мое мило  Hug тенкю за туй дет си го донесла.  Peace По-скоро Аресвалци актьора Берко, отколкото мъжа Берко. Явно и той като по-голямата част от каста е всестранно развит. Чак да съм му фен не моем да кажем - гледала съм го само у Аннето и даже не знаех как му е заглавието. Ма ся съм впечатлена, признавам.
За Сена - ясно, че няма да я гръмнат (нали?).... за туй не и берем ядове. Истината е, че свикнах с нея. Като аксесоар на БебЕто ми върви. Ма ми стана кофти Пръстена като и показа винкела  Rolling Eyes Та считай, че те подкрепям в тревогите ти.  Peace

# 198
  • Чужбина

Hands Plus1 И язе съм "бана не" относно горния пост. Синанджим, кусура бакма, анам бабам! Hug Болт пайлъта изтърпяхме и това ще мине. Confused

Нищо, аз пак та обичам!  Hug newsm26

# 199
Като аксесоар на БебЕто ми върви. Ма ми стана кофти Пръстена като и показа винкела  Rolling Eyes Та считай, че те подкрепям в тревогите ти.  Peace

Не се тревожа. От както казаха, че ще има трети сезон значи вървят пакет БебЕ и аксесоар, Манго и Медет, Аличо, Рамбо, а бе целия Чукур. След финала на първи не могат да ме уплашат. Joy

Само ми е ентересан дали ще и даде пистолета да гръмне МаФи. Thinking

# 200
  • Чужбина
Банда, вижте сега.

Иса каза на Сена в първи сезон, че тя ще пусне корени в Чукура. Значи, преди да предаде Богу дух, требе да има чуджук   passifier

Нема умиране засега.

# 201
  • Хасково
Малко спойлери.
Цитат
#Teammy_Çukur

🔥 💣 Спойлер финала сезона сериала Чукур! Ямач сойдет с ума после гибели Сены. Ключом к новому сезону станет появление в финале Акына Кочовалы. Держите в голове имена троих людей, которые важны для следующего сезона: Байкал, Идрис и Мелиха

# 202
  • Чужбина
Малко спойлери.
Цитат
#Teammy_Çukur

🔥 💣 Спойлер финала сезона сериала Чукур! Ямач сойдет с ума после гибели Сены. Ключом к новому сезону станет появление в финале Акына Кочовалы. Держите в голове имена троих людей, которые важны для следующего сезона: Байкал, Идрис и Мелиха

Тц ... не може Иса да е лъгал в еп. 34. Това не ми съвпада с онова, дето ми се дава.

# 203
Само ми е ентересан дали ще и даде пистолета да гръмне МаФи. Thinking

Требва ми малко време да сгрея, че е Макси-Фикрет  Mr. Green

Банда, вижте сега.

Иса каза на Сена в първи сезон, че тя ще пусне корени в Чукура. Значи, преди да предаде Богу дух, требе да има чуджук   passifier

Нема умиране засега.

Чуджука ше доди когИ БебЕто вземе частен урок от бая си Вартолин. Той ги прави с един изстрел  Peace

Четох някъде по клюкарниците, че Дилянката била подписала договор с голяма модна агенция и щяла да бега от Чукура, ама не ми се вярва. А и колкото и да е мастър Гьокхан аби след 2 сезона със Сена ще бъде чок зор в 3ти сезон да доди ново йенге. Та смятам да завършим Ямата с хепи енд и всички де си нямат чуджуци да са се сдобили с такива от настоящите си съпруги.

# 204
  • Хасково
На това клипче казват,че се бият Махсун и Ямач
https://vk.com/video-70873215_456243039

# 205
Малко спойлери.
Цитат
#Teammy_Çukur

Ал сана! Няма да умре в понеделник, а на края на сезона. Като му знам табиетите на Гьокхан аби няма да се учудя ако Сена умре на 27.05. БебЕ полудее. Макар, че той и така си е луд. Joy И в трети сезон не сюприз - Сена някъде затворена и бременна. Като Садиш. Цялото ни дизи аби го пише на принципа на деЧа вУ.
А последните трима как са ми досадниии... Нейсе!

# 206
  • Хасково
Цитат
Альперен Дуймаз в своем инстаграм поприветствовал бывших коллег по сериалу "чукур", которые уже сегодня станут гостями в нынешнем проекте актера "столкновение" :

« Господа, кого же это мы тут видим? Добро пожаловать, цветочки Чукура @erkankeka и @mustafa_kirantepe 🤩💣»

Скрит текст:

# 207
  • Ruse, Bulgaria

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:54 от Sinan Mustafov_397437

# 208
  • Чужбина
Банда, ако помните, аз още преди 2-3 серии споделих, че може да убият Сена, за да може БебЕ да полудее. Ама вие не искате да ме признаете значи.

Ноооо ... Гьокхан не мисли така. Той, ако искаше да я ликвидира Сена, досега щеше да го направи. Щом има такова забавяне, значи Сена нЕма да мре.

newsm50

Аз очаквам да се разделим по-скоро със Селим. Щото не моем да му простим убийството на любимия мъж.

# 209
Банда, ако помните, аз още преди 2-3 серии споделих, че може да убият Сена, за да може БебЕ да полудее. Ама вие не искате да ме признаете значи.

Ноооо ... Гьокхан не мисли така. Той, ако искаше да я ликвидира Сена, досега щеше да го направи. Щом има такова забавяне, значи Сена нЕма да мре.

newsm50

Аз очаквам да се разделим по-скоро със Селим. Щото не моем да му простим убийството на любимия мъж.

Hug Hug Hug Hug

Сметам, че само плашат гаргите. Норче, какво ти се дава?  Thinking Хади бакалъм...

Общи условия

Активация на акаунт