Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 991
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Добре, че споделихте за тези бонбони. Имам прекрасен повод за почерпка и смятах от тях да купя, но ще се въздържа. Сега ще трябва да мисля за други.
Мога да препоръчам белгийските бонбони от ЛИДЛ, на два реда са и всяка е с различен вкус. Аз много ги харесвам, цената е около 7лв.

# 181
  • Пеликания
Добре, че споделихте за тези бонбони. Имам прекрасен повод за почерпка и смятах от тях да купя, но ще се въздържа. Сега ще трябва да мисля за други.
Мога да препоръчам белгийските бонбони от ЛИДЛ, на два реда са и всяка е с различен вкус. Аз много ги харесвам, цената е около 7лв.

И аз ги препоръчвам, много са хубави. Само горчивия бадем не го харесвам, но заради шоколада се жертвам Joy

# 182

те колко са горе-долу като бройка? май другата седмица са намалени.

# 183
  • Пеликания

те колко са горе-долу като бройка? май другата седмица са намалени.

Намалените, които ще бъдат са други. Само 3 вида са вътре, а другите са 5-6 различни вида, а може и повече да са. Като бройка мисля, че бяха около 18.
Това им беше новата опаковка май.

# 184
сетих се, благодаря!

# 185
Аз не мога да помогна с броя на бонбоните, но можеш да купиш 2 кутии за всеки случай,

# 186
Леле, аз пък тях изобщо не ги харесвах.... Grinning Аз много харесвам бонбоните морско дъно или както се водят там Grinning Вкъщи  много се харесват Grinning

# 187
Защо ли ми харесват и Фереро Роше, и белгийските. Аз пък Морското дъно не харесвам много. Не ми допада самият шоколад, колкото и да обичам да ми е сладко, тези много ми сладнят.

# 188
добро е белгийското морско дъно от лидл, мдаааа.

# 189
  • София
Морското дъно много зависи какво е. Има едни много гадни, дето нямат нищо общо с хубавите бонбони.
Иначе Ферерото, което купувам аз, е от UK, та не е произведено за нашия пазар, но пак...

# 190
Като става въпрос за скъпи бонбони, аз не харесвам нито Фереро, нито Моцарт!

# 191
Офф, аз пък Моцарт обожавам Heart

# 192
И аз,  всички с такъв марципанен пълнеж.
Скоро купих тип Моцарт, но подобни на Мерси, опаквани, идеални за черпене, 16 бр. към 4 лв, без пари

# 193
  • софия
рафаело е истината Simple Smile

# 194
  • Sofia
Имаше едни фалшиви Моцарт в Т-маркет,бяха отврат..в големи кутии,много бройки,около 10лв,нищо общо с оригинала...Защо ги допускат тези имитации?!
Рафаело роше бързо се развалят заради ядките,виждала съм червиви,в годност...
Има нови бонбони Линдор с манго,също не са ок Mask

Общи условия

Активация на акаунт