Сметам, че само плашат гаргите. Норче, какво ти се дава?
Хади бакалъм... Фиф

Сена трябва да потъне вдън земя. Пръстенът нЕма никакъв адвентидж да я убива. Ще я скрие някъде, а БебЕ ще получава тахикардия, нервни сривове, висока кръвна захар, послания от кораба майка etc. Ще води интересни дискусии с Наполеон ve Цезар, а може и с Хайдегер по екзистенциалните въпроси.
Селим още не е наказан за бруталното заличаване на любим човек. Това не може да се прости, колкото и широкоспектърен и толерантен да си.
На мене ми се дава, че Азраил ще дойде за кардото Селим.
Още не съм изгледала серията с буквите, но искам да се изкажа и за Караджа. Значи ... аз уж цял живот го давам много широкоскроено и мога да простя много неща от любов ... нооооо ... дори абстрахирайки се от всякакви предразсъдъци, вярвания, морал, религиозни вярвания и традиции, не мога да преглътна една жена, която се мята на врата на мъжа на роднина. Акшън и Караджа са отраснали заедно като сестри. Караджато много подмолно, манипулативно, предателски действа.

Въпреки предстоящия сезон все пак вървим към финализиране на дизито. Ко ше ми сменят севгилита по никое време....

Кусура бакма, ама да имаш в дизито си КТ и да вкарваш Кюстендилов и Медет да ти го вдигат?!
Рейта.
Трябва да си хемен отчаян. Явно не е до звезди само. Като перифразирам Идрис баба - не следвам звезди, а дизита.