ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 34 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 255

Hands Plus1

Аз дето не вземам нищо на сериозно и не вярвам на всичко видяно ми се насълзиха очите. Confused
Евалла, аслан парчасъ!

+ 1 !

Ма след кат си избърсах сопола искам да ви кажа, че леко ме бодва разочарование. Верно, че Диланката ич я немаше в играта ма както казах тия дни - свикнах с нея! А и некак си целото дизи тръгна от линията "любовта, която превъзмогва всичко"; думите на Иса (Норче  Peace) и 8585945409054 удобни момента да я занулят па не я занулиха.... и ся  Weary
Ся ми остава да се надявам на светила на турската медицина, които не са за подценяване. Все пак в едно друго дизи една я гръмнаха в главата па оцеля, че и чуджук се пръкна....

P.S.  Тия пичове да не се объркали озетя на 25 епизод с предстоящия? Че тогава Кочовете щеха да се разделят с някой...  Thinking

# 256

От друга майка. Joy

Шимди сериозно - имал е брат Джумали, който е погребан в семейната гробница.

# 257
  • близо до брега на морето
Селфи,тук моа изкочи заек от трънката. Тоя интерес към квартала и желанието да премахне Кочовалъ...ще излезе на яве,на кой сезон- небилийм аби. Щом ни попариха така(осем серии ли остават до края) финала не ми се мисли,къв ще. Е

# 258
Да, осем остават. И ми е чок ентересан за финала на сезона. Какво, какво? Thinking Освен тогава да се реве за БебЕ.Sweat Smile

# 259
  • близо до брега на морето
Да, осем остават. И ми е чок ентересан за финала на сезона. Какво, какво? Thinking Освен тогава да се реве за БебЕ.Sweat Smile
Въх,нИдей! Едва ли ще го занулят,Ма моа ни фърлят на черешата. То и в края на първи сезон ги мислех епси на занулени,Ма после взеха да изкачат-та мирясах.

# 260
  • Ruse, Bulgaria
Снимка от Ръза Коджаолу (Аличо)

# 261
WTF! По дяволите ... по дяволите ... и майка му Еми на Гьокхан! Bastard и son of a bitch!

Еdit - Що па да неам думи? Stuck Out Tongue Winking Eye Държа си на мойто. Постановка е! Sunglasses

Hug Hug

И АЗ, И АЗ 😠😡🤬
Защооооо!!!!! Тъп сценарист такъв!!!!!!
За да ни лансират Дамла ли 🥴🤢🤮
Милото  ми Ямчче, милата ми Сена😭😭😭😭😭😭😭😭😭
И ‘Вътре’ убиха Любимата на Сарп, без никакъв смисъл!!!!!!
Откакто очичките на Джейлесун взеха да играят, не където трябва, го намразих. Него да бяха гръмнали🤯🤯
Хубав събота, ЯмаЧета 🤗
😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 08:18 от DIDI888

# 262
И в " Обещание" комисар Явуз изгуби Бахар, но после дойде Денис Байсал. Вероятно и тук ще има такова нещо в 3-ти сезон.

# 263
  • Хасково
И аз все пак до последно ще се надявам,надежда ми дава и ето този пост който е постнал в туитър един журналист.С гугъл преводача схванах,че Дилан Чичек не напуска проекта,а са снимали сцена терс кюше.
Доколко е достоверно инфото предстои да видим,но наистина е много странно,че позволиха да изтече такова инфо и главната интрига я показват в трея.
Цитат
Ata Benli

Потвърден профил

@atabenli
Следване Следване на @atabenli
Още
Dilan Çiçek Deniz Çukur dizisinden ayrılmıyor merak etmeyin biraz ters köşe sahne o kadar artık değil gerçi
https://twitter.com/atabenli/status/1113881346059972608

# 264
  • Ruse, Bulgaria
Резюме на 60. Епизод

Ямач и Селим ще се надпреварват с времето, за да намерят Сена. Срещата на човека с пръстена и Сена, и изпълнението на неговия неочакван план, ще промени баланса завинаги. Улуч, който зад гърбовете на Кочовалъ играе игри, позволява на Седат и останалите да получат скъпоценните камъни и ще направи крачка, която ще постави Кочовалъ в трудно положение. Тайната, свързана с миналото на Идрис и Мелиха, ще изкара наяве някои подсказки относно човека с пръстена. В това време, Ямач намира следата на Махсун, сблъсъкът между двамата ще спре дъха на зрителите. Махсун, който мисли, че няма сила, която да го отдели от Сена, Махсун и Сена ще ги чака голяма изненада.

# 265
  • Чужбина
И аз все пак до последно ще се надявам,надежда ми дава и ето този пост който е постнал в туитър един журналист.С гугъл преводача схванах,че Дилан Чичек не напуска проекта,а са снимали сцена терс кюше.

Емко, какво означава терс кюше?

Превеждай, душа, че неграмотни бол!

# 266
# 267
  • Чужбина

Благодаря, Селфи! Но как трябва да го разбирам това, че са снимали сцена от друг ъгъл? Това алтернативна сцена ли е?

Но нали видяхме и фрага, по дяволите?

Топката не съм я фърлила още, да знаете!

# 268
На всички въпроси - не билийм, аби!

Разсъждавайки си така съботно се сещам например за така любимите табиети намсиколко саата или гюна ондже. Демек ретроспекция.

# 269
  • Хасково
Вчера пускат фраг с мъртвата Сена,а днес от официалната страница на сериала питат ще успее ли Ямач да спаси Сена?Определено има някаква уловка тук.
https://twitter.com/i/status/1114475321275899904

Терс кюше и аз ползвам преводача,ама според мен е,че не всичко е така както изглежда.Например както когато даваха,че Варто уж повярва на Вейсел,а после излезе,че не е така.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 14:30 от Емилия_Иванова

Общи условия

Активация на акаунт